-
Απάντηση: Τι εχετε να πειτε για την εκρηξη βιας ?
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
paidaros
εγω ακουσα παντως απο καταστηματαρχες και περιπτεραδες οτι τους οτι τους λεγανε βγειτε εξω γιατι θα το καψουνε
Ευγενικοτατοι παντως..
-Ναι γειας σας
-Γειας σας πως μπορω να σας εξυπηρετησω?
-Σας παρακαλω βγειτε εξω να το καψω γιατι ετσι κα@λωσα.
-Ναι βεβαιως κυριε οτι θελετε.
Ρε παιδαρε μα τον Θεο ειλικρινα..Ειπαν στους καταστηματαρχες να βγουνε για να καψουν τα μαγαζια?Αφου απο το Σαββατο βραδυ που αρχισαν τα επεισοδια τα παντα εκλεισαν κ ολοι ηταν σπιτια τους.Δεν τολμουσαν να κατεβουν στο κεντρο.ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ?
Σιγα μην ειχαν τα μαγαζια κ συνεχομενο εορταστικο ωραριο...
-
Ναι Γιαννη ακριβως αυτο που λες εγινε!!!
Ρε θα τρελαθουμε τελοιως?Θα σου ελεγαν συγνωμη μαστωρα κατεβα απο την Νταλικα η Stilo Να στο καψω ενα λεπτο και μετα φευγεις?
Η μηπως τους ελεγαν μεγαλε εμεις μονο καιμε!Μετα θα ερθει το συνεργειο καθαρισμου να μαζεψει τα σκουπιδια(κινητα,φωτογραφικες κλπ)!
Αυτη την στιγμη Γιαννη εχω 6 φιλους που ειχαν Καταστηματα Γερμανος στην Αθηνα και απλα δεν τους αφησαν ουτε χαρτια υγειας!!!
-
αυτο το ακουσα απο περιπτεραδες στην τηελοραση που τους λεγανε βγειτε εξω γιατι θα το καψουμε!
γιαννη για το πλιατσικο και τους βανδαλισμουςΤΟ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ!
-
Έτσι ακριβώς όπως τα λέει ο Paidaros είναι για παράδειγμα ( για όσους ξέρουν απο κέντρο) το λουκουματζίδικο Αιγαίον πήγαν να του σπάσουν την τζαμαρία αλλά ήταν μέσα ο καταστηματάρχης και χωρίς κάν να σηκωθεί απο την θέση του ή να τους πεί κάτι το αφύσανε σχεδόν ανέπαφο
-
Aυτά τα παιδιά δεν τρώνε καθόλου τους λουκουμάδες...μάλλον!
:)
-
Στην πατρα οπως παραδεχθηκαν και οι ιδιοι οι πατρινοι,
αυτοι που ηταν μπροστα και αντισταθηκαν στους αντιεξουσιαστες ηταν μια αλλη "παρεα" λεγομενη Χρυση αυγη...
"Ναι ξερουμε οτι μπροστα μπροστα ηταν καμια 50ρια ανθρωποι της χρυσης αυγης... Απλα... εχουμε να πουμε... οτι εμεις δεν ανικουμε εκει"
(Το ειδατε στην τηλεοραση)
Χειροκροτηστε τους !
Υγ. Τι μαλακια και αυτη με το "πολιτικα" αφου το ζητημα ειναι καθαρα πολιτικο, σα να τρως φασολαδα, χωρις φασολια.
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Sn7per
αυτοι που ηταν μπροστα και αντισταθηκαν στους αντιεξουσιαστες ηταν μια αλλη "παρεα" λεγομενη Χρυση αυγη...
"Ναι ξερουμε οτι μπροστα μπροστα ηταν καμια 50ρια ανθρωποι της χρυσης αυγης... Απλα... εχουμε να πουμε... οτι εμεις δεν ανικουμε εκει"
Welcome to Greece πέρσι στις πορείες των φοιτητών ποίοι βγένανε πίσω απο τους Δολοφόνους ?
Για θυμηθείτε εκείνο το Video που μπροστά είναι Αναρχικοί και πίσω απο τα ΜΑΤ βγέναν οι Χρυσαυγίτες με τα μαχαίρια
-
...όπως φαίνεται, οι μπάτσοι πληρώνονται, οι χρυσαυγίτες κάνουν την <δουλεια> και ο δίκαια διαμαρτυρόμενος...τρώει το ξύλο!
