Το θεμα δεν ειναι ο μικρος... Υπηρχε συσσωρευμενη ενταση απο ολα τα γεγονοτα και γινονται ολα αυτα που βλεπετε.
Ποιες ιδεες δηλαδη ?
Printable View
Το θεμα δεν ειναι ο μικρος... Υπηρχε συσσωρευμενη ενταση απο ολα τα γεγονοτα και γινονται ολα αυτα που βλεπετε.
Ποιες ιδεες δηλαδη ?
Sn7per αραξε στο τελος θα μας σπασεις και θα καψεις το site επειδη πρεπει να παμε εναντιον την κυβερνησης.
για να ηρεμησουμε λιγο μιλατε για φασιστες και καταληγετε να ειστε οι ιδιοι ετσι. Να πανε να σπασουνε τον γ.α.δ.α. οχι του μαγαζι του γερακου που ακομα πληρωνει δοσεις ελεος πια.
Και επειδη ενας παπαρας αστυνομικος εκανε μια χοντρη μαλακια δεν σημαινει οι υπολοιποι ειναι ετσι? δηλαδη λεμε τωρα απο τους 10,000 αστυνομικους λεω εγω τωρα ολοι ιδιοι ειναι? ΑΝθρωποι δεν ειναι και αυτοι? "Θελω αστυνομικο νεκρο" ακου εκει ελεος ακου τον εαυτο σου λιγο πως ακουγεσαι.
Δεν ηθελα να πω καμια αποψη δεν ηθελα να εκφερω καμια γνωμη πριν το χωμα σκεπασει ενα παιδακι ενα παιδακι που οπως και ναγινε εφυγε αδικα απο την ζωη χωρις να εχει καταλαβει,ουτε τον λογο που συμβαινουν ολα αυτα τα πραγματα στην χωρα μας(Βατοπαιδεια,Εξαρχεια,Αντιεξουσιαστες,γενια του μπλοκ και των 700 ευρω με πτυχια και διδακτορικα)
Το μονο ομως που εχω να πω σαν ανθρωπος και σαν εκπαιδευτικος με ολα αυτα που διαβαζω εδω μεσα και με ολα αυτα τα κοσμητικα επιθετα που βλεπω να στολιζουν εναν η πολλους ανθρωπους,οπως και επισης το αιμα ενος η πολλων αστυνομικων να ζητειται σαν και εγω δεν ξερω τι,απλα με αηδιαζουν και με θλιβουν,πιστευω καπου πρεπει να υπαρχουν φραγμοι και να εχουμε βαθια χαραγμενο στο μυαλο μας οτι αμα θελουμε να λεγομαστε Δημοκρατια και να εχουμε αυτον τον θεσμο με ολα τα καλα η κακα συνεπακολουθα του πρεπει να περιμενουμε οι θεσμοι να λειτουργησουν και καποια στιγμη να αποδωθει δικαιοσυνη,ας μην γινομαστε εμεις δικαστες.
Αλεξανδρε και απο εδω ας ειναι ελαφρυ το χωμα που θα σε σκεπασει
Αν εβλεπες τηλεοραση θα εβλεπες οτι σε ΠΟΛΛΑ βιντεο αστυνομικοι βλεπουνε δεξια αριστερα αν υπαρχει καμερα και χτυπανε ατομα που ηδη ειναι σε κατασταση ακινητοποιησης.
ΕΧΘΕΣ ολα αυτα !
Ειναι γενικο κακο οι αστυνομικοι εδω και πολλα πολλα χρονια.
Τους διδασκουν οτι ειναι αφεντες και τραμπουκοι !
Περα απο αυτο, λεω απλως οτι επικροτω την νεα γενια που σπαει (ναιιιι επικροτω) για να ακουστει η φωνη της. Ετσι απλα !
Ποιος πεινάει..????Να σου ποιος πραγματικά πεινάει.
και να εξηγηθώ ότι δεν μιλάω κοματικά γιατί το βλέπω να έρχεται.
