Απάντηση: Νέο Μέλος??? Συστηθείτε εδώ.....
τι να τους κανουμε αφου μα εχουνε γραμενους , προχθες βρηκα ενα παιδι με ενα καλο stilo και του ειπα για το κλαμπ αντε να δουμε μεγαλςστε την φωνη μας .... εγω μονο στο στενο μ εχω 3 στιλακια τους ψηνω να μπουνε μπας και γινουμε πολλοι
Γεια σας παιδια.Νεο μελος ειμαι κ νεος κατοχος επισης.Ηδη αρχισαν τα προβληματα κ στο δικο μου θα τα αναφερω καποια στιγμη.Χαρηκα
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
kalamou
Γεια σας παιδια.Νεο μελος ειμαι κ νεος κατοχος επισης.Ηδη αρχισαν τα προβληματα κ στο δικο μου θα τα αναφερω καποια στιγμη.Χαρηκα
καλως ηρθες στην παρεα μας!!!!!!!!1
Καλημέρα σας παιδιά. Γιάννης από Νέο Κόσμο. Τη προηγούμενη βδομάδα αγόρασα το πρώτο Ιταλικό αμάξι και είναι ένα Ασημί 2005 Stilo 1.4 3πορτο Abarth με βελτιώσεις από τη Daras Development. Το αμάξι έχει 30.000 χλμ και σύντομα θα βάλω φώτο στο site. Οι εντυπώσεις μου στην οδήγησή του μέχρι τώρα είναι εξαιρετικές και νομίζω ότι έκανα καλά που μετά από 20 χρόνια οδηγός, δοκίμασα κάτι εκτός του Ιαπωνικού club. Θα δείξει....
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
yannis
Καλημέρα σας παιδιά. Γιάννης από Νέο Κόσμο. Τη προηγούμενη βδομάδα αγόρασα το πρώτο Ιταλικό αμάξι και είναι ένα Ασημί 2005 Stilo 1.4 3πορτο Abarth με βελτιώσεις από τη Daras Development. Το αμάξι έχει 30.000 χλμ και σύντομα θα βάλω φώτο στο site. Οι εντυπώσεις μου στην οδήγησή του μέχρι τώρα είναι εξαιρετικές και νομίζω ότι έκανα καλά που μετά από 20 χρόνια οδηγός, δοκίμασα κάτι εκτός του Ιαπωνικού club. Θα δείξει....
1.4 3πορτο Abarth ???????
θα μας το διευκρινήσεις λίγο αυτό?
Το abarth είναι 2,4
Τι ακριβώς εννοείς
Καλοσήρθες στο club
θα βαλω φωτογραφία και θα καταλάβεις τι εννοώ
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
christos
1.4 3πορτο Abarth ???????
θα μας το διευκρινήσεις λίγο αυτό?
Το abarth είναι 2,4
Τι ακριβώς εννοείς
Καλοσήρθες στο club
Καλως ηρθατε στο stiloclub,το αμαξι του πιθανον εχει look abarth(ζαντες-μασπιε κ.λ.π)
Ακριβώς. Μάλλον έπρεπε να πω Abarth Look.
Καλώς μας όρισες Γιάννη...!!