Μαμώ την ...μπανανία μας μαμώ!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Soul_Giannis
Ναι Γιαννη ακριβως αυτο που λες εγινε!!!
Ρε θα τρελαθουμε τελοιως?Θα σου ελεγαν συγνωμη μαστωρα κατεβα απο την Νταλικα η Stilo Να στο καψω ενα λεπτο και μετα φευγεις?
Η μηπως τους ελεγαν μεγαλε εμεις μονο καιμε!Μετα θα ερθει το συνεργειο καθαρισμου να μαζεψει τα σκουπιδια(κινητα,φωτογραφικες κλπ)!
Χαχαχαχαχαχαχα
:D:D:D:D:D:D:D
Τα παιδιά είναι γαλαζοαίματα...
Ότι και να πούμε έχουνε τρόπους...
-
[ame]http://www.youtube.com/watch?v=yriZDqVnEAU&feature=related[/ame]
θαυμαστε την αστυνομια!
[ame]http://www.youtube.com/watch?v=aUt1RfxQZCg&feature=related[/ame]
-
[ame]http://www.youtube.com/watch?v=YutJaR_Nvpw[/ame]
-
Ειλικρινα μετα τον ιο της γριπης εχω πειστει οτι μπορεις να μου ανεβαζεις τον πυρετο...
Αν εσυ πιστευεις οτι στο 2ο βιντεο που εβαλες οι μαρτυριες ειναι αληθινες κ εχουν υποσταση με τα οσα λενε τοτε 2 τα τινα:
1)εχεις πολυ μειωμενη κριση σε οτι σου πασαρουν ή
2)προσπαθεις να περασεις κατι παρα πολυ προβοκατορικο
Τι να πω..σε ειχα για εξυπνο ρε Γιαννη..
Τωρα οσον αφορα το πρωτο βιντεο που μιλαει ο παπαρας κ κλαιγεται για την συλληψη του διαδηλωτη θα σου πω το εξης.
Την Δευτερα το βραδυ ουρλιαζε που τα ΜΑΤ παρεμεναν ακινητα κ την Τριτη το βραδυ δινει αυτο το ηχητικο ντοκουμεντο παλι ουρλιαζοντας επειδη εγιναν μερικες συλληψεις..
Αν θεωρει οτι μπορει να κανει καλυτερα ας αφηνε το μικροφωνο κ ας βοηθουσε.
Γιατι φιλε κ συλληψη οταν γινεται αν ο αλλος αντισταθει και με ασχημο τροπο εννοειται οτι δε θα γινει ανωδυνα.
Και ο αστυνομικος δεν ειναι βλακας να τον πυρπολεις κ μετα οταν σε πιανει να σου κανει κ χειροφιλημα αν αντιστεκεσαι.
-
Ένα τεράστιο ΈΛΕΟΣ έχω να πώ για τον κ.Κούγια και γία υπερασπιστική γραμμή του δολοφόνου που ανέλαβε.
Στο υπόμνημα του σκιαγραφούσε το παιδί σαν στιγνό εγκλημάτια Μπάβο στην ΕΛ.ΑΣ που μας ΕΣΩΣΕ :mad::mad::mad::tomato::tomato:
και όπως πολύ σωστά είπε κάποιος αυτό δεν ήταν υπόμνημα αλλά υπόνομος πάνω σε μνήμα
-
O Kούγιας γιατί σας προβλημάτισε? Μήπως είναι η πρώτη φορά που ασκεί γελοιοτική? Κάθε ένα μήνα δίνει και μια τηλεοπτική παράσταση! Την μια καβαλάει μάντρες (ο μαντράχαλος τστστστστσ). Την άλλη δέρνει μοντέλο (ο μοντελοπνίχτης ξανα τστστστσ), και γενικώς εκμεταλεύεται στο έπακρο της τηλεοπτικές κάμερες για όφελός του! Είδε οτι η συγκεκριμένη υπόθεση <πουλάει> γιατί έχει αχνιστό αιματάκι, και σου λέει εδώ είμαστε! Κόντρα στο ρεύμα λοιπόν με ταισμένους τους δικαστικούς..ότι καταφέρει να πετύχει, και το ελάχιστο, άθλος θα είναι!