Ο συνταξιούχος αγρότης που παίρνει 350Ε το μήνα, ο πραγματικός αγρότης και όχι οι βαπτισμένοι που το μόνο που κάνουν είναι να εισπράτουν επιταγές από τον ΕΛΓΑ για να πάρουν αμάξι! Και ποιοί συνταξιούχοι νομίζεις ότι πεινάνε. Ο πεθερός μου δούλευε 35 χρόνια κολούσε τα ένσημα του όμως και τώρα πέρνει 1400Ε σύνταξη. Όσοι διαμαρτύρονται τι νομίζεις. Οταν τα ενσημα τα έκαναν μπουζούκια και διάφορα θυμήθηκαν τώρα να διαμαρτυρηθούν για τις συντάξεις. Θείος μου που πέρνει 650Ε σύνταξη διαμαρτύρεται και αυτός τώρα ότι μετά από 40 χρόνια δουλειάς δεν έχει να φάει. Του απαντάω να διαβάσει την ιστορία με τον μέρμυγκα και τον τζίτζικα.
Σαν έλληνες έχουμε ξεφύγει, έχουμε χάσει κάθε μέτρο. Έχουμε παρασυρθέι από τα λούσα των αμερικανικών προτύπων, έχουμε γίνει σαν τους Θείους Σαμ, και ότι δούμε μας γιαλίζει και το θέλουμε. Μέσα σε αυτούς βάζω και τον εαυτό μου. Απλά εγώ έχω κάποιο κοντρόλ. Πάμε αγοράζουμε πράγματα άχρηστα, πράγματα πέρα από το χέρι μας, φεσωνόμαστε στις τράπεζες και μετά μας φταίνε οι τράπεζες και τα πανωτόκια, και ο μισθός που παίρνουμε. Ο μισθός με τα δεδομένα είναι εξευτελιστικός, αλλά αν κόβαμε τα λούσα μας έφτανε και μας παραέφτανε.
Όπως είπε και cavallino, 38χρονών, την παλεύει ο άνθρωπος και μένει με το stilo. ΓΙΑΤΙ να πάει να πάρει κάτι αφού τα έχει λογαριάσει και δεν του βγαίνουν. Εγώ δεν ήθελα να πάω να πάρω μία BRERA και οριακά μπορώ να την πάρω, αλλά όχι ρε πούστη μου, δεν θα φεσωθώ για να ένα κωλάμαξο.
Αμ έλα που ο ******ς ο Έλληνας τα κάνει όλα, θέλει να παίρνει 10 χιλιάρικα την μέρα χωρίς να κάνει τίποτα και αν δεν του φτάνουν βγαίνει στο δρόμο και διαμαρτύρεται.
Γιατί ρε να σπάσουν τα μαλακισμένα την περιουσία του κόσμου??Πλάκα μας κάνεις. Αν δώ έναν τέτοιο να μου σπάει το αμάξι τον έχω σπάσει στο ξύλο επι τόπου και να πάω και μέσα. Αντίδραση είναι αυτό?. που περνιούνται και ότι είναι απόγονοι του πολυτεχνείου. Οι πιό πολλοί απο αυτούς είναι κουμουνιστές με βίλες. Πλουσιόπαιδα που βολεμένα στην θαλπορή του σπιτιού, κανουν την επανάστασή τους σπάζοντας ότι βρούν μπροστά τους. Έτσι είναι ρε συ?...Αυτό είναι το σωστο??
Έκανε χθες διαδήλωση το ΚΚΕ και κύλησαν όλα καλά. Ήρθαν τα μαλακισμένα και τα έκανα λαμπόγιαλο. τη φάρμα των Ζώων την έχουν διαβάσει να δούν τι έστί βερίκοκο. Και εσύ λές κουβέντες όπως παραπάνω?. Σταματάω εδώ για να μην πώ τίποτε άλλο!
Στον Stilato.
Μια στιγμη να το ξαναδιαβασω γιατι νομιζω με γελανε τα ματια μου...
Μια στιγμη, μια στιγμη...