δηλαδη εκτος απο το τηλεφωνο που εχει browser,πρεπει να παρεις κα αυτο μαζι για να δουλευει και τα πιανει τα ρανταρ????πιανει και φωτογραφους????
Printable View
δηλαδη εκτος απο το τηλεφωνο που εχει browser,πρεπει να παρεις κα αυτο μαζι για να δουλευει και τα πιανει τα ρανταρ????πιανει και φωτογραφους????
Ρε παιδιά δεν πιάνει τα ραντάρ. Απλώς έχουν σημειωμένες θέσεις όπου έχει αναφερθεί ύπαρξη ραντάρ και αυτό σε πρειδοποιεί κάποια μέτρα πριν. Για ppc και destinator υπάρχει σχετικό patchaki από πολύ δραστήρια ομάδα, αλλά είναι πολύ σπαστικό γιατί χτυπάει όλη την ώρα χωρίς λόγο! "Προσοχη... Κάμερα λεοφορειολωρίδας μπιπ μπι μπι..." Ε το κλείνω και ησυχάζω!!
PS: Η αγγελία μου ισχύει ακόμα και δίνω και αυτό το patchaki με το destinator για όποιον ενδιαφέρεται!!! :)
Λοιπον για να βαλουμε τα πραγματα στη θεση τους. Μιλαω ΜΟΝΟΝ για τα φωτογραφικα ρανταρ. Υπαρχει ειδικη υπηρεσια, για την Εθνικη Οδο. Το καλο ειναι οτι αποτελειται μονον απο 3 ατομα και τον διευθυντη. Εχουν δοθει οδηγιες, για αποστολη παραβασεων, μονον για ταχυτητες πανω απο 145 km. Και αυτο γιατι για καθε παραβαση, πρεπει να ετοιμαστει φακελλος, να σου στειλουν αντιγραφο στο σπιτι, αντιγραφο στην εισαγγελια, και παει λεγοντας. Ετσι ξεκαθαριζουν τις φωτογραφιες, που πανε στα κεντρικα. Δεν υπαρχει περιπτωση να σταλλουν ολες οι παραβασεις, λογω προσωπικου. Αυτα πριν τον νεο ΚΟΚ. Αλλα και τωρα απο οτι ξερω, τα ιδια ατομα υπαρχουν. :D:D:D
παλι καλα εγω ψαχνω μια καλη λυση απο ιταλια πλευρα και συντομα θα το εχω το οποιο συνδεεται αμεσα με δορυφορο και σου λεει τα παντα ταν ερθει στην κατοχη μου μιλαμε
Χρησιμη πληροφορια Ορεστη!
σωστος και πληροφοδιωτης ο ορεστης!!!!!!!!!!
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
στην προκημενη περιπτωση ειμαι ο φτωχος!!!
χα χα χα χα