Όμως εμένα τέτοιου είδους αριβίστες με αηδιάζουν, και δυστηχώς αρχίζουν και γίνονται αρκετοί πανάθεμά τους!
Αν έχω πρόταση για το συγκεκριμένο?
Ομαδικά μπινελίκια στο τηλέφωνο του, στο γραφείο του, στο da capo, και όπου αλλού συχνάζει ο λεμές! Σπρέυ στους τοίχους του σπιτιού του, τούμπα στο αυτοκίνητό του (αρκεί να μην έχει stilo γιατί θα πονέσω)!
Δυστηχώς είμαι λίγο μακριά για να ξεκινήσω τον χορό!
Δεν πειράζει όμως...οι ιδέες πάντα είναι ελεύθερες μέχρι να τις αρπάξει καποιος!
Την καλημέρα μου σε όλους!
(Φόρτωσα πρωί πρωί γμτ με τον γίγα!):yikes:
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
alexhellas
O Kούγιας γιατί σας προβλημάτισε? Μήπως είναι η πρώτη φορά που ασκεί γελοιοτική? Κάθε ένα μήνα δίνει και μια τηλεοπτική παράσταση! Την μια καβαλάει μάντρες (ο μαντράχαλος τστστστστσ). Την άλλη δέρνει μοντέλο (ο μοντελοπνίχτης ξανα τστστστσ), και γενικώς εκμεταλεύεται στο έπακρο της τηλεοπτικές κάμερες για όφελός του! Είδε οτι η συγκεκριμένη υπόθεση <πουλάει> γιατί έχει αχνιστό αιματάκι, και σου λέει εδώ είμαστε! Κόντρα στο ρεύμα λοιπόν με ταισμένους τους δικαστικούς..ότι καταφέρει να πετύχει, και το ελάχιστο, άθλος θα είναι!
Όμως εμένα τέτοιου είδους αριβίστες με αηδιάζουν, και δυστηχώς αρχίζουν και γίνονται αρκετοί πανάθεμά τους!
Αν έχω πρόταση για το συγκεκριμένο?
Ομαδικά μπινελίκια στο τηλέφωνο του, στο γραφείο του, στο da capo, και όπου αλλού συχνάζει ο λεμές! Σπρέυ στους τοίχους του σπιτιού του, τούμπα στο αυτοκίνητό του (αρκεί να μην έχει stilo γιατί θα πονέσω)!
Δυστηχώς είμαι λίγο μακριά για να ξεκινήσω τον χορό!
Δεν πειράζει όμως...οι ιδέες πάντα είναι ελεύθερες μέχρι να τις αρπάξει καποιος!
Την καλημέρα μου σε όλους!
(Φόρτωσα πρωί πρωί γμτ με τον γίγα!):yikes:
Το θέμα είναι ότι ούτε ο ίδιος δεν σέβεται τον θάνατο ενός παιδιού :mad::mad:
όπως καταδικάζανε τους Αναρχικούς και τους κουκουλοφόρους ότι
βεβιλόνουν τον θάνατο ενώς παιδιού γιατί δεν βγένει και ένας γραβατομένος ( πολιτικός ) να πεί τα ίδια και για τον Κούγια ?
-
Τελικά είναι περίπλοκο και πολύπλοκο το θέμα!
Είναι πολλά τα λεφτά καρντιά μου...
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
PascM
Τελικά είναι περίπλοκο και πολύπλοκο το θέμα!
Είναι πολλά τα λεφτά καρντιά μου...
Tότε 1 φόρα νροπή τους που πάνε να βγάλουν λεφτά απο την δολοφονία ενός 15 χρόνου και 1000 φορές ντροπής μας που το ανεχόμαστε :mad:
-
Καλά ρε παιδιά υπάρχει περίπτωση ο ειδικός φρουρός να βρει τα χρήματα για την αμοιβή του μοντελοπνίχτη? Μην τρελαθούμε, απλή λογική! Με αφορμή αυτό το <τυχαίο> θλιβερό επεισόδιο δεν έχει γίνει η παραμικρή αναφορά σε βατοπέδι, οικονομία, συντάξεις , δώρα χριστουγέννων, απολύσεις!
