Όποτε θέλεις. Είσαι ευπρόσδεκτος! ;)
Λες, ε? Τότε καλά έκανες και συνέχισες! Πάνω από όλα η δουλειά! :)
Printable View
Να σαι καλά Νίκο!
Εθεαθει απενατι απο τα τσιπουραδικα στη παραλια στο Βολο (που αλου ) Stilo γκρι χρωματακι με ζαντικο κε αριθμο ΜΙ...... κατι σαν απο Λαμια μου εκανε η θεσαλονικη δε προσεξα με δυο λεβεντες χαιρετησα λογο των τεκνων δε μπορεσα να σταματισω ειναι καποιος απο εδω μεσα?
Εθεάθη σήμερα έξω από την κοινότητα του χωριού που ονομάζεται "Βόλος" ένα stilo χρώματος "taxi yellow" ψηλό σαν κατσίκι με abarth κουστουμάκι...
Ο ταρίφας που ήσαν;
(θα κουβαλούσε κανα σακί)
Θα είχε πάει για κάνα ρουσφέτι... Ή θα πλήρωνε την δόση του απέναντι στο ταμείο των οικοδόμων!
Επίσης σήμερα πληροφορήθηκα ότι γνωστό γρήγορο (και καλά) μέλος παρενοχλούσε τον αδερφό μου...
που να ξερω οτι εχεις και αδερφο?
για να καταταλαβω φιλε απο το καμπο τι δουλειες ειχατε στην πολη ,?
μηπως ειρθατε να μαθεται πως να πηνεται ο καφε με θεα τη παραλια ?
οσο για το Πατερα με ταξι να σου πω οτι στο Βολο τα ταξι ειναι χρωματος γκρι στη πρωτευουσα ειναι κιτρινα αλλα μαλλων ειδες πολη με ουσια και νομιζες οτι εισαι Αθηνα ?
να ερχεσαι ποιο συχνα φιλε στη πολη μας να σε ξεναγησουμε να μαθεις και τα ταξι και το τσιπουρακι το οποιο το πινουνε ανα 25αρακι και οχι ανα κανατα ολα σε αυτη την πολη γινοντε με στιλ και αρχοντια ακομη και οι κονμπινες ..
χαχχαχαχαχα
φτιαχνει ο καιρος και εχω ρεντα.. και δε θα πληρωσω τιποτα χαχχαχαχαχα
Ο αδερφός δυστυχώς είναι μόνιμος κάτοικος της κουναβουπολης! Τώρα που έχετε και καφετέριες της προκοπής πίνω και κάνα καφεδάκι στον Βόλο!
Εχτές Σάββατο 6 του μηνός στην περιοχή ΦΙΞ της Θεσσαλονίκης (26ης Οκτωβρίου)ακριβώς μπροστά απο την αντιπροσωπεία της OPEL ένα κίτρινο Stilo με carbon καπό,εξατμισούλα κτλ με πινακίδα ΖΚ* 6**3...
Κανένας απο το club?