Επ! Καλά πέρασες από το μαγαζί και δεν μπήκες να πεις ένα "γειά"???!!! Κακώς! :) Την επόμενη φορά κερνάμε καφέ! ;)
Edit:
Κερνάμε και βόλτα αν θέλεις! Και χθες, όταν σκοτείνιασε λίγο, το έβγλα μια βότλα στην ΒΙ.ΠΕ... Πάει καλά το ρημάδι! :devil:
Printable View
Επ! Καλά πέρασες από το μαγαζί και δεν μπήκες να πεις ένα "γειά"???!!! Κακώς! :) Την επόμενη φορά κερνάμε καφέ! ;)
Edit:
Κερνάμε και βόλτα αν θέλεις! Και χθες, όταν σκοτείνιασε λίγο, το έβγλα μια βότλα στην ΒΙ.ΠΕ... Πάει καλά το ρημάδι! :devil:
Παιδιά υπάρχει κανένα αυτοκόλλητο stilo-club για να κολλήσω στο αμάξι μου?
Γιατί σε κάποιο τοπικ πήρε το μάτι μου κάτι και εβγαλα το συμπέρασμα οτι υπάρχει...
Εσείς έχετε στ αμάξια σας?Αν ναι απο που θα το προμηθευτώ??
πρεπει καπου να εχουμε το σημα να μπορεσεις να το κανεις download πρεπει να το ψαξω οταν βρω χρονο
Αυτό ψάχνετε?
https://www.dropbox.com/s/9xd7xvduvf...%20sticker.cdr
Κατέβασα το CDR Viewer για να το δω αλλα το μονο που μου ανοίγει ειναι μια άσπρη εικόνα...κενό δηλαδή...
Κάποιο θέμα θα έχει ο viewer σου, γιατί μόλις το άνοιξα με Corel Draw X3 και είναι μια χαρά...
οκ τοτε κατεβαζω ολοκληρο Corel Draw X3 και θα σας πω..
Συνήθως που τα κολλάτε τα αυτοκόλλητα στο αμαξι?
Να σε πω την αλήθεια Νίκο δεν ήξερα ή αν θες δεν θυμόμουν και πολύ καλά που βρισκόταν το μαγαζί. Πηγαίνοντας λοιπόν με το φορτηγό (προορισμός: Κατερίνη) να σου και η ταμπέλα APRtuned, σκαναααάρω με γρήγορες ματιές και να κι η Stilara :devil:! Με τις συγκυρίες λοιπόν σε βρήκα :) .
Ειλικρινά αν δεν βιαζόμουν,θα έστριβα χωρίς σκέψη ;) .
υγ1: τώρα λοιπόν αναμένω ή για επόμενο δρομολόγιο ή για "μη αναμενόμενη" επίσκεψη :happy: .
υγ2: όσο το σκέφτομαι, καλύτερα που δεν έστριψα, γιαααααατί ακόμα θα περίμεναν στην Κατερίνη...:happy2: .