Ο ειδικός φρουρός λοιπόν θα την βγάλει λάδι, ο μαντράχαλος θα κομπάζει και θα αυξήσει τον τραπεζικό του λογαριασμό και η κυβέρνηση με λίγα ευρώπουλα (γιαυτούς λίγα είναι) θα έχει εξαγοράσει ήρεμο ύπνο για 5 μερόνυχτα μέχρι να βρεθεί κανένας άλλος τύπου Αλέξη να ξαναπάρουν παράταση ηρεμίας.!
Ντροπή σε όλους μας ειλικρινά και πρώτα απ' όλα σε μένα!
-
Δεν θα ήμουν τόσο σίγουρος διαβάζοντας τις εφημερίδες και κρίνοντας από όλα αυτά οτι στην μέση είναι η χψζ κυβέρνηση.
-
Από την φούρια μου στοχοποίησα την κυβέρνηση αλλά τα βόλια πρέπει να πάρουν την πλειοψηφία του πολιτικού συστήματος! 300 είναι ζωή να έχουν τα καμάρια μας!
Και να υπάρχει κάποιο υγιές στοιχείο ανάμεσα...το καίει η λάβα!
καλημέρα.
-
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
alexhellas
Από την φούρια μου στοχοποίησα την κυβέρνηση αλλά τα βόλια πρέπει να πάρουν την πλειοψηφία του πολιτικού συστήματος! 300 είναι ζωή να έχουν τα καμάρια μας!
Και να υπάρχει κάποιο υγιές στοιχείο ανάμεσα...το καίει η λάβα!
καλημέρα.
Δεν φτένε μόνο οι 300 αλλα και οι άλλες δυο εξουσίες δλδ η νομοθετική και η εκτελστική εν ολιγής πάνε 300 + Δικαστές + Μπάτσους
Υ.Γ βασικά οι 300 φτένε αλλά όχι ότι και οι υπόλοιποι είναι αθόοι
-
Μια βδομαδα τωρα παρακολουθω τις εξελιξεις με πολυ προσοχη και σοβαροτητα γιατι για εμας τους Κυπριους οτι γινεται στην Ελλαδα ερχεται κι εδω με 2-3 χρονια καθυστερηση (λιγο καθυστερημενοι ειμαστε χεχε). Και οντας νεος πατερας με ενδιαφερει ταμαλα η κοινωνια στην οποια θα μεγαλωσει το παιδι μου. Ελεγα να μην μιλησω αλλα δεν αντεξα.
Η κατασταση ειναι απλη. Γιατι? Γιατι μιλαμε για τα θελω των νεων που κατα την αποψη μου ειναι απλα. Δεν θα μιλησω για τους λιγους ειτε αυτοι ειναι κουκουλοφοροι, ειτε αναρχικοι ειτε Χρυση ή Ασημενια αυγη, αριστεροι, δεξιοι κ.ο.κ. Αυτοι βρηκαν μια κατασταση και ειπαν να εκτονοθουν.
Η εκτονωση της καταστασης ειναι ΠΟΛΥΠΛΟΚΗ. Δεν εχουμε μια πορεια για το Πολυτεχνειο που οι φοιτητες δηλωνουν παρων τα σπανε οι ανεγκεφαλοι και την επομενη ολα καλα. Ειναι μια αντιδραση της νεολεας < 18 με αφορμη την αδικη ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ, για το δικαιωμα στο ονειρο. Ειναι πολυπλοκη γιατι η αφορμη ηταν ενας μπατσος. Αυτο δυσχαιρενει τη θεση ολων των αστυνομικων. Αν ειναι εκει προκαλουν, αν δεν ειναι δεν κανουν τη δουλεια τους. Αν καθονται και βλεπουν τον καθενα να τα σπαει ειναι κοτες αν τους σαπιζουν στο ξυλο ειναι μαλακες. Στην πραγματικοτητα ομως ειναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Ξυπνουν το πρωι οπως ολοι και πανε στη δουλεια τους οπως εμας, με τη διαφορα οτι εγω κι εσυ δεν θα ακουσουμε για το μουνι τις μανα μας με το που μπουμε στο γραφειο. Ειναι λογικο αυτοι οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ να εχουν τα νευρα τεντομενα ολες αυτες τις μερες. Ασχοληθηκε κανενας με αυτο? Πραγματικα πιστευω οτι ειναι κολοφαρδια που δεν εχουμε αλλα θυματα απο την ενταση και το θυμο. Και δεν παιρνω το μερος των μπατσων. Απλα λεω οτι αν αυτο που γινεται γινοταν για το Βατοπαιδι οι μπατσοι θα ειχαν αλλες εντολες αυτες τις μερες.
