Καλως ηρθες zedyco! Καλα post...
Printable View
Καλως ηρθες zedyco! Καλα post...
καλώς τον φίλο από την Καβάλα. Η αν/κη Μακεδονία & Θράκη αρχίζει σιγά-σιγά και ανεβαίνει ξανά. Τώρα που γύρισε και ο Verone, ποιος μας πιάνει!!!!!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ
ΝΕΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΚΑΘΩΣ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ.ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑ ΑΘΗΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΙ!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ STILARES ΜΑΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΜΑΣ ΠΑΘΗ.!!ΖΗΣΕ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ STILO!!!!!!!
sorry για τα κεφαλαια.κλασικος της fiatοικογενειας κατεληξα το stilo να ειναι το επομενο μου αυτοκινητο μετα το coupe και το bravo.Βρηκα το club μια μερα λοιπον που ειδα στο πλαινο ενος αλλου τα τελεια αυτοκολλητακια που εγραφαν stilo_club.gr.και τοτε καταλαβα οτι εχουμε μια αλλη οικογενεια.το stilo μου ειναι το καμαρι μου οπως ολων απο οτι εχω καταλαβει και δεν λυπαμαι οτι λεφτα και αν του εχω ριξει..αυτα...
καλως ηρθες στην παρεα και εδω θα βρεις οτι ψαχνεις για την stilara σου!!!!!!!!!!!!!!!καλη διαμονη και καλα Posts!!!!!!!!!!!
Παιδιά γειά σας
Βρήκα το site τυχαια ψάχνοντας να βρω μιά λυση στις βλαβες και στην αναξιοπιστία του συνεργείου.
Παλία είχα ένα UNO racing και αφού το είχα πληρώσει 3 φορές σε βλάβες
βγαινω από το συνεργείο με γενικό σερβις, καινούργια αμορτισέρ, καινούργια λαστιχα... και παίρνει φωτιά (κυριολεκτικά) από βραχυκυκλωμα, τουλάχιστον γλύτωσα εγω.
Δέν θα ξαναπαιρνα FIAT αλλα δοκίμασα το stilo μου άρεσε πολύ και το πήρα.
Στην αρχή παρά τα μικροπροβλήματα ημουν πολύ ευχαριστημένος και πίστευα ότι τελικά κάτι άλλαξε στη FIAT αλλά.... την συνέχεια σας την είπα στο φόρουμ.
Μιχάλης
Καλως ορισες Μιχαλη.
Καλα post και λιγοτερα προβληματα
καλως ηρθες στο airbag failure club ωχχχχ συγνωμη στο stiloclub ηθελα να πω