ναι αυτά έχω εγώ και είναι μαύρα η βασική διάφορα είναι στο προτσεκτορακι που είναι μαύρο ενώ στο άλλο φανάρι είναι χρώμιο. δεν νομίζω να την αλλάξω ακόμα .
Printable View
Τρελά φανάρια αυτά... Έπρεπε από τη μάνα του να έχει μαύρα φανάρια με projectors! Ή όπως και τα καινούρια Stilo στη Βραζιλία (μαύρα φανάρια χωρίς projector)...
Το μόνο που με χαλάει λίγο με τα LED αυτά είναι ότι AUDIζουν ρε ****το...
Λοιπον bonus ημερα σημερα: ειδα 2 stilo στην εθνικη στο υψος των/της/του ΙΚΕΑ:
Το ενα ηταν ασημι με μπρος-πισω αλλους προφυλακτηρες και γκρι ζαντα
Και το αλλο κιτρινο με προφυλακτηρα πισω schumacher με ζαντα μαυρη πολυακτινη με τις 4 ασημενιες ακτινες
Αν δεν βαλουν κι αυτοι "εθεαθη γαλαζοασημι 5d stilo στην εθνικη" (αν ειναι μελη) τοτε θα βαλω ΤΑΜΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!
Χρόνια πολλά σε όλους!
Πριν λιγο γυρνώντας απο βόλτα στα Χανιά είδα ένα πολύ όμορφο 3θυρο κίτρινο stilo 1.6. :metalo:Είχε πλαινά μασπιέ με σηματάκι Abarth πάνω τους, πίσω σποιλερ και μπροστά αν παρατήρησα καλά διαφορετικό προφυλακτίρα. Μου έκανε εντύπωση που είχε βάλει προβολάκια ομίχλης στις γρίλιες του μπροστα προφυλακτίρα και φαινόντουσαν πολύ προσεγμένα, κατι που ψάχνομαι καιρό να κάνω και θα γίνει στο κοντινό μέλλον ελπίζω.. Επίσεις φορούσε αφτερ μαρκετ ζάντες, πολύ όμορφες, μάλλον 17αρες όπως τις έκοψα και ήταν αραγμένο μεταξύ Αγιας Μαρίνας και Σταλό. Οι πινακίδες ήταν Χανιώτικες οπότε άμα ήταν μέλλος στο stiloclub πιστεύω οτι θα το ήξερα αλλά μια προσπάθεια δεν βλάπτει. Αν είναι μέλλος εδώ μεσα ή αν μπαίνει έστω σαν επισκέπτης ελπίζω να δει αυτό το μηνυμα και να δώσει σημεία ζωης!
:unsure:
Σήμερα το πρωί κατά τις 9 παρκαρισμένο σε στενό της Φρατζή ένα ασημί 3θυρο με αυτοκόλλητα του club και ασημί σίτες, πίνου ήταν;
Κάπου το έχω ξαναδει και δεν το θυμάμαι...
Μικρολίμανο σήμερα το απόγευμα ήταν κανείς με ασημί stilo;;;
Εθεαθη σημερα το απογευμα κατα τις 5μμ στον Πειραια ενα 5θυρο Stilo χρωματος σαν του angelinhio με αρχικα γραμματα στις πινακιδες ΙΒ(και Μ νομιζω)...Αγγελε εσυ ησουν;;
Έλα θοδωρη δεν ήμουν εγω.. Σήμερα όμως το απόγευμα θα είμαι μικρολιμανο!!!! ;)