Επισης οι πολιτικοι ως συνηθως χτενιζουν το .ουνι τους. Χασανε την ουσια της οργης και αρχισαν να κατηγορουν ο ενας τον αλλο. "Εμεις κανεμε αυτο το 1910" - "μα εμεις το 1850 ειμασταν 5". ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ τι εγινε πριν τους δεινοσαυρους. Δειξατε οτι δεν μαθαινετε απο τα λαθη σας τι μας τα πρηζεται με το παρελθον???
Οσο για εκεινους που θεωρουν οτι οι λιγοι που τα σπανε (ειτε τα καταστηματα του κοσμακη ειτε τα περιπολικα) κανουν καλο τοτε δεν ξερουν τι θα πει φορολογια. Ξυπνατε ρεεεεε. Εσεις θα πληρωσετε τα σπασμενα. Μπορει τωρα να πηραν μετρα για να απαληνουν τους πληγεντες αυριο απο τη τσεπη σας θα τα παρουν για να τα καλυψουν. Τι νομιζετε οτι ο Προθυπουργος και καθε προθυπουργος θα τα βγαλει απο τη τσεπη του???? Αχαχαχαχαχα.
Τελος δεν θα πω πολλα για ΜΜΕ. Οτι να ναι. Το κοντο και το μακρυ τους. Ο ενας λεει Α και ο αλλος Ω, αλλα το πιο συμαντικο ειναι η δρματοποιηση καποιων καταστασεων. Οταν εγινε το περιστατικο με το παιδι και ειδα ειδησεις απο το nova, αληθεια λεω τωρα ηθελα να βγω στους δρομους και να σπαζω οτι βρω και να φαω 2-3 μπατσους για αρχη. Τι δραμα ειν' αυτο ρε παιδια?
Μην χανουμε την ουσια εδω. Εγινε μια μαλακια και πρεπει να πληρωσουν. Αν και δεν θα γινει (θα το κουκουλωσουν οπως ολα) ας το εκμεταλλευτουμε για να μην παει στραφη ο θανατος και να διεκδικισουμε μεζι με τα παιδια ενα καλυτερο αυριο για αυτα και τα παιδια μας. Φταιμε ολοι, φταιει η οικογενεια (πρωτη φταιει η οικογενεια) αλλα μια που εγινε η μαζικη κινητοποιηση ας αιτηθει κατι οργανωμενα μηπως και βγει κατι πριν αλλαξει η κυβερνηση. Γιατι αν φτασουμε εκει παλι ολο θα και θα θ' ακουμε και θα εκμεταλλευτουν και τον αδικο χαμω προεκλογικα.
Απολογουμαι αν σας κουρασα.
Ενας σκεπτομενος γονιος.
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ahatzig
Οσο για εκεινους που θεωρουν οτι οι λιγοι που τα σπανε (ειτε τα καταστηματα του κοσμακη ειτε τα περιπολικα) κανουν καλο τοτε δεν ξερουν τι θα πει φορολογια. Ξυπνατε ρεεεεε. Εσεις θα πληρωσετε τα σπασμενα. Μπορει τωρα να πηραν μετρα για να απαληνουν τους πληγεντες αυριο απο τη τσεπη σας θα τα παρουν για να τα καλυψουν. Τι νομιζετε οτι ο Προθυπουργος και καθε προθυπουργος θα τα βγαλει απο τη τσεπη του???? Αχαχαχαχαχα.
