τι θα μαγειρεψει και πως?
θα ειναι νοστιμο?
Printable View
τι θα μαγειρεψει και πως?
θα ειναι νοστιμο?
καθαριστηκε η λιστα των μελων?
γιατι ενω ητανε περιπου 1,100 μελη τωρα βλεπω 977!
αν ναι μηπως πρεπει να καθαρισει και αλλο η λιστα των μελων?
Φύγανε όσα ήτανε fake accounts, στην ουσία ποτε δεν ήτανε μέλη γιατί πολύ απλά δεν είχανε κάνει εδώ και 4 μήνες τουλάχιστον validate το account τους μέσω του email επιβεβαίωσης.
μηπως πρεπει να γινει και αλλη εκαθαριση?
Μιας και το Site μας κάνει στροφή στην ποιότητα και πάμε να γίνουμε Facebook, υπάρχει τρόπος, τα album των μελών να εμφανίζονται όλα μαζί; Στυλ Garage αν με κατάλαβες....
Πολύ ωραίες οι ανανεώσεις πάντως...
Η επιθυμία σας έγινε δεκτή κ.Ιωαννίδη...
Έβαλα και τις φώτο κάτω κάτω στην πρώτη σελίδα για να φαίνονται να σχολιάζουμε και τίποτα, έβαλα και ξεχωριστή σελίδα με όλες τις φώτο μαζί...
Ωραίος. Τώρα θέλω ένα τσουβάλι με λεφτά...
Όχι ακόμα δεν είναι έτσι μπαμ...όποιος δεν μπαίνει πέρνει πόδι αλλά μετά απο 6μηνο...μην ξεχνάς ότι κάποιοι είναι μέλη χρόνια και έχουν 4-5 πόστς...και όμως διαβάζουν...
Μιας και γίναμε και facebook όπως είπες έβαλα και Status κάτω απο το όνομα (παίζει με greeklish μόνο όμως αλλά θα τη βρούμε την άκρη..)
Μόνο σακούλα...
Τμήμα Garage, νούμερα 23 και 106...
Τι πάθανε;
id's 271 και 1079 αντίστοιχα...
Οι χρήστες πήρανε δρόμο....
Ναι αλλά παραμένουν στο Garage!
παιδια μια ερωτηση.η διαφορα στο αλμπουμ μελων αναμεσα στο public και το private ποια ειναι?
Στο ποιος μπορει να το δει, μονο μελη, moderators, και λοιπα.
και στο ότι αν το έχεις public τότε θα φαίνονται κάποιοες (τυχαίες) φωτό σου στην κεντρική σελίδα του φόρουμ.
ρε παιδια το members 2009 δεν δουλευει!
ποιος ειναι ο κωδικος οπως υπαρχει στο 2006-2007
Μη βιάζεσαι Γιάννη. Όλα θα γίνουν...
οκ φιλε μου!θα περιμενω!
Θοδωρή πρέπει με κάποιον τρόπο να κάνουμε μαζικά aproove τα images που ανεβάζει ο κόσμος...
Ή έστω κάποια ειδοποίηση...
δηλαδη μιχαλη τι ειναι αυτο?
Όταν ανεβάζεις μια φωτό, πρέπει κάποιος να την εγκρίνει...
Για τις τσόντες... και όχι μονο...
δεν νομιζω κανενας να ανεβασει τετοια πραγματα!
τι αλλο?
Γιατι μπορει να βγαλεις κατι παρανομο και να χτυπησουν την πορτα του Stilatos ας πουμε.
Αν είναι να χτυπήσουν την πόρτα του Stilatου να βάλουμε μπόλικο πράγμα...
γιατι μπολικο πραγμα?
καθικια θελετε να μου παρετε την εξουσια εεεε σας πηρα ομως χαμπαρι χεχεχε
η εξουσια δεν φευγει ποτε απο σενα!
Απλά γιατί θα χτυπήσουν την πόρτα μου....γιαυτό και είναι ελεγχόμενο ότι μπαίνει...
Και δεν θέλω να έχουμε θιγμένους και παρεξηγημένους...
Και γιατι να κρεμονται ?
Λοιπόν απο χτές έβαλα πάλι rules και πρέπει να τα κάνετε accept και πάλι....
Προστέθηκαν στατιστικά και για τους χρήστες και για το φορουμ και για τους moderators.
Μπήκαν απαγορεύσεις για να μην μπορείς να κάνεις ποστ αγγελίες με κάτω απο 30μνμ.
Τέλος για τα άτομα που είναι στην ομάδα Members 2009 έχει προστεθεί και ένα παιχνιδάκι....θα το βρείτε πάνω στην μπάρα...
Πλέον κάτω δεξιά μπορείτε να δείτε και τον καιρό που είμαστε online...
Ξέρετε όποιος δεί τίποτα παράξενο το λέει....
Το Garage δεν παίζει απο σήμερα.... Φτιάχνω ήδη το καινούριο και θα το έχουμε σύντομα....(ελπίζω)
Λοιπόν αφού έφαγα όλη μου την μέρα έκατσα και το μετέφρασα....σίγουρα έχει λάθη αλλά θα διορθωθεί.....
Όσοι ανήκουν στην ομάδα Members 2009 μπορούν να κάνουν καταχωρήσεις....njoy...
To παλίο θα μείνει επάνω για λίγες μέρες ακόμα για να μπορέσει κάποιος να αντιγράψει άν θέλει τίποτα...
η κεντρικη σελιδα δεν φαινεται καλα κατι σαν να παρα ειναι μεγαλα τα πλαινα borders
Έλεος ρε συ...
Members 2009
Παλιό Garage
Νέο Garage
@Stilatos: Παντελή εμένα ρε συ μου το δείχνει μια χαρά....