Γιάννη περιμένουμε τις εντυπώσεις σου...Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Karateka
Printable View
Γιάννη περιμένουμε τις εντυπώσεις σου...Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Karateka
Γιάννη θα ερχόμουν και εγω!!
θελω diesel....
Τι απέγινε τελικά;;; :roll:
Karateka (δεν ξερω το μικρό σου!!) Θόδωρης από Πάτρα(όχι ο admin)
Πήρε ένας κολλιτός μου από Αθήνα την 147 πριν το face lift από τα stock μοντέλα που έιχαν.Την πήρε φουλ εχτρα με δέρμα γκρι μέσα(είναι γαμ@@το γιατι πάει και με το σκούρο βυσσινι του αμαξιού)και με 16 ζάντα μαμά και του έφτασε 19.000Ευρώ Το αμάξι είναι πάρα πολύ καλό και δεν έχει κε διαφορές ουσιαστικές με το face lift.Εμένα πάντως μου αρέσει η face lift σαν του karalrs αλλά γλυτώνεις λίγα ευρώπουλα από τα stock!!!
Καλή επιλογή!!!!!!!!
Είπαμε ρε Απόστολε:Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Koulou
http://www.stiloclub.gr/index.php?na...pic&t=1063
Δυστυχώς υπάρχει μόνο μία λευκή 1.6 120PS Distinctive με ηλιοροφή, Cruise Control και πεντάθυρη σε στοκ η οποία είναι φουλ εξτρά με 17'αρες, αισθητήρες βροχής, xenon, μαύρα δέρματα και κοστίζει 23000 με την έκπτωση.Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Teo_Still
Άσε που αποφάσισα να πάρω τη diesel με 28000.[/url]
OK με το test drive, θα το πάτρεις το κορίτσι;;; :roll: :wink: :lol:
Kάτσε να πάρουμε το δικό μας στα χέρια μας και μετά να το πουλήσουμε.
Με το καλό!!! :D
ουδεις μαλλον θα εχει πιστευω διαφορετικη αποψη απο τους προλαλησαντες...ασε που θελω να χαζεψω και τα δικα σας τουτου...γιαννη φωτο απο το car pc σας?
Παίδες εγώ από 147 είμαι 1,6 ή 2.0 ή 2.0 Selespeed (το τελευταίο ειδικά είναι....!!!!). Τα πετρελαιοκίνητα, τουλάχιστον απότι γνωρίζω δεν είναι αυτοκίνητα για να τα στροφάρεις ψηλά. Δεν λέω οικονομία στο καύσιμο, καλή ροπή, φτηνά ανταλακτηκά, και όλα καλά αν θέλετε να πάτε ταξίδι ή τέλος πάντων χρησιμοποείτε καθημερινά το αμάξι. Σε αντίθετη περίπτωση το αμάξι προκαλεί φθορές. Γιαυτό λοιπόν (γνώμη μου) αν θέλετε ένα αμάξι για την κ@βλ@ και μόνο και για να το τουρμπίσετε και τέλος πάντων για να το ευχαριστηθείτε στο έπακτρο το βενζινοκίνητο με την μία!!!
Τώρα όσων αφορά 147 ή Stilo .... ε εντάξει εννοείται 147. Καταρχήν έχει από τα πιο όμορφα σαλόνια που έχω δει! Η αίσθηση του τιμονιού και των πεταλιών σίγουρα καλύτερη έως πολύ καλύτερη. Επίσης έτσι όπως στρίβει αυτό το αμάξι δεν στρίβουν ούτε Stilo ουτε Golf ουτε... BMW ,audi κ.τ.λ. (Αχ ψαλιδάαααααρεεεεεες μουυυ!!!). Ο κίνητηρας αντέχει περισσότερο στην σκληρή μεταχείρηση (γιαυτό το αμάξι καίει λίγο παραπάνω λαδάκι...), και για να μην πω το πως κελαηδάει, αν και το Stilo πρέπει να πω ότι και αυτό αλφαρομείζει λίγο ηχητικά. Γενικά η 147 είναι ένα καθαρόαιμο αγωνιστικό! Με μία 1.6 120hp 17αρες ζάντες, σπορ ανάρτηση, ηλιοροφή και αν γίνεται δέρμα είστε όχι απλά άρχοντες...!!!! 8) Και να μην ξεχνάμε τον μεταβλητο χρονισμό...