μαυρο 5θυρο στο club εδω θεσσαλονικη δεν εχουμε!!
Printable View
Σήμερα, κίτρινο 3d με μπρος φιμέ κρύσταλλα και πίσω κανονικα(!) και μεγάλα αυτοκόλλητα του club. Στην Μουδανιών Θεσσαλονίκης λίγο πριν από περιφερειακό.
Πινακίδες Καβάλας...
Είναι κανείς;
τεταρτη μεσημερι κιτρινο stilo 3θυρο με πινακιδα ΝΖΗ.... κατα τις 14,30 στην μαιανδρου ποιος ητανε????????
Κιτρινο stilo 3θυρο με πινακιδες ΚΖΜ και το link του site μας στα πισω πλα'ι'να τζαμια.
Ανθιμου Γαζη με Χατζηαργυρη στον Βολο.
Ποιος?????:D
Τον έχω πετύχει και γώ αυτόν Πέτρο στην Μουδανιών Θεσσαλονίκης αλλά δεν απάντησε...
Σημερα το μεσημερει σε βουλκανιζατερ στη πολιχνη κιτρινο με σηματακι αμπαρθ μπροστα και πισω και στα καθισματα,3 οργανακια στην κολονα,με μεγαλο αυτοκολητο στο παρμπριζ υποπτος.gr δεν νομιζω να ειναι δικος μασ?
δε το βρισκω το url παντως
Υποπτο.gr και ειναι το παλικαρι που παρκαρει στην Λεωφορο Στρατου
Υποπτο αυτο.....!!!
πολυ υποπτο θα ελεγα!
Ο ύποπτος είναι ο Παναγιώτης. Καιρό έχει να εμφανιστεί αυτός πλάκα-πλάκα...
δηλαδη ειναι του club o υποπτος?
Ένα κόκκινο με αλλαγμένους προφυλακτήρες (τύπου REPT1LE) στην 3Ε απόξω (προς Ν.Ραιδεστό) τίνος είναι;
Εθεαθη σε εθνικη σταματιμενο στην ακρη ενα σκουροχρωμο Stilo με τον ιδιοκτιτη να κοιταει κατω απο την ροδα (την πισω) ποιος ξερει τι επαθε ο καιμενος σκευτικα να σταματησω να τον βοηθησω αλλα βιαζομουν.
Ακομα ενα στη θεσσαλονικη σκουροχρωμο με εξατμισεις του κορναρα ρυθμικα και προσπερασα.
Πολλα Stilo κυκλοφορουν στο δρομο τωρα τελευταια το εχω καταλαβει!
ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ...ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ
Πλάκα πλάκα θα γίνει και αυτό είναι κανονισμένο.
και θα γινει χαμος!
σκουρο μελιτζανι στην ευκαρπια παρκαρισμενο μεσα σε εργοστασιο
παραγογης μηχανισμων για κρεβατια.
αυτοι που ειναι του club εχουν αυτοκολλητο επανω!
δεν ειναι οσα κυκλοφορουν μελη!
Από που μπορεί να βρεί κάποιος αυτoκόλλητο του club ?
Και εγω ψηνομαι για αυτοκολιτακι τωρα τελευταια ειναι πολυ της μοδας :P
Θα φορεθει πολυ αυτο το καλοκαιρι :P
Αντε ντε!!!!!
πριν τις γιορτες αρη!!
Ποιο παλικαρι ηταν εχθες απογευμα συκιες κιτρινο στιλο με σηματα απο εταιριες μπροστα αριστερα, εξατμισεις και τα λοιπα ?
Πάλι ο Παναγιώτης είναι, www.ipopto.gr
Ηταν απογευμα και ειχα τα φωτα ανοιχτα (Ζινον) και εκανε κατευθειαν κινηση να δει ποιος ειναι μεσα
Παιδες συνεβει κατι περιεργο εχθες και παραξενευτικα, εκει που πηγαινα περιφεριακο θεσσαλονικη ενας τρελακιας με μηχανη ηρθε μπροστα μου με μουτζωσε (και μετα με χαιρετησε) και με ρωτουσε τι κανω, για που το βαλα και τετοια. (εν κινηση ολα αυτα)
Οταν του εκανα νοημα ποιος ειναι και οτι δεν τον ξερω που κανει "ααασε με εμενα"
Μετα εξαφανιστικε τρεχοντας.
Παιζει να ναι κανεις απο εδω μεσα ? λεμε τωρα δεν μπορω να σκευτω τπτ αλλο.
μαλλον σε μπερδεψε!!
stilo με αυτοκολλητο του club στο Νεο Κοσμο στη Ρουμπεση ποιανου είναι?
Παρκαρισμενο 3-4 φορες το χω δει στη Ρουμπεση στα σχολεια με χρωμα σπανιο για stilo σκουρο πρασινο να το πω..
Ακυρο. Δεν το χω δει!
:):)