Καλως ηρθατε παιδια!
Printable View
Καλως ηρθατε παιδια!
Γεια σου φιλε Γιωργο... Καλος Ηλθες στην Stiloπαρεα...
Πες μας λιγα λογια για σενα και το αμαξι... Κυβικα.. Εξτρα... Πως Βρηκες το Site.
Ευχομαι να βρεις απαντησεις σε οποια απορια εχεις με το Αμαξι σου μεσα σε αυτες τις Σελιδες αλλα και οποια βοηθεια Χρειαστεις εδω ειμαστε...
Να πω ότι όλα ξεκινούν από το πάθος για το cavallino=αλογάκι/Ferrari. Είμαι αρκετά μουρλός με αυτήν την "ιστορία" και έτσι επειδή μου λειπουν τα πολλά ...μηδενικά που απαιτούνται, έχω καταλήξει στην μαμά-εταιρία. Αρχικά είχα ένα Uno turbo racing, το οποίο μετά από πολλές μετατροπές είχε ξεπεράσει τα 170 άλογα.
Μετά τον γάμο όμως και επειδή πολλά ηλεκτρικά προβλήματα δεν μου επέτρεπαν να το κρατήσω, αποφάσισα να αλλάξω κατηγορία (αφού θα ερχόταν και το κουτσούβελο) και να πάω στο Stilo από το οποίο και είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημένος. Ημουν μεταξύ του 1,4 (το οποίο και απέκτησα) και του 1,8 γιατί ήξερα ότι η Fiat δεν τα πάει και ιδιαίτερα καλά με τα 1,6. Τουλάχιστον το εξόπλισα με σχεδόν όλα τα καλούδια. (clima-sky window-leather-αξιοπρεπές στερεοφωνικό από το οποίο έχει ήδη αφαιρεθεί το sub, δεν χωράει το καρότσι παιδιά) και αργότερα σκέφτομαι την μηχανική εξέλιξη. Ηδη το σχετικό topic του Arf μου έχει βάλει ψύλλους αλλά είναι και τα 5 χρόνια εγγύησης...
Το site το βρήκα αρκετά παλιότερα απλά ψάχνοντας στο google, αλλά τελικά είπα να ασχοληθώ όταν είδα και ένα stilo με αυτοκόλλητο.
Τελικά βλέπω ότι είναι πολύ αξιόλογο και χρήσιμο.
Καλώς ήρθες στην παρέα μας!
καλως ηρθατε ολοι στην παρεα μας και καλη διαμονη και καλα posts!!!!!!!!!!!
Γεια σου φίλε μου, καλωσόρισες στην παρέα μας. Ψάχνοντας στο site θα βρεις πολλά πράγματα που θα σου κινήσουν το ενδιαφέρον. Είμαστε μια ανήσυχη παρέα που συνεχώς μεγαλώνει και βελτιώνεται...
Από τις δικές μου βελτιώσεις μπορείς να πάρεις αρκετές ιδέες για το πώς μπορείς να εξελίξεις το δικό σου μετά το πέρας της εγγύησης σου, αν και να σου πω την αληθεια, εχω αρκετή δουλίτσα ακόμα να κάνω για να δουλέψει στο 100%.
Uno με 170 άλογα, αχχχχ είχε ενας παλιός μου φίλος ένα τετοιο, μιλάμε φωτιά!!! Κάτω από τις 4000 κοιμόταν, αλλά μόλις άρχιζε να φουσκώνει έκανες το σταυρό σου να πάει ευθεία :yikes::yikes::yikes: . Σου ανέβαζε την αδρεναλίνη στα ύψη!!!!
Γεια σε ολους!! Με λενε Γιώργο και ειμαι 17 χρονων απο Κομοτηνη. Αυτοκινητο δεν εχω αλλα παιρνω καμια φορα της μανας μου...συνηθως κρυφα...χεχε:D
Μπκα στο forum για να πω καμια κουβεντα να περασει η ωρα γιατι αλλιως δε παλευεται... Αντε μαγκες τα λεμε!!!
Ολοι οι γρηγοροι εδω μαζευτηκατε...:D:D:D Πλακα κανω...!!!
Καλως ήρθες alitako, αλλα ξεκινήσαμε στραβα..:)...ενας χρόνος έμεινε οπότε περίμενε να βγάλεις το δίπλωμα και μετα το καβαλάς...
Ε καμια φορα χρειαζεται...:) Αλλα με αυτον τον ηλιθιο νομο που βγαλανε...θα το σκεφτω να το ξαναπαρω...
καλως ηρθες στην παρεα!!!!!!!!!!