Καλος τα παιδια και καλο φτιξιμο στο stilo σας!
ααααααα τι διβαζω πιο πανω για τα 1600κυβ απο τον cavallino?
ετσι ετσι να τα'κουν μερικοι να μην κανουν αλλα λαθη στην ζωη τους!!!
Printable View
Καλος τα παιδια και καλο φτιξιμο στο stilo σας!
ααααααα τι διβαζω πιο πανω για τα 1600κυβ απο τον cavallino?
ετσι ετσι να τα'κουν μερικοι να μην κανουν αλλα λαθη στην ζωη τους!!!
Η πρώτη μου επιλογή θα ήταν τα 1,600κυβ. όμως θεωρώ ότι η Fiat έχει φοβερή παράδοση στα 1,400 και είναι αξιοπρεπής στα 1,800 ενώ πιστεύω ότι δεν έχει εμπειρίες στα 1,600.
Οταν ήταν να επιλέξω είχα την δυνατότητα να ακούσω πολλές απόψεις οι οποίες πάνω-κάτω επιβεβαίωναν τα λεγόμενά μου, καθώς έχω κολλητό που δουλεύει στην Spicar.
Απο την άλλη θα ήθελα να κάνω να λάθος γιατί το επόμενο Fiat που θα πάρω θα θέλω να είναι το Bravo 1.6 turbo -180hp !!! Ναι, ναι μάλλον θα βγάλουμε το ίδιο κινητήρα με του Astra.
Γεια σας παιδια!ειμαι νεο μελος του club.ειμαι ο Φανης και δεν εχω stilo kai ουτε καν fiat.εχω μια alfa 33s 16ν την οποια πουλαω τωρα γιατι ειμαι ερωτευμενος με το barchetta!!
Καλως τον Φανη.Δεν πειραζει εισαι ιταλοφιλος :D
Καλισπερα ειμαι νεο μελος & θελω να συστηθο.Ειμαι κατοχος ενος stilo1.4 dynamic 2007, το δευτερο μετα απο ενα active 2002 που ειχα & με τρακαρε απο δεξια ενα mercedes . Παιδια δεν καταλαβα τιποτα βγηκα εξω με ανεση νομιζοντας οτι την εβγαλα καθαρη με καμια πορτα μονο. το αυτοκινητο εχει πολυ καλο δεσιμο & αριστη παθιτικη ασφαλεια.Βεβαια δεν αξιζε τον κοπο να το ξαναφτιαξω γιατι πηγαινε γυρο στα 4000 ευρο, ετσι πηγα & πηρα ενα αλλο και καλιτερο stilo και με skydom οροφη και με τα 100 αλογα.Το μονο προβλημα που ειχα στο active ηταν με τους αεροσακους και το ελυσα εχοντας μαζι μου ενα sprei για τα ηλεκτρικα που οταν εβγαζε μυνημα στην οθονη ψεκαζα τις κιτρινες φισες και ησηχαζα.(οποιος εχει τετοιο προβλημα μπορω να του πο που βρισκονται αυτες οι φισες.)Αυτα ως στιγμης για μενα ελπιζο να γνοριστουμε καλιτερα.
Καλησπέρα και καλώς ήρθες στην παρέα! Καλά ποστ! Απ'ότι είδα είσαι από Νίκαια, και εγώ. Συγκεκριμένα μένω κοντά στην Πλ. Χαλκηδόνας.
Welcome to all new mates!!! > > >
καλως ηρθες στην παρεα μας!!!!!!!!!!!!!
καλως ορισες στα μερη μας
Καλως ηρθες.