Απάντηση: Νέο Μέλος??? Συστηθείτε εδώ.....
Μήπως όλα τα θύματα της Φιατ πρέπει να αντιδράσουμε ομαδικά
με καποιο τρόπο.:yikes:
καλως ηρθες και οτι χρειαστεις θα το βρεις εδω μεσα!!!!!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Mikevas
Παιδιά γειά σας
Βρήκα το site τυχαια ψάχνοντας να βρω μιά λυση στις βλαβες και στην αναξιοπιστία του συνεργείου.
Παλία είχα ένα UNO racing και αφού το είχα πληρώσει 3 φορές σε βλάβες
βγαινω από το συνεργείο με γενικό σερβις, καινούργια αμορτισέρ, καινούργια λαστιχα... και παίρνει φωτιά (κυριολεκτικά) από βραχυκυκλωμα, τουλάχιστον γλύτωσα εγω.
Δέν θα ξαναπαιρνα FIAT αλλα δοκίμασα το stilo μου άρεσε πολύ και το πήρα.
Στην αρχή παρά τα μικροπροβλήματα ημουν πολύ ευχαριστημένος και πίστευα ότι τελικά κάτι άλλαξε στη FIAT αλλά.... την συνέχεια σας την είπα στο φόρουμ.
Μιχάλης
Μιχαλη καλως ηρθες στο club.καλα post και οτι χρειαστεις ειμαστε εδω....βαλε και καμια φωτο την stilara soυ να σε γνωρισουμε καλυτερα
Γεια σας κ απο εμενα.Ειμαι ο Νικος κ ειμαι απο Βολο.
Ειμαι ο αδερφος του Πετρου....ωχχχ αμαν :mobile:
Ελπιζω να εχουμε μια ευχαριστη επικοινωνια.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Vodafonito
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ
ΝΕΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΚΑΘΩΣ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ.ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑ ΑΘΗΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΙ!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ STILARES ΜΑΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΜΑΣ ΠΑΘΗ.!!ΖΗΣΕ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ STILO!!!!!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Mikevas
Παιδιά γειά σας
Βρήκα το site τυχαια ψάχνοντας να βρω μιά λυση στις βλαβες και στην αναξιοπιστία του συνεργείου.
Παλία είχα ένα UNO racing και αφού το είχα πληρώσει 3 φορές σε βλάβες
βγαινω από το συνεργείο με γενικό σερβις, καινούργια αμορτισέρ, καινούργια λαστιχα... και παίρνει φωτιά (κυριολεκτικά) από βραχυκυκλωμα, τουλάχιστον γλύτωσα εγω.
Δέν θα ξαναπαιρνα FIAT αλλα δοκίμασα το stilo μου άρεσε πολύ και το πήρα.
Στην αρχή παρά τα μικροπροβλήματα ημουν πολύ ευχαριστημένος και πίστευα ότι τελικά κάτι άλλαξε στη FIAT αλλά.... την συνέχεια σας την είπα στο φόρουμ.
Μιχάλης
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Tiesto
Γεια σας κ απο εμενα.Ειμαι ο Νικος κ ειμαι απο Βολο.
Ελπιζω να εχουμε μια ευχαριστη επικοινωνια.
< < < WELCOME to STILOCLUB "Vodafonito"&"Mikevas"&"Tiesto" !!!! > > >
Ελατενα σας γνωρισουμε το συντομοτερο απο κοντα σε καποια συναντηση!!!
εφτασε η ωρα να συστηθω και εγω....ΣΩΤΗΡΗΣ κατοχος ενος 1.4 ιριδιζωντος 3d stilo εδω και 2.5 χρονια...εμενα στην αθηνα και ξαναμετακομισα στη επαρχια λογω δουλειας....μενω στην ελατεια(βλεπε ραλλι ακροπολις μεχρι προπερσι)κατω απτον παρανασσο...οποιος βρεθει εδω κοντα ας επικοινωνησει για να γινει συναντηση με κοψιδια...κρασι και τα σχετικα....
Καλως ορισες tangokass.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Tiesto
:tomato::tomato::bleh::bleh::hello::hello:
Καλως ηρθες στην παρεα μας!!!
Καλημέρα και καλό μήνα εύχομαι στην stilo παρέα. Είμαι πρωτάρης σε τέτοια μορφή επικοινωνίας, αλλά θα προσαρμοστώ γρήγορα.
Το όνομά μου Γιώργος, έχω ένα μαύρο κουκλί με 17-άρες φιατικές πεντάκτινες, δέρμα (όλα τα λεφτά), φιμέ και κάποια άλλα καλούδια...
Θα προσπαθήσω να είμαι στην συνάντηση της Κυριακής αν και θα επιστρέφω από γάμο στην Σπάρτη.