Copy/paste λίγο δύσκολο. Πρέπει να τις ανεβάσεις κάπου (πχ pathfinder) και μετά να βάλεις εδώ το link...
Printable View
Copy/paste λίγο δύσκολο. Πρέπει να τις ανεβάσεις κάπου (πχ pathfinder) και μετά να βάλεις εδώ το link...
Τραβάει πολύ αυτή η διαδικασία και -προς στιγμήν, τουλάχιστον- δεν προλαβαίνω να το κάνω...
Όσο πάμε και πληθαίνουμε. Σε λίγο καιρό θα σας φάμε, ΧΙΧΙΧΙ :) :) :)Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Nikos
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Nikos
Το παιδι με το ralye ήταν δικός μου φίλος και τον Σάκη δεν τον ήξερε,οπότε αν δεν είχα επέμβει αμέσως να του το γυρίσω στην πλάκα, θα είχαμε επεισόδια
Πάντως το όλο event ήταν καταπληκτικό και μακάρι να καθιερωθεί. Δεν είναι λίγο πράγμα να μαζευτούν πάνω από 150 αυτοκίνητα(βελτιωμένα και μη) σε ένα χώρο και να μην προκύψει το παραμικρό παρατράγουδο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά που δούλεψαν για να γίνει η συνάντηση αυτή, καθώς και σε όσους έδωσαν δυναμικό παρόν
ΥΓ1. Ηλιοκαμμένε :) :) :) μου φίλε ckalfa, δεν προσπαθούσα να κοντράρω τον Παναγιώτη(άλλωστε μου λείπουν 45.382 ηχεία), αλλά να παίξουμε ταυτόχρονα!!!!
ΥΓ2. Ένα μπράβο στη Βάσω που είχε επιφορτιστει το δύσκολο έργο της ανάλυσης των specs του αυτοινήτου του καλού της(verone-vroom vroom- μέγας κάφτης κ.α) στο φιλοθεάμον και άκρως περίεργο κοινό
ΥΓ3. Χάρηκα πολύ που είδα καινούρια πρόσωπα, αν και με μερικούς δεν μιλήσαμε καθόλου. Δεν πειράζει, την επόμενη φορά
ΥΓ4. MAGELANE ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΒΡΕ!!!!!!!!! :P :P :P :P
Μπράβο σε όλους σας παιδιά. Κρίμα να μην έχω και το δικό μου εκεί. Δυστυχώς έπρεπε να φύγω για ένα γάμο ενος κολλητού και δεν μπόρεσα να κάτσω πολύ. Ελπίζω πάντως να σας άρεσε και να είστε σίγουροι ότι θα καθιερωθεί κάθε χρόνο να κάνουμε κάτι αντίστοιχο.
Θα αφηνε ο VERONE τιποτα στην τυχη!Τελικα ηταν καλη η θεση που διαλεξα εκτος απο το επικεντρο ολων τον foto ηταν και διπλα στην θαλασσα!Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Nikos
Τώρα να πω εγώ ότι γκρίνιαζες γιατί δε σου άρεσε η θέση, ή να μην πω.
Παντα εχω αμφιβολιες μεχρι το τελικο αποτελεσμα ρε Νικο!Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Karateka
το σιγουρο ηταν οτι το γκρουππο φιατ ειχε τα περισσοτερα αμαξια!!! 8)
παντως εμεις σαν κλαμπτσεντο,περιμεναμε περισσοτερα αμαξια...ενιγουει... :cry:
πω πω τι ηταν αυτο το αγωνιαρικο τσεντο ρε παιδες,με εβγαλε το σβερκο οταν του εκανα τις μανουβρες!!! :lol: :lol:
γιαννη που χαθηκες με το στιλο σου?μονο εσενα δεν ειδα!!! :roll:
Αν και πρωτη φορα πηρα μερος σε μια τετοια συγκεντρωση το καταχαρηκα! Πραγματικα ηταν ομορφο θεαμα να βλεπεις διαφορα club με τα αυτοκινητα τους πειραγμενα η οχι να ειναι μαζεμενα σε ενα χωρο και οι ιδιοκτητες τους να κανουν χαβαλε ο ενας με τον αλλο. Ελπιζω τετοια meeting να γινουν θεσμος με τον καιρο και να συναντιωμαστε και περισσοτερες απο μια φορες. Πιστευω πως το StiloClub εδωσε δυναμικο παρον στην συναντηση και οπως ειπατε ολοι ειχαμε και ενα απο τα καλυτερα σημεια. Οταν πηγατε ολοι σας για φωτογραφηση με το Subarou Club εγω εμεινα πισω και περασαν κατι παιδια που κοιτουσαν το αυτοκινητο του Verone. Ενταξει, ειδαν το ΖΕΧ και τους επεσε το σαγονι, μετα πηγαν και χαζευαν την μπουκαλα... Οσο για τπ boom car του Παναγιωτη, ουδεν σχολιο! Καποια στιγμη πηγα μια βολτα μεχρι τα Ibiza και τον ακουγα μεχρι εκει δυνατα και καθαρα. Αν και πιστευω πως δεν υπηρχε χθες καποιο αυτοκινητο εκει που να μπορουσε να τον κοντραρει στη μουσικη.
αρα εκτός απο τον βρουμ βρουμ έχουμε και τον boom boom....ντε κα σ΄ανωτερα παιδιά...:)