Θα συμνφωνίσω με τα όσα είπες έτσι ακρίβως έχουν τα πράγματα μόνο σε αυτήν την πρώταση έχω ένα θέμα ( όχι ότι είμαι με αυτούς που τα σπάνε και λεηλατούν) αλλά καλύτερα ως φορολογούμενος να πληρώσω ένα σπασμένο πεζοδρόμιο μια καμένη επειχήρηση και να μην ξανά πληρώσω πότε στην ζωή μου μία ακόμα Βίλα για τον κάθε γραβατομένο απατεόνα απο τους 300 μας !!!!!:mad::mad:
Φταίμε για αυτά τα χαλία τουλάχιστον ας βγεί κάτι καλό για το κοινό όφελος απο τον άδικο χαμό αυτού του παιδίου ( όπως είπε και απο πάνω ο Φίλος) γιατί όπως έχω ξάνα πεί στην Ελλάδα ξεχνάμε γρήγορα τα γεγονότα .Σε 1 χρόνο κανένας δεν το θυμάτε αυτό το παιδί πέραν απο τους δικούς του !!!
Εκτός και άν βγεί κάτι απο την όλη υποθεση οπότε θα τον θυμόμαστε για λίγο περισσότερο καιρό :(:(
Υ.Γ Παντός κρίμας δεν είναι το γεγονός ότι πρέπει να σκοτωθεί ένας νέος άνθρωπος για να ακούσουν και την φωνή των νεότερων σε αυτή τη χώρα ??
-
δεν σε καταλαβαινω ρε νικο?
δηλαδη καλα εκανε και το σκοτωσε το παιδι ο δολοφονος?
αν ειναι ετσι αν τον αθωωσουν κιολας!
δεν μπορει ολοι να λενε φιλοι-οικογενεια-φιλικο περιβαλλον οτι ηταν ενα παιδια με αριστο χαρακτηρα!
μαλλον εσυ απο καπου και δηλαη επειδη φορεσαν μια στολη και καβαλησαν το καλαμι επειδη ειναι εξουσια οποιος τους βρισει πρεπειεπειδη εχουν οπλο να σκοτωνουν!
και τωρα για να πεσει η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΜΕΝΗ οργη του κοσμου κατα τις αστυνομιας οποιν βρισκουν μπροστα τους χωρις λογο και αιτια να τον συλλαμβανει και να τον σκοτωνει στο ξυλο!
οπως εγινε και με τον κυπριο φοιτητη με την ζαρντινιερα!
ειλικριναδεν μπορω να καταλαβω οτι εισαι με το μερος της αστυνομιας και τωρα οποιον παρειο χαρος!
δεν εχει βρισει μπατσο?
δεν σεεχει προσβαλει ως ΒΟΥΛΓΑΡΟ οταν πας εκδρομη κατω στην αθηνα για εναν αγωνα?
αν ηταν ετσι οποτε βριζει καποιος μπατσο μπορει να σκοτωνει,τωρα θα υπηρχαν μονο μπατσοι και χιλιαδες,να μην πω εκατομμυρια νεκροι πολητες!
δεν μπορω νασε καταλαβω οτι εχεις τετοια θεση!
ολοι λενεψεμματα και εχει δικιο μονο η αστυνομια!ΕΛΕΟΣ
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ahatzig
Ασχοληθηκε κανενας με αυτο?
Tό θέμα είναι ότι αυτά τα άτομα πληρώνονται για την δημόσια τάξι και ασφάλεια και όχι για να σκοτώνουν κόσμο!!!
Και πές ότι ναι τα νεύρα τους είναι τσατάλια στις πορείες στην κηδεία του μικρού γιατί πέταξαν δακρυγώνα και το βασικότερο γιατί βρέθικαν εκεί πέρα οι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ??
Μάλλον δεν είναι και τόσο ρόδινα τα πάντα στην αστυνομία και αυτοί αφορμές ψάχνουν για να αρχίσουν τα πιστολίδια
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
paidaros
δεν σε καταλαβαινω ρε νικο?
δηλαδη καλα εκανε και το σκοτωσε το παιδι ο δολοφονος?
αν ειναι ετσι αν τον αθωωσουν κιολας!
δεν μπορει ολοι να λενε φιλοι-οικογενεια-φιλικο περιβαλλον οτι ηταν ενα παιδια με αριστο χαρακτηρα!
μαλλον εσυ απο καπου και δηλαη επειδη φορεσαν μια στολη και καβαλησαν το καλαμι επειδη ειναι εξουσια οποιος τους βρισει πρεπειεπειδη εχουν οπλο να σκοτωνουν!
