Απάντηση: Νέο Μέλος??? Συστηθείτε εδώ.....
Καλως ηρθες στην παρεα μας!!!
καλως ηρθες στην παρεα μας
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
REPT1L3
Καλησπέρα και καλώς ήρθες στην παρέα! Καλά ποστ! Απ'ότι είδα είσαι από Νίκαια, και εγώ. Συγκεκριμένα μένω κοντά στην Πλ. Χαλκηδόνας.
Εγω Πλ. Σπαθας, αυτο στην φοτο ειναι το δικο σου? Αν ναι ετσι το παραγκιλες η εσει το εφτιαξες? Το δικο μου ειναι ανθρακι και 5θυρο εχει οτι του παραγκιλα απο το εργοστασιο.
Το είχα πάρει μεταχειρισμένο μαμά 100% και σιγά σιγά μπήκανε... βέβαια αν ξεκινήσεις (γενικά το λέω) τελειωμό δεν έχεις!!! Συνέχεια σε τρώει κάτι. Και πιστεύω τρανταχτό παράδειγμα είναι και κάποια άλλα παιδιά από το club που έχουν κάνει πολλά παραπάνω (σε ευρώ αλλά και σε πράγματα) και ακόμα συνεχίζουν...!!! :) Έλα σε κάποια συνάντηση να σε γνωρίσουμε.
το αμαξι ειναι ενας μεγαλος κουμπαρας που δεν ανοιγη ποτε! να το θυμασε αυτο!
καλος μας ηρθες λοιπον!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
REPT1L3
Το είχα πάρει μεταχειρισμένο μαμά 100% και σιγά σιγά μπήκανε... βέβαια αν ξεκινήσεις (γενικά το λέω) τελειωμό δεν έχεις!!! Συνέχεια σε τρώει κάτι. Και πιστεύω τρανταχτό παράδειγμα είναι και κάποια άλλα παιδιά από το club που έχουν κάνει πολλά παραπάνω (σε ευρώ αλλά και σε πράγματα) και ακόμα συνεχίζουν...!!! Έλα σε κάποια συνάντηση να σε γνωρίσουμε.
Ναι θα ερθω να γνωριστουμε και καλυτερα. Παντος το κοκκηνο δεν το πηγαινα με τιποτα αλλα αυτο εχει κατι το διαφορετικο θημιζει το κοκκηνο της porse!!! Θα προσπαθισο να προσαρμοσο foto με το δικο μου για να θημιθης λιγο τα μαμα με φουλ εχτρα (ζαντες δεν εβαλα γιατι γουσταρο ελευθερια κινησεων):)
Ευχαριστο ολα τα παιδια για το καλοσορισμα και να ανοιξουμε τους δρομους για πολλα και αξιολογα μελη.:yeah:
Απο οτι βλεπω εχουμε πολλα νεα μελη αλλα δεν μας γραφουν εδω περα...
Αντε ρε παιδια, μην ντρεπεστε!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ammoulianiotis
Απο οτι βλεπω εχουμε πολλα νεα μελη αλλα δεν μας γραφουν εδω περα...
Αντε ρε παιδια, μην ντρεπεστε!
συμφωνω μαζι σου σοφοκλη!!!
πρεπει να μας πουν κανα δυο πραγματακια