Α και κατι αλλο. Στη φωτο δεινχει πολυ γαματο....
http://www.supercars.net/pitlane/pics/3101543j.jpg
...το μαυρο αμαξι που φαινεται στο βαθος :icon_razz: :icon_razz: :icon_razz:
Printable View
Α και κατι αλλο. Στη φωτο δεινχει πολυ γαματο....
http://www.supercars.net/pitlane/pics/3101543j.jpg
...το μαυρο αμαξι που φαινεται στο βαθος :icon_razz: :icon_razz: :icon_razz:
χαχαχαχαχα....σωστός ο Ανδρεάς..!!!!
Σωστος ρε!:xmas-smiley-024:
Ρε Saki δεν εχεις τιποτα νεο να μας δειξεις?
Ολοι εδω σχολιαζαν τις γωνιες και το νικελο μπροστα και μοιαζει με picasso και ειναι καρο και τη αιδια ειναι αυτη.Αν ειναι δυνατον.Μια εταιρια να βγαζει ενα αισχος 5π και ενα γ@μ@τ0 3π και το 5π να πατωνει για να περνουμε εμεις το φοβερο 3π.lol ρε παιδια.omfg δηλαδη.
Αν εχεις προσεξει 9/10 κατηγορουμε αποκλειστικα κ μονο την μουρη.Η αηδια του πραγματος ειναι η μουρη αποκλειστικα με αυτο το σκαλοπατι στον προφυλακτηρα.Καλα που δεν εχει το ονομα Stilo απο πισω..
Σαν σουλουπι λογικο ηταν να ακολουθησει τα υπολοιπα αυγα της εποχης αλλα αυτη η μουρη δεν την παλευει με τιποτα ομως.. :S
O Sakis καλά κάνει και μας τα δείχνει...!!!!
Το εσωτερικό του πάντως θα το ζηλεψω μου φαίνεται..!!
Είπαμε ότι η FIAT έριξε μάυρη πέτρα πίσω της όσο αφορά το stilo..!!Ίσως νόμιζαν ότι το πρόβλημα ήταν σχεδιαστικό και αποποιήθηκαν τις γωνίες για την" αυγουλίλα". Το πρόβλημα πάντως ήταν στους κινητήρες και εξού και τα όχι αναμενόμενα νούμερα στις πωλήσεις Του Segment C..!!!
για μενα οι καμπυλες ειναι πιο γοητευτικες.αλλα αυτο ειναι και θεμα τι αρεσει στο καθενα.επιμενω οτι διαμαρτυρεστε ολοι για λαθος πραγματα.δεν ακουσα ουτε εναν να πει για τη πισω αναρτηση.καθεστε και κλαιγεστε ολοι με τη μασκα και δεν επρεπε ετσι και αλλιως.αραξτε να το δουμε απο κοντα.πρωσοπικα νομιζω θα ειναι αρκετα ομορφο.εμενα με απασχολει να ανεβηκαν ποιοτικα.εκει πρεπει να εστιασουν.και στους κινητηρες βεβαια.το μονο που με προβληματισε ειναι που δεν εγκατεληψαν τον ημιακαμπτο αξονα πισω.εκει επρεπε να κανουν κατι καλυτερο.κατα τα αλλα το αμαξι ειναι πολυ ζηλευτο.
Πολυ σωστη παρατηρηση αυτη.Φαινεται αρκετα ποιοτικοτερο σε σχεση με τον προκατοχο του κ σιγουρα αποτελει προσον.
Οσο για την αναρτηση πραγματι οπως ειπε ο φιλος Rainman δεν βλεπω κατι καινουριο αν κ το περιμενα.Ισως λογω κοστους οπως εγινε και στο νεο Astra που προτιμηθηκε κ παλι ο ημιακαμπτος.
Απο πλευρας κινητηρων πως τα βλεπετε?Προσωπικα παλι θα περιμενα κατι νεωτεριστικο.Απο την στιγμη που ολοι παιζουν με τον μεταβλητο χρονισμο η Fiat τουρμπιζει ενα μοτερ 10ετιας.Αυτο πως σας φαινεται?
Σιγουρα η ταση ειναι τα τουρμπο αλλα δε θα επρεπε να υπαρχει ενα πιο συγχρονο μπλοκ?
Νικόλα ας τον βγάλει επιτέλους και ας είναι ο απαρχαιωμένος FIRE, (αν είναι όντως αυτός)...Το μπλόκ λίγο πολυ δεν αλλάζει εύκολα...Στην κεφαλή θα μπορούσαν να κάνουν πιο πολλά...Μεταβλητούς ας μην ξεχνάμε ότι φοράνε πολύ καιρό τώρα οι κινητήρες του Gruppo...
Υπάρχει το uniair το οποίο έχει κατοχηρώσει η FIAT για μελοντικές χρήσεις, αλλα προς το παρόν ας βγάλει τα 150ps απο 1,4Τ γιατί τόσο καιρό μπουκώσαμε με τα θα, και ας είναι απο απλό κινητήρα...!!!
Επίσης η απλή τεχνολογία έχει και τα καλά της...(μικρότερα service, πληθώρα αναταλκτικών που ρίχνουν τις τιμές, και λιγότερα εξαρτήματα άρα μικρότερες πιθανότητες για βλάβες....
και επειδή ξέρω που το πάς :xmas-smiley-009:να σου δείξω και το τεχνολογικό διαμάντι απο τα VAG FSI...
Πηγή: 4Τροχοι Forum - Δημοψήσισμα
Καίνε λάδια οι FSI;
Έχω FSI και καίει λάδια. 13% [ 27 ]
Έχω FSI και ΔΕΝ καίει λάδια. 14% [ 28 ]
Έχω FSI και δεν ξέρω αν καίει λάδια. 2% [ 5 ]
Δεν έχω FSI / ΔΞ / ΔΓ / ΔΑ 69% [ 137 ]
Αντε ρε Saki δειξε και καμμια αλλη φοτο να δουμε :)