paidia ego kano to xeirotero epagkelma gia osous exoun autokinito
fanopoios
kai ergazomenos se antiprosopoia toyota
Printable View
paidia ego kano to xeirotero epagkelma gia osous exoun autokinito
fanopoios
kai ergazomenos se antiprosopoia toyota
"kai ergazomenos se antiprosopoia toyota"
ουουουου 666 ουουουουυο....:):)
υξ. νικολας προσπάθησε να γράφεις με ελληνικά...
να μαι και γω....ειμαι τεχνολογος μηχανικος χημικος πετρελαιου και εργαζομαι στο Χημειο Διυλιστηριου των Ελληνικων Πετρελαιων στη Θεσσαλονικη....παντως πολυ καλη η ιδεα να γνωριζουμε τα επαγγελματα των υπολοιπων, ειμαι σιγουρος οτι καπου θα χρειαστουν..
Καλωσορισες στην μεγαλοπρεπη παρέα μας.
Φανταζομαι οτι εκτος απο την παρεα σου θα πρεπει να μας φτιαξεις καποιο προσθετο.... :twisted: :twisted: :twisted: :D :D
Καλωσηρθες.
Σκέφτηκα να ανοίξω ένα thread για το τι δουλειά κάνουμε και είδα ότι υπάρχει ήδη ένα... (μην λέτε ότι δεν τηρούμε και τους κανονισμούς του site).
Έτσι λοιπόν έστω και αργοπορημένα συμπληρώνω και γω:
Είιμαι μηχανογράφος σε αλυσίδα καταστημάτων γυναικείων υποδημάτων.
Τα απογεύματα ασκώ το επάγγελμα του προγραμματιστή διαδικτυακών εφαρμογών και το βράδυ συνεχίζω την πολυετή έρευνα μου στις επιπτώσεις του ύπνου στον ανθρώπινο οργανισμό.
Τα Σαββατοκύριακα τα αφιερώνω αποκλειστικά σε γκαλά και δεξιώσεις της υψηλής κοινωνίας.
Αυτά.
Και απο δώ μεριά ο multitasker!!
τεχνικός Η/Υ
Τεχνικός Δικτύων Υπολογιστών
Έλα πάρε πάρε ε΄δω το καλό UTP!!
Επίσης ο πατήρ διατηρεί κατάστημα με PC Hardware και λοιπά περιφερειακά:D
Ότι χρειαστείται διαθέσιμο παίδες!
Και αυτό που δεν είμαι και ιδιάιτερα περήφανος : Τηλεφωνητής Τεχνικής Υποστήριξης στηννν....στηννν...... Forthnet.....:slap::slap::slap:
Κάφτης ελαστικών σε καρτάκια ..... Ειδικότητα σε Τετ-α-κε με Stilo (και Punto καρφωμένο στα πλευρά:dots:)
Με όνειρο την πτήση με Mirage2000..........
Ρε ioannidis με μπερδεψες, τι κανεις ακριβως το βραδυ ?
Αμ το αλλο ? "σε γκαλά και δεξιώσεις της υψηλής κοινωνίας"
Δεν καταλαβα τιποτα !
Η για να το πω ποιο σωστα... Δεν καταλαβα κατι! :P
Ενας απλος φοιτητής Χρηματοοικονικων σε αγγλικο πανεπιστημιο που περιμενει να γινει δεκτη η αίτηση του για μεταπτυχιακο για Australia Baby...
Και παράλληλα φοιτητης Marketing στο ΤΕΙ Σίνδου...
Πριν 1 χρόνο δούλευα Village αρα μπορούσα να κεράσω κανα ποπ-κορν...
Τώρα όμως είμαι εντελώς άχρηστος, ε?
Τραπεζικός υπάλληλος επί 10ετία με αντικείμενο τα επιχειρηματικά δάνεια μεγάλων επιχειρήσεων και τις κοινοτικές επιδοτήσεις. Στατιστικός από την ΑΣΣΟΕ (τώρα Ο.Π.Α.). Δεν είναι απελπιστικό στα 36 σου να μετράς αντίστροφα για τη σύνταξη? Έλεος!!!
Ελπίζω να μη με χρειαστείτε, αλλά επειδή ποτέ δεν ξέρεις, είμαι στη διάθεσή σας...