Παιδια Λιμνη Πλαστήρα ειμαι μεσα!Τωρα για το πότε?Τελος Γενάρη περιμενουμε νεο μελος στο σοϊ(αδελφη Στελλας) και ειναι λιγο δυσκολα!Αρχες με μεσα φλεβαρη ανετα!!!
Printable View
Παιδια Λιμνη Πλαστήρα ειμαι μεσα!Τωρα για το πότε?Τελος Γενάρη περιμενουμε νεο μελος στο σοϊ(αδελφη Στελλας) και ειναι λιγο δυσκολα!Αρχες με μεσα φλεβαρη ανετα!!!
Γεια σας παιδια... Βολευει και μενα Καρδιτσα (Λιμνη Πλαστηρα- Περτουλι κτλ) οποιαδηποτε ημερομηνια.:yeah:
Επισης με την αδεια σας να προτεινω και αυτο το ξενοδοχειο... Φανταστικο. Ολοκαινουργιο και αρκετα φτηνο με καταπληκτικη θεα και τεραστιο Parking.
( http://www.touristorama.com/05/LPlas...niZervas1.html ):jump1:
Πηρα τηλεφωνο και ρωτησα για κοστος και παροχες.
Τους ειπα για 01/02/08-03/02/08 με περιθωριο 2 εβδομαδες +/-.
Για 25 ατομα η τιμη του δικλινου ειναι στα 90,00 ευρω αλλα ειναι συζητησιμη την στιγμη που οριστικοποιησουμε την διαμονη μας.
Τα δωματια ολα εχουν...
-Τζακι
-Αυτονομη θερμανση
-Τηλεοραση
-Ψυγειο
-Μιni bar
Στην τιμη συμπεριλαμβανεται πρωινο και parking.
Πιστευω οτι αν το ριξουμε στα 75,00 ευρω το δικλινο θα ειναι καλα.
Οι ημερομηνιες που ειπα ειναι απλα για να προσδιορισουμε περιπου την εποχη που θα παμε.
Οταν γινει ψηφοφορια για ημερομηνια και μερος,το ξανασυζηταμε(Το λεω για να μην παρεξηγηθω οτι και καλα εχουμε αποφασισει ηδη μερος και ημερομηνια)
Αυτα...:)
Εγώ είμαι μέσα, αλλα να ρίξει λίγο την τιμη ρε γμτ...να παει ενα 75αρι..(και με 90 μεσα είμαι...)
Να δούμε και καμια άλλη επιλογή...?Αν και μετά πέφτουμε σε ποιότητα, και μάλλον δεν λέει.....
μεσα αλλα να εχει και παρκιν.
παιδια πιστευω ειναι πανακριβα για νεκρο μηνα!!!!
αποψη μου!!
Κλείστε παιδιά απο τώρα μια ημερομηνία και εγώ μέσα....
(Αρκεί να με αφήσει να έρθω ο γαμάτος και ΦΙΛΟΣ μου Γιάννης)
9-10 ΦΕΒ είναι καλά....? (Μπορεί και ο Μπόμπας τότε)...
Kanoniste paidia na kanoniso kai tin adia mou!