Απάντηση: -->4η Πανελλήνια Συγκέντρωση StiloClub (2007). Συμμετοχές, Λεπτομέρειες<--
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
bad bill
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ADMIN.
PROGRAMMA ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ????
ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ..
ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΒΑΡΑΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΥ ΒΑΒΟΥΡΑ......
ΤΩΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΜΕΡΟΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣ..
ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ --ΣΥΖΗΤΗΣΗ-- ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΚΑΝΩ FORWARD!!!!! TI LETE?????
το πρόγραμμα, φέτος είναι ως εξής
Παρασκευή: ελεύθερο Πρόγραμμα
Σάββατο: Συγκέντρωση μετά το πρωινό/προσέλευση μελών και αναχώρηση για την μαγευτική διαδρομή προς Περτούλι.
Επιλογές: Στάση στο καταπληκτικό δάσος και ομαδική φωτογράφιση, Στάση στην Ελάτη για καφέ, Φαγητό και επιστροφή στη λίμνη Πλαστήρα
απογευματινός καφές στο Ξενοδοχείο και συγκέντρωση στο συνεδριακό χώρο του Ξενοδοχείου το απόγευμα για συζήτηση θεμάτων του club.
Βραδινή έξοδος στη Καρδίτσα
Κυριακή: Περιήγηση και γύρος της Λίμνης Πλαστήρα, Φαγητό και αναχώρηση
Ο λόγος που μπήκε η Κυριακή για τον Γύρο της λίμνης είναι ότι πολλά μέλη θα έρθουν Σάββατο μεσημέρι, οπότε κρίθηκε σωστό να μην χάσουν την περιήγηση της Λίμνης..
Τώρα για τους Δημοσιογράφους, εννοείται και είναι πολύ καλή ιδέα αν υπάρχει η δυνατότητα. Μπορεί να προωθηθεί το παρακάτω Δελτίο Τύπου
Δελτίο Τύπου Αυτοκινητιστικής Λέσχης Φίλων Fiat Stilo - Ανακοίνωση
Το Stilo Club πραγματοποιεί στις 8,9 και 10 Φεβρουαρίου 2008 την 4η Πανελλήνια Συνάντηση του στη Λίμνη Πλαστήρα.
Όπως κάθε χρόνο, οι ιδιοκτήτες και φίλοι του Fiat Stilo θα συγκεντρωθούμε σε μία μαγευτική τοποθεσία να κόψουμε την πίτα μας, να γνωριστούμε μεταξύ μας, να ανταλλάξουμε ιδέες για το αγαπημένο μας θέμα, να οργανώσουμε μελλοντικές εκδρομές και δραστηριότητες όπως συμμετοχές σε Track Days, εβδομαδιαίες συναντήσεις, σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης και πολλές άλλες.
Ο σκοπός είναι να απολαύσουμε μαγικές οδηγικές διαδρομές γύρω από τη Λίμνη και μέσα από το Δάσος του Περτουλίου και της Ελάτης συνοδευόμενες πάντα από καλή διάθεση και όπως πάντα καλό φαγητό.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.stilo-club.gr ή στο τηλέφωνο επικοινωνίας της λέσχης 6936589999
Σας περιμένουμε όλους.
Απάντηση: -->4η Πανελλήνια Συγκέντρωση StiloClub (2007). Συμμετοχές, Λεπτομέρειες<--
ΟΚ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ. ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ.. ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΩΟΘΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΤΡΙΚΑΛΑ ΛΑΡΙΣΣΑ ΚΑΙ ΒΟΛΟ... ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΜΕΤΑ ΥΟ ΠΡΩΙΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 10.00!!!!!!!
Απο Θεσσαλονίκη θα πάει κανένας?
τι ωρα ΑΝ βολευει να συναντιθουμε το απογευμα Παρασκευης μαλον στη Λαρισα η θα πατε απο αλλου?
μην ξεχασεται τα C B σας για να επικουνωνουμε οπου παμε .
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΙΓΟΥΜΕΝΕΣ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΝΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΩΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ .
Πιστεύω ότι θα είναι μια χαρά....και θα δώ και φίλους που έχω καιρό να δώ επιτέλους....
Εγώ με το Γιάννη θα έρθουμε κατα τις 18.00 το απόγευμα λογικά...οπότε το μεσημέρι φάτε....
Όσο για τον καιρό που θα έχει καλό είναι να ρίξετε μια ματία εδώ
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ThoDoriS
Εγώ με το Γιάννη θα έρθουμε κατα τις 18.00 το απόγευμα λογικά...οπότε το μεσημέρι φάτε....
χαχαχχαχαχαχαχααχαχχα!!!!!!! Είπα κι εγώ. Τόσο καιρό δεν αναφέρθηκε καθόλου το θέμα Thodoris-Soul_Giannis-φαγητό.
Θοδωρή τί σου έχω πει αγόρι μου?? Όταν κάθεσαι στο τραπέζι με κόσμο, θα τρώς ΜΟΝΟ από το δικό σου πιάτο και ΟΧΙ από των διπλανών!!!
Να πάρετε ταπεράκια μαζί σας οι υπόλοιποι. Κατά προτίμηση αυτά με καπάκι ασφαλείας που ανοίγουν δύσκολα. Σε διαφορετική περίπτωση σας βλέπω να μένετε νηστικοί!!!
Κρίμα που δεν θα μπορέσω να έρθω φέτος, αλλά με περιμένουν 3 μαθήματα από Δευτέρα...
XΩΡΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΚΑΝΕΙΣ!!!!! ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΕΥΚΟ ΤΟΠΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΧΙΟΝΙ ΦΕΤΟΣ!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
bad bill
XΩΡΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΚΑΝΕΙΣ!!!!! ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΕΥΚΟ ΤΟΠΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΧΙΟΝΙ ΦΕΤΟΣ!!!
Μολις μιλισα με τον ιδιοκτητη του hotel και αυτη τη στιγμη ψιλοβρεχει,χιονι δεν εχει(λιγο μου ειπε,απο προηγ.μερες)και δεν αναμενεται να χιονισει.
Και απο το weather channel,ψιλοβροχο προβλεπουν και συννεφια την Κυριακη!!
Δεν πιστευω να στεναχωρεθηκε κανεις! Οτι και να εχει δεν μας νοιαζει:)
Παιδιά, για όσους δεν ξέρουν πώς να πάνε ας ακολουθήσουν τη διαδρομή που αναφέρετε στο site
Hotel TITAΓION
τηλ. 24410-94660
Καρδίτσα – Μητρόπολη – Μοσχάτο – Μονή Κορώνης – Αγ. Αθανάσιος – Λαμπερό.
Επίσης όπως αναφέρθηκε καλό είναι να έχουν όλοι αλυσίδες, ειδικά όσοι είναι να πάμε το Σάββατο στο Περτούλι..Μεγάλο υψόμετρο και δεν ξέρουμε τι θα βρούμε. Όσοι δεν έχουν θα πάνε με άλλα μέλη που έχουν.
Ρε αντε παμε να περασουμε λιγο καλα! Οτι και ναχει....