Απάντηση: Πλυθείτε και ελάτε!
Παντως απο την παρεα που γνωριζω μονο του verone πρεπει να ηταν!!!!
ωραια τα στιλακια παιδια αλλα με βαθμολογια αυτο το μ@μιμενο του βερονε θα θα ηθελα ποτε να το εβλεπα διπλα μου..απο λουκ ειναι το πιο τσιτα απο ολα κατα την αποψη μου επρεπε να ηταν μπροστα... διοτι απο μουρη ειναι το πιο ομορφο απο ολα
παντα φιλικα κ χωρις παρεξηγηση
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
jim1984_4
Παιδια η συναντηση εχτες κατα τη αποψη μου ηταν πολυ καλη περασαμε πολυ ωραια φυσικα μας ελειψαν καποιοι και ηταν κριμα που δεν ηρθαν. Παντως στις δυο τελευταιες συναντησεις μαζευτηκαμε αρκετα αυτοκινητα και ελπιζω να συνεχισουμε ετσι.:D
Θα συμφωνησω με τον φιλο μου τον Μητσο!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
stilo-hraklis
Παντως απο την παρεα που γνωριζω μονο του verone πρεπει να ηταν!!!!
ωραια τα στιλακια παιδια αλλα με βαθμολογια αυτο το μ@μιμενο του βερονε θα θα ηθελα ποτε να το εβλεπα διπλα μου..απο λουκ ειναι το πιο τσιτα απο ολα κατα την αποψη μου επρεπε να ηταν μπροστα... διοτι απο μουρη ειναι το πιο ομορφο απο ολα
παντα φιλικα κ χωρις παρεξηγηση
Καλη καρδια πανω απ'ολα φιλε Ηρακλη!
Το πορτοκαλι του Darios το επελεξαν οι περισσοτεροι... ετσι πλειοψηφικα μπηκε μπροστα.. επειτα ειναι 1.8 και ειμαι σιγουρος οτι ειδες τι δουλεια ειχε γινει μεσα και εξω απο το αμαξι του...
Αυτα.. απλα για να γνωριζουμε...
Φιλικα παντα!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
face
Παιδιά στο furious είχαμε κάνει παλιά και άλλη παρουσίαση και δεν είχαν γράψει και τα καλύτερα σχόλια...Θυμάμαι ένα ειρωνικό ύφος και φωτογραφία απο μέλος με CD στη ζάντα...!!
Είναι ένα περιοδικό με όχι και τόσο καλή φήμη...Αν θέλετε να σας δώσω τηλέφωνα απο Faster (αν βγαίνει ακόμα) η απο Power που είχαμε σχέσεις παλιά....
Τα 2 τελευταία στέλνουν και φωτογράφο...!!
Ωραία videakia
Aς περιμενουμε Πετρο να δουμε τα σχολια αυτης της φωτογραφησης... και μετα κρινουμε κ.τ.λ.
Οσο για φωτογραφο που λες, μια χαρα φωτογραφο εστειλαν απ'το FURIOUS
Και εγώ γούσταρα τρελά εχθές. Πέρασα πολύ όμορφα. Αν και περίμενα να δω και κάποιους πιο «κλασικούς» του club και να γινόταν πιο τζερτζελές.
Ένα πράγμα μου την έσπασε και θα το πω χωρίς παρεξήγηση.
Είναι δυνατόν, εγώ, να έχω ένα μαμά 5θυρο και κολλητά να παρκάρει γυναίκα με σίτα και φτερούγα; Ρε τι ξεφτίλα! Και να σου την λέει κιόλας: «Αν δεν ήταν έτσι δεν θα το αγόραζα, γιατί τα απλά Stilo είναι…».
ΠάρΆτην στο γάμο σου να σου πει και του χρόνου.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Pantelis
Είναι δυνατόν, εγώ, να έχω ένα μαμά 5θυρο και κολλητά να παρκάρει γυναίκα με σίτα και φτερούγα; Ρε τι ξεφτίλα! Και να σου την λέει κιόλας: «Αν δεν ήταν έτσι δεν θα το αγόραζα, γιατί τα απλά Stilo είναι…».
Δεν ειμαι ρουφιανος απλα φοραω μαυρη κουκουλα.....:p:p:p:p
aka για σενα χτυπαει η καμπανα...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Pantelis
Και εγώ γούσταρα τρελά εχθές. Πέρασα πολύ όμορφα. Αν και περίμενα να δω και κάποιους πιο «κλασικούς» του club και να γινόταν πιο τζερτζελές.
Ένα πράγμα μου την έσπασε και θα το πω χωρίς παρεξήγηση.
1ον εγώ είπα ότι έψαχνα για να αγοράσω κάποιο φιαγμένο και από όσα είχα δει, μου αρεσε το stilo. 2ον Δεν είπα ποτέ ότι τα απλά stilo είναι ...! 3ον Στο γάμο σου δε θα έρθω γιατί αλλιώς τα είπα και αλλιώς τα μετέφερες!
Παντελη με πηραν τηλεφωνο απο το ΝΑΙ και μου ειπαν οτι καποιος απο την παρεα ξεχασε την πεθερα του εκει μηπως ησουν εσυ?????????
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
aka
1ον εγώ είπα ότι έψαχνα για να αγοράσω κάποιο φιαγμένο και από όσα είχα δει, μου αρεσε το stilo. 2ον Δεν είπα ποτέ ότι τα απλά stilo είναι ...! 3ον Στο γάμο σου δε θα έρθω γιατί αλλιώς τα είπα και αλλιώς τα μετέφερες!
Ρε μου την ξαναλέει!!! :slap:
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
jim1984_4
Παντελη με πηραν τηλεφωνο απο το ΝΑΙ και μου ειπαν οτι καποιος απο την παρεα ξεχασε την πεθερα του εκει μηπως ησουν εσυ?????????
Την Βουλγάρα ή την Σέρβα; :p:p:p Πρόσεχε τι λες. Θα εκτεθείς...:whistle:
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
jim1984_4
Και σε ρωτησαμε ρε Παντελη "μηπως ξεχασες τιποτα???"