Καποιον εχω στο μυαλο μου αλλα μπορει και να κανω λαθος....
Printable View
Καποιον εχω στο μυαλο μου αλλα μπορει και να κανω λαθος....
Εθεάθη παρκαρισμένο μαύρο 3d με αυτοκόλλητο stiloclub στο πορτάκι του ρεζερβουάρ, πρωί-πρώί κάτω από το σπίτι μου (Ρ. Φεραίου Συκιές). Ποιός έγινε γείτονας?
Χθες κατά το μεσημεράκι εθεάθη κόκκινο Stilo που θα έπαιρνα όρκο πως είναι του Ionio_Zante μπροστά από το στρατόπεδο των Αγ.Αναργύρων στην Αθήνα...
Ionio εσύ ήσουν??
μη περνεις ορκο...........
Παντελη μη μου πεις πως ησουν εσυ...!
Εθεάθη σήμερα το πρωί 5θυρο Stilo να παρανομεί με ύπουλο πέρασμα πινακίδας STOP στους Αγ.Αναργύρους... Ο ασυνείδητος πουκαμισάτος οδηγός του κοιτάζοντας περιφρονητικά τους γύρω του, απλώς απομακρύνθηκε γελώντας!
Πουκαμισάτε... εμφανίσου και δήλωσε ποιος είσαι!! :bleh::bleh:
Δηλώνω αθώος!! Είχα αργήσει για την δουλειά! προς υπεράσπισή μου δεν πέρασα το στοπ απλά προσπέρασα όλους τους υπόλοιπους που περίμεναν στην ουρά για να περάσουν το στοπ!! Άσε που σου έφερα γούρι με ξανθό γκομενάκι για πελάτισσα!!! χαχαχα
εθεαθησαν παρα πολλα τον τελευταιο καιρο
κοκκινο stilo (δεν θυμαμαι ποτε μεσα στην εβδομαδα) στο υψος της πλατειας δεγλερη περιστερη συνορα με πετρουπολη
επισης κιτρινο stilo αραγμενο σε στενακι μεσα στην περικλεους
και επισης σημερα (κυριακη 22/12 και ωρα γυρω στις 4 με 4 παρα κατι ψιλα στην πετρουπολεως στο υψος της πλατειας εβγενε απο παρκαρισμα και για να με δει δεν τον αφησα να βγει και περασα διπλα του :tongue2:
Βάλε και καμιά φωτό απ το δικό σου εδώ:
http://www.stilo-club.gr/vb3/showthr...ilo-%EC%E1%F2!
για να το δούμε και να σε αναγνωρίζουμε! Δεν παίζει να μη σε πετύχω στο δρόμο... Δίπλα είμαστε!