Γεα σας Παιδια!Ονομαζομαι Νικος και είμαι απο αθήνα και Πριν Λιγο καιρο απεκτησα ενα Stilo 1.6..Ελπιζω να μπορεσω να παραστω σε καποια απο τις συναντησεις του club συντομα! Καλα γκαζια σε όλους!Ci Vediamo
Printable View
Γεα σας Παιδια!Ονομαζομαι Νικος και είμαι απο αθήνα και Πριν Λιγο καιρο απεκτησα ενα Stilo 1.6..Ελπιζω να μπορεσω να παραστω σε καποια απο τις συναντησεις του club συντομα! Καλα γκαζια σε όλους!Ci Vediamo
Καλώς όρισες συνονόματε! Θα ενημερωθείς και από το Section συναντήσεις για το που και πότε μπορείς να βρείς τα παιδιά στην Αθήνα. Αν δεν κάνω λάθος, κάθε Τετάρτη στο Olympico. Πιστεύω ότι θα βρεις ότι χρειαστείς για το Stilo σου, και αν δεν το βρείς, απλά ρώτα! :wink:
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΗ STILARA ΜΟΥ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.
Καλησπέρα από Θεσσαλονίκη. Με λένε Δημήτρη και μόλις κάναμε την εγγραφή μας από internet cafe με το Γιάννη (Karateka).
Έχω ένα Stilo γαλάζιο 1.2 και έυχομαι να το βελτιώσω όσο καλύτερα μπορώ ακολουθώντας τη βοήθεια σας μέσω του club.
καλωσορισες Δημητρη στην παρεα μας...
Χαιρετισμους στην ωραια Θεσσαλονικη που αγαπω πολυ....(ως και μισος Θεσσαλονικιος)
Χαιρετισμους και στον Γιαννη!!
Καλησπερα κ απο μενα ειμαι ο sparck κ ειμαι απο θεσ/νικη.μολισ γραφτηκα ειμαι με τον γιαννη παρεα.
εχω ενα 1.4 τριθυρο κοκκινο μαμα κ παιδευομαι με τα ελλατηρια!
καλημερα παιδια...Ειμαι ο νικος απο αθηνα...εχω ενα renault megane II αλλα το αμαξι που ζαχαρωνα ηταν ενα stilo ασιμογαλαζο...Τοτε που εψαχνα ομως υπηρχε 1,2 και 1,6...Εγω ηθελα 1,4...(1,6 πολλα ασφαλιστρα)...Τελικα κατελυξα στο αλλο hitech της κατηγοριας και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος...την διψα μου την ικανοποιησε ενα φιλαρακι μου που πηρε ενα stilo dark blue 1,6...
καλώς ήρθατε και καλά posts...!!
more new kids on the block και οχι απαρετητα με stilo!! με χαρα βλεπω την παρεα να μεγαλωνει και χαιρομαι!! καλος ηρθατε παιδια και απο μενα!!
Καλώς ορίσατε παιδιά στο Club. Γιώργο, Δημήτρη, Χρηστάρα, σας καλοσορίζω και από εδώ!
Τα μπλέ αυξάνονται και πληθύνονται! Κίτρινα της Θεσσαλονίκης τρέμετε!