Δεν θυμάμαι αν έχει ο Στελάρας NOS αυτοκόλλητα... χμμμμ... διαφορετικά δεν ήταν κάποιος δικός μας... ΑΑΑΑΑ!!! Μήπως ήταν το καινούργιο κίτρινο? Αυτό που είναι λίγο ξεθωριασμένο? με αυτοκόλλητα στο πλάι? Τότε ίσως να ήταν ο Παναγιώτης... ;)
Printable View
Δεν θυμάμαι αν έχει ο Στελάρας NOS αυτοκόλλητα... χμμμμ... διαφορετικά δεν ήταν κάποιος δικός μας... ΑΑΑΑΑ!!! Μήπως ήταν το καινούργιο κίτρινο? Αυτό που είναι λίγο ξεθωριασμένο? με αυτοκόλλητα στο πλάι? Τότε ίσως να ήταν ο Παναγιώτης... ;)
αυτοκολλητα στο πλαι και εξατμηση με 2πλη μπουκα πισω!
γιατι κοιταχτικαμε μια φαση και λεω για να κοιταει μπορει να ειναι του club!
λεω ττωρα εγω!
Ίσως να ήταν ο Παναγιώτης...
Ο Παναγιωτης ηταν! Τα αυτοκολλητα τα εχει κατα μηκος της πορτας και οχι καθετα. Εγω ειδα την Τεταρτη στη Κασσανδρου κιτρινο 3πορτο Stilo με 17αρες μανισιες, μαρσπιε, φιμε και ηλιοροφη. Το οδηγουσε γυναικα αλλα ημουν με το παπι και φορουσα κρανος και δεν μπορουσα να της μιλησω. Ακομα εμαθα απο ενα ξαδερφο μου οτι συναντησε ενα κιτρινο 3πορτο Stilo με αλλαγμενους μπρος - πισω προφυλακτηρες και κιτρινες ζαντες στο δρομο για Κοζανη (το παλιο). Εχουμε κανενα στη Κοζανη;
Νικο μηπως εχεις αρχισει να πληρωνεις ολο το κοσμο για να αγοραζει κιτρινα αμαξια; :216
;)Παράθεση:
Νικο μηπως εχεις αρχισει να πληρωνεις ολο το κοσμο για να αγοραζει κιτρινα αμαξια;
Το συγκεκριμένο stilo έχει πολύ ωραίους προφυλακτήρες, εμπρός-πίσω που το κάνει πιο θηριάκι από ότι είναι, αλλά οι ζάντες που είναι βαμένες κίτρινες είναι για ξερατό.....Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ammoulianiotis
Το συγκεκριμένο πωλείται από την πρώην αντιπροσωπία της fiat στην Κοζάνη
Απ'οτι με ειπε ο ξαδερφος, τον ειδε βραδυ σε επαρχιακο δρομο για την Κοζανη. Δεν το ειδε σε αντιπροσωπεια...
:) Το παίρνουν και το κυκλοφορούν διάφοροι. Μάλλον κάτι σαν test drive. Το έχω δει από κοντά κ από μέσα. Και πίστεψέ με, αυτήν την στιγμή βρίσκεται στην πρώην επίσημη αντιπροσωπία της fiat στην Κοζάνη, το είδα πριν ;)Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ammoulianiotis
Λοιπον, την Κυριακη πριν την κοντρα συναντησα ενα μαυρο 3θυρο Stilo που πισω στο πορτ μπαγαζ ειχε με κοκκινα γραμματα γραμμενο το site μας. Τον κορναρα και μου απαντησε αλλα δεν ξερω ποιος ειναι...
Την Δευτερα ειδα και τον verone να κοβει βολτες στη Κασσανδρου... Αυτο το αυτοκολλητο ΖΕΧ βγαζει ματι απο μακρια! :216
Μαυρο τριθυρο με σηματα του club διπλα απο την πλατεια πυροσβεστειου στη Πατρα...Ποιο καλο παλικαρι ητανε??