και τωρα για να πεσει η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΜΕΝΗ οργη του κοσμου κατα τις αστυνομιας οποιν βρισκουν μπροστα τους χωρις λογο και αιτια να τον συλλαμβανει και να τον σκοτωνει στο ξυλο!
οπως εγινε και με τον κυπριο φοιτητη με την ζαρντινιερα!
ειλικριναδεν μπορω να καταλαβω οτι εισαι με το μερος της αστυνομιας και τωρα οποιον παρειο χαρος!
δεν εχει βρισει μπατσο?
δεν σεεχει προσβαλει ως ΒΟΥΛΓΑΡΟ οταν πας εκδρομη κατω στην αθηνα για εναν αγωνα?
αν ηταν ετσι οποτε βριζει καποιος μπατσο μπορει να σκοτωνει,τωρα θα υπηρχαν μονο μπατσοι και χιλιαδες,να μην πω εκατομμυρια νεκροι πολητες!
δεν μπορω νασε καταλαβω οτι εχεις τετοια θεση!
ολοι λενεψεμματα και εχει δικιο μονο η αστυνομια!ΕΛΕΟΣ
Εισαι πολυ στενομυαλος ειλικρινα κ λυπαμαι για τα οσα εγραφα τοσες ωρες..αντε γεια..
-
νικο δεν σε καταλαβαινω!
θα τα πουμε απο κοντα οταν γινεις καλα!
-
-
και δεν προκυτε να ηρεμησει αυτο το πραγμα!
-
MaGeLaNoS Τι λες και εσυ ρε αγορι οτι "αν αντισταθει στον αστυνομικο με ασχημο τροπο... δεν θα του κανει και χειροφιλημα ο μπατσος..."
Δε λεω ανθρωποι ειναι και αυτοι αλλα... ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ...
Αν δεν μπορουν να την κανουν ΣΩΣΤΑ να ανοιξουν ενα περιπτερο η να αγορασουν ενα ταξι.
Και εσυ δηλαδη αν κανεις εγχειρηση μια μερα... Και ο γιατρος ανθρωπος ειναι ας αφησει μεσα ψαλιδια μαχαιρια... Ανθρωπος ειναι...
Ειχε μια κακη μερα...
Η δουλεια του μπατσου ειναι να προστατευει και να μην χτυπαει ανθρωπους ακινητοποιημενους.
(περιστατικα που εχουμε δει στην τηλεοραση πολλακις, φαντασου τι γινεται οταν δεν υπαρχει καμερα...)
Τα υπερασπιζεστε κιολας τα γουρουνια, ολα κακομαθημενα παλικαρια ειναι σε "κακη μερα".
-
Ενα κομματι αφιερομενο στα κακομαθημενα μπατσονια λοιπον
"ξερεις εκεινοι που τρελαινονται για τους μικρομπελαδες, οσοι δεν γιναν μπατσοι... ειναι σεκιουριταδες...."
Απλα τελειο !
[ame]http://www.youtube.com/watch?v=o8NY-SCbF_Y[/ame]
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Sn7per
MaGeLaNoS Τι λες και εσυ ρε αγορι οτι "αν αντισταθει στον αστυνομικο με ασχημο τροπο... δεν θα του κανει και χειροφιλημα ο μπατσος..."
Δε λεω ανθρωποι ειναι και αυτοι αλλα... ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ...
Αν δεν μπορουν να την κανουν ΣΩΣΤΑ να ανοιξουν ενα περιπτερο η να αγορασουν ενα ταξι.
Και εσυ δηλαδη αν κανεις εγχειρηση μια μερα... Και ο γιατρος ανθρωπος ειναι ας αφησει μεσα ψαλιδια μαχαιρια... Ανθρωπος ειναι...
Ειχε μια κακη μερα...
Η δουλεια του μπατσου ειναι να προστατευει και να μην χτυπαει ανθρωπους ακινητοποιημενους.
(περιστατικα που εχουμε δει στην τηλεοραση πολλακις, φαντασου τι γινεται οταν δεν υπαρχει καμερα...)
Τα υπερασπιζεστε κιολας τα γουρουνια, ολα κακομαθημενα παλικαρια ειναι σε "κακη μερα".
