Μουρατο,ομορφο και ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ οπως και το Stilo MK1!!!Αντε να το δουμε και στην παραγωγη..
Ψηνομαι ασχημα να μαθω μοτερ που θα φοραει.. :twisted: :twisted: :twisted:
Printable View
Μουρατο,ομορφο και ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ οπως και το Stilo MK1!!!Αντε να το δουμε και στην παραγωγη..
Ψηνομαι ασχημα να μαθω μοτερ που θα φοραει.. :twisted: :twisted: :twisted:
Σταυρος απο Αθηνα- Νεο μελος.Εγω παιδια οπως και να ειναι το νεο μοντελο θα το παρω.Τι κολλημα ειναι αυτο θεε μου μονο εγω ειμαι ετσι ρε παιδια,αρχιζω και ανησυχω με τον εαυτο μου.
Οχι φιλε μου μην ανησυχεις φυσιολογικο ειναι!Αλλα παιδια εβλεπαν παντου κιτρινο,μπλε,κοκκινο(αναλογα τι stilo ειχαν αγορασει)εγω δεν κοιμομουν τα πρωτα βραδια για κανα μηνα...λογικο ειναι:P
Βλεπω καλα ?γραφει 2008 εκει ψηλα στο αρθρο??Τι παιχτηκε??
Τίποτα Νικόλα! Αποφάσισαν ότι μέχρι τότε να εφοδιάσουν το δικό μας με τον καινούργιο κινητήρα των 1600 κυβικών και των 160 αλόγων...
Δεν σας πειράζει λίγο ράδιο-αρβύλα ε;;;
Ποσα αλογα το νεο Fiat Stilo 220 αλογα απο 1600 κυβικα??Με vtec vvti vanos και viscodrive???Τι λες βρε Χρηστο??Πωπω..Παράθεση:
Δεν σας πειράζει λίγο ράδιο-αρβύλα ε;;;
Θα βγάζει τόσα...;;; Δεν με ενημέρωσαν ακόμα... στα 160 έμεινα!
Μου το είπε ενας τριτος ξαδελφος του κουμπαρου ενος φίλου του γειτονα μου που εχει ενα γνωστο στην Fiat...σιγουρα πραγματα λεμε!!
Σα διχασμένη προσωπικότητα τον κόβω τον σχεδιαστή. Πίσω γωνίες μπροστά καμπύλες. Θέλει λίγο τσαλάκωμα εμπρός για να κάνει μερικές γωνίες... :roll:Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο sakiss
οπα, κοιτα να δεις το 5πορτο....
καλό ειναι...