Απάντηση: Νέο Μέλος??? Συστηθείτε εδώ.....
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
carlos_jackal
οσο για το Abarth μου το ειπαν οταν το αγορασα αν και δεν το πολιπυστεψα.Δεν ξερω αν ισχυει οποιος ξερει ας μου το πει να το μαθω και εγω!
To Abarth ειναι εκδοση μονο στα 2,4λιτρα.Πολλοι ομως "βαφτιζουν" abarth κ αλλες εκδοσεις stilo επειδη ισως εχουν κατι εξτρα στον εξοπλισμο τους.Αρα ουσιαστικα μιλαμε για καποια καλυτερη ζαντα,ισως ηλιοροφη ή κατι παρεμφερες που εχει να κανει αποκλειστικα με εξοπλισμο..
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
carlos_jackal
για το κλαμπ,αν και δεν ειμαι σιγουρος πρεπει να το πηρε το ματι μου σε αυτοκολιτο πανω σε καποιο στιλο το καλοκαιρι.
Αυτο θα πει κανεις διακοπες και παραλληλα μαθαινεις πραγματα που δεν ηξερες!
Αντε περιμενουμε να σε γνωρισουμε σε καποια συναντηση!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
MaGeLaNoS
To Abarth ειναι εκδοση μονο στα 2,4λιτρα.Πολλοι ομως "βαφτιζουν" abarth κ αλλες εκδοσεις stilo επειδη ισως εχουν κατι εξτρα στον εξοπλισμο τους.Αρα ουσιαστικα μιλαμε για καποια καλυτερη ζαντα,ισως ηλιοροφη ή κατι παρεμφερες που εχει να κανει αποκλειστικα με εξοπλισμο..
ευχαριστω για την ενημερωσει τουλαχιστων τωρα ξερω
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ammoulianiotis
Αυτο θα πει κανεις διακοπες και παραλληλα μαθαινεις πραγματα που δεν ηξερες!
Αντε περιμενουμε να σε γνωρισουμε σε καποια συναντηση!
οντοσ γιατι απο οτι θυμαμαι ειμουνα σε διακοπεσ στιν παργα και πρεπει να το ειδα σε καποια διαδρομη στη λευκαδα η οταν ταξιδευα απο εδω εκει ή απο εκει εδω.ηταν ενειμεροτικες διακοπες δεν μπορω να πω!χιχιχιχι:D
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
themis-z
Πολλοι φιλοι μου με εχουν αγχωσει οτι το αυτοκινητο θα μου βγαλει πολλα προβληματα και απο δω και περα θα τρεχω και δεν θα φτανω στις αντιπρωσοπειες.
Γιαυτο υπαρχει το "προλαμβανειν".Ριξε μια ματια στο τμημα "Τεχνικα" μεσα στο site ωστε να εχεις υποψιν καποιες καταστασεις κ αναλογα πορευεσαι.Καλως ηρθες!;)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
themis-z
Γειας σας και απο εμενα πριν απο 5 ημερες εγινα και εγω κατοχος ενος stilo 1.6 dynamic,το οποιο αγορασα απο ιδιωτη με 80.000 χλμ. Το αυτοκινητο εχει κανει ολα τα service μεχρι στιγμης στην αντιπρωσοπεια. Μιας και ειναι η πρωτη μου φορα ως κατοχος Ιταλικου αυτοκινητου μπορω να εχω καποιες συμβουλες για το τι πρεπει να προσεξω στο αυτοκινητο τωρα που το πηρα? Πολλοι φιλοι μου με εχουν αγχωσει οτι το αυτοκινητο θα μου βγαλει πολλα προβληματα και απο δω και περα θα τρεχω και δεν θα φτανω στις αντιπρωσοπειες.
καλωσορισες στο κλαμπ εγω ειμαι κατοχος stilo εδω και 4 μηνες και προς το παρων δεν εχω κανενα προβλιμα.το μονο που θελει προσοχει ειναι τα λαδακια του,διοτι δεν υπαρχει ιταλικο που να μην τσιμπαει.γνωμη μου ας πουν και οι παλαιοτερει.
καλησπερα σε ολους!εχω ενα 3θυρο 1.6 ασημι!βεβαια τις περισσοτερε; μερες το εχει δυστυχως η γυναικα μου λογο κορης αλλα το καλο ειναι οτι ειναι αρρωστη με τα αμαξια ειδικα ιταλικα και καλυτερα το στιλο μασ ελπιζω να τα πουμε συντομα
σε περιμενουμε στην επομενη συναντηση μας
welcome onoufrie!Μεγαλωνει η παρεα.. :D