Καλώς ορίσατε παιδιά στο Stilo Club!
Printable View
Καλώς ορίσατε παιδιά στο Stilo Club!
Καλησπέρα παιδιά και από μένα...
Fiat + Alfa Romeo = Ενωμένοι!
Καλώς τα καινούρια παιδιά, crAss, mpoumpou, Steven.
Ένα Grand Italian Meeting θα έλεγε πολύ...
Καλώς ήρθατε και από μένα και την μακρινή ρόδο…καλά post… :D
Ετσι ετσι...Italia rules!! Ειδα και πιο πανω και αλλα καλα "παιδακια" που γνωριζω οπως MAFIA k GiannisV6
Λοιπον καλο θα ειναι οπως εγινε μια πρωτη κινηση και βρεθηκαμε alfisti με club punto...να βρεθουμε ολοι μαζι και να γεμισουμε με Ιταλικα αυτοκινητα...θα χαζεψει κοσμος!!!
όπα ?? alfaκιας!! μεγάλε καλώς όρισες :)
ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΦΙΛΕ...ΑLFISTA.....
Kαλώς τους.............
Εγώ θυμάμαι πάντως όταν πηγα να το δώ δε πίστευα οτι ηταν αυτό!Βγαίνω απο το αυτοκίνητο και λέω στο πωλητή ¨ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΤΕ΄ το stilo ήρθα να δω........
Ευχαριστω για το καλωσορισμα!!!
καλως ηρθες στο κλαμπ και aπο μενα φιλε αλφιστι Στεφανε..Forza Italia
Γεια σας και απο μενα... Ξαναγραφτηκα και σημερα που εχω λιγο χρονο χαζευω. Εχετε κανει καλη δουλεια εδω.
Για μενα τωρα...
Με λενε Δημητρη, τωρα με τα χαπια ειμαι καλυτερα, ειμαι 27 ετών και εχω ενα Fiat Punto 5θυρο...
Αυτα.
Γειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιαααααα σας!!!
Welcome back Δημήτρη....
Καλωσόρισες Δημήτρη…καλά post. :)
καλησπερα και απο μενα και απο το στιλο μου νεο μελος
Γειά σου stilo-hraklis.Απο αθήνα είσαι?
Τι stilo έχεις?
Καλως ήρθες Ηρακλή στην παρέα μας.....
Αν θές πες λίγα για το αμάξι σου και το πως μας βρήκες.....
Stilo 1.4 Active,
κίτρινο, 3πορτο......άψογο
FIAT forever!
Αντώνης, ΑΘΗΝΑ
μπράβο παιδια για την ιδέα του κλαμπ...σωστά εργαλεία (Linux, Apache, PHP)
Καλώς ήρθες και εσύ Αντώνη.....με το καλό να τα πούμε και απο κοντά κάποια φορά.....
Feel free....;)
Καλησπέρα
Εδώ και λίγο καιρό πήρα το Trofeo 1,4 95hp 3πορτο μαυρο
Ηράκλειο Κρήτης
παιδια καλως ορισατε στο club :)
kαλως ορισατε & καλα ταξιδια
καλως μας βρηκατε και καλα γκαζια
γεια και σε σας ειμαι απο τη αθηνα!ηλιουπολη!!το στιλο ειναι 3πορτο ασημι 6ταχυτο full extra 1,2 με ζαντες φιμε,53.000χλμ...το site το βρηκα τυχαια!!!!
Κάθε Τετάρτη στις 21:30 συναντιόμαστε στα πάρκινγκ στην κυκλική πλατεία στο ΣΕΦ...Κάνονισε μια φορα να έρθεις να σε γνωρίσουμε stilo-hraklis !
καλως ηρθες.........
καλωσ ηρθατε. ακομα ένα κιτρινο.....
χαρηκα που σας βρηκα!!!μονο τεταρτη εχει meeting?
διοτι μου ειναι δυσκολο λογο της ατιμης δουλειας!!!¨)
Ναι κάθε τετάρτη έχει συνάντηση...
Βέβαια κανονίζονται και κάποιες εκδρόμες!
Καλά μιλάμε χαμός!!!!!! Μια εβδομάδα έλειψα και έχω χάσει την μπάλα!!!!! Καλωσορίσατε όλοι σας!!!!
Bon arrivato ragazzi nuovi!!
kalispera se olous!eimai o silver k eimai apo 8essaloniki!!
Silver, καλώς όρισες στο Club. Ελπίζω να σε γνωρίσουμε σε κάποιες συναντήσεις που κάνουμε τα μέλη της Θεσσαλονίκης.
Silver καλώς ήρθες. Σε περιμένουμε σε συνάντηση να δούμε και τα οργανάκια σου.
Γιάννη, ντροπή!!!!!!! Μόλις το γνωρίσαμε το παιδί κι εσύ θέλεις να δεις τα "οργανάκια" του??????Παράθεση:
Σε περιμένουμε σε συνάντηση να δούμε και τα οργανάκια σου.
Silver καλωσόρισες κι από μένα...
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΜΕ ΛΕΝΕ ΝΙΚΟ ΑΠΟ ΧΑΝΙΑ ΕΧΩ ΤΟ STILO3D 1.6 ΜΠΛΕ ΑΠΟ ΤΟΝ 2 ΤΟΥ 2004 ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΠΑΡΟΤΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΚΟΡΗ 5 ΜΗΝΩΝ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ-ΜΙΚΡΟΒΙΟ!!!
nikolas καλως ηρθες & μην ανησυχεις & 'γω παντρεμενος ειμαι. Να κανονισουμε να τα πουμε & απο κοντα
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΤΖΑΓΚΑΡΑΚΗ, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ, Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΖΑΡΟ!! ΚΑΛΟ ΚΟΠΕΛΙ!!!
Καλώς ήρθατε παιδάκια......
Καλώς ήρθατε παιδια απο την ΚΡΗΤΗ (και εγω παντρεμενος με 3 παιδια) μαντεψτε και ποσο χρονων ειμαι.....
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ. ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΦΑΜΕ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΟΥΜΕ!!!
ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ, ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΜΑΞΙΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!