Οταν θα προσπαθησεις να κανεις διαλογο ευχαριστως να σου εξηγησω οτι θελεις.Αν ειναι για αντιλογια..
-
snyper...Το έχεις παρατραβήξει το θέμα. Κόψε τους χαρακτηρισμούς (πχ γουρούνια). Εδώ δεν είναι καφενείο. Διάβασε τους όρους χρήσης του forum
" Απαγορεύεται η χρήση απρεπών, προσβλητικών και υβριστικών εκφράσεων καθ΄ οποιουδήποτε."..
-
Μα δεν προκειται για αντιλογια, εδω και χρονια ακουω ανθρωπους να λενε για τα προβληματα που αντιμετωπιζουν οι μπατσοι, παραδειγμα μια μολοτοφ ΔΕΝ θεωρειται οπλισμος οποτε δεν εχει δικαιωμα ο μπατσος να βγαλει πιστολι !
Δεν ξερω αν ειναι σωστο, παντως αυτη ειναι η δουλεια τους, αν δεν μπορουνε να την κανουν, ας πανε σπιτι τους !
Και ο γιατρος πριν ξεκινησει να επαγγελεται ξερει οτι καποτε μπορει να αντιμετωπισει... διωξη για λαθος χειρισμο σε εγχειρηση και να εκτισει πολλα χρονια φυλακη
(υπευθυνη θεση δηλαδη) !
Παρολα αυτα θελει να γινει γιατρος, μπραβο !
Καθε επαγγελμα εχει τα στραβα του, ο γιατρος τις ευθυνες του, ο μπατσος τους κυνδυνους και ουτω καθεξης !
Οποιος δεν κανει για το επαγγελμα απλως... ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ και γινεται ΜΑΝΑΒΗΣ !
Υγ. Εσυ θα δεχοσουν ας πουμε δασκαλος δειρει το παιδι σου επειδη ηταν πολυυυ ατακτο ? Οχι βεβαια, αυτη ειναι η δουλεια του
(παραπανω να το τονισω δεν γινεται το ειπα 200 φορες)
Υγ2. Ειναι ιδιαιτερα στην μοδα μη στραβωνεις, και τωρα στο μπαλκονι αν αφουγκραστεις... Μπατσοι γουρουνια δολοφονοι θα ακουσεις !
-
Εδώ ήταν ένα κακό βίντεο...
Αν ειδατε τις τελευταιες εξελιξεις ο Κουγιας ζηταει την αποφυλακιση του μπατσονιου που σκοτωσε τον πιτσιρικα και αναρωτιεμαι...
Εδω στην φυλακη τους βαλαν σε καραντινα για να μην τους λιντσαρει κανενας φυλακισμενος, εξω αν βγει ποσα βηματα θα προλαβει να κανει... χα χα χα
-
Θα βγώ εντελώς offtopic αλλά η αποστολή του συγκεκριμένου βίντεο/τραγουδιού και κάθε συγκεκριμένου τραγουδιού, μου θυμίζει την ατάκα του Χάρυ Κλήν που έλεγε ότι με το παραμικρό ο Έλληνας βγάζει και ένα τραγούδι...
"βγάζει τον σουγιά ο Τάσος να κόψει τα νύχια; Τραγούδι!"
Εννοείται ότι κόπηκε το συγκεκριμένο...
-
Διαφωνω, "του κιτσου η μανα καθονταν, δεν εκανε και τιποτα η γυναικα, απλα καθονταν, τραγουδι !"
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Sn7per
Διαφωνω, "του κιτσου η μανα καθονταν, δεν εκανε και τιποτα η γυναικα, απλα καθονταν, τραγουδι !"
Κι όμως έχεις δίκιο... Τραγούδι!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Sn7per
Διαφωνω, ...
Αλίμονο...
-
Sn7per ακολουθα τις οδηγιες του φορουμ αν θες να εκφραζεσαι οι χαρακτηρισμοι δεν χωρανε για κανεναν οποιοι και να ειναι.
Εχεις ταση να το κανεις αυτο και σε αλλα τοπικ που εχουμε ανοιξει. Αλλιως θα πρεπει να γινουν ενεργειες συμφωνα με τους ορους του φορουμ.
Eχεις προειδοποιηθει να ξερεις