Απάντηση: Πόσοι είμαστε με Stilo 1.2?
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
paidaros
3.500 στροφες με 6η!
Nαι αφου στα 160 εχουμε γυρω στις 4000 απο οτι θυμαμαι...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Stile
Βρε παιδάκια.... Σήμερα έβαλα 16€ Βενζίνη και η κάνουλα έγραψε 20Lit ότι μπήκαν μέσα...
Τα χλμ. από γέμισμα μέχρι τώρα που ξανά έβαλα ήταν 286χλμ.
Πόση κατανάλωση έχω γιατί 286 / 20 μου βγαίνει 17.3... (Το τετραξονικό καίει πιο λίγο!!)..
ΠΩΣ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ???:rant2:
20/286=0,70λιτρα
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
DontMKsense
http://img152.imageshack.us/img152/3...jr2tvs4.th.jpg
Το menorah είναι ένα σημαντικό εβραϊκό σύμβολο και αναγνωρίζεται ευρέως. Πολλοί μη-εβραϊκοί ή εθνικοί άνθρωποι μπορούν να μην εξοικειωθούν με την εβραϊκές ιστορία και τις παραδόσεις αλλά πιθανοί ξέρουν τι ένα menorah είναι.
Shalom Αδέρφια!!!
Τι εννοείς;
Εννοει οτι καθονται κ ψειριζουν τα χλμ,ποσα βγαζει ο καθενας,για να μην ξοδευτουν για βενζινη οπως δεν ξοδευονται οι Εβραιοι..
Αλλα μην ακουτε τον Μητσο γιατι τωρα στο Νισσαν θα εχει κ εξτρα ντεποζιτο για να παει να πιει καφε :P
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
PARHS
φιλε μου εδω κανεις λαθος:D:D:D και τα 190 τα εχουμε αλλα το ζοριζεις για να βγουν:D:D:D:D
Θα παρουμε τα βουνα συνελθετε λιγο,α ρε Λαντινη κατι τετοια ακουγες
Έλα αφού άμα ζοριστούνε τα έχουνε! Τι τους το χαλάς τώρα?!? Και καίνε και 7.8 με αυτήν την ταχύτητα!
Αν θελεις να δεις την χαμηλοτερη καταναλωση και να καταλαβεις ποσο ειναι αυτη μπορεις να το φουλαρεις το αμαξι και μετα να κανεις 100κμ περιπου.
Το ξαναφουλαρεις για να δεις ποσο εκαψε αυτα τα 100κμ.
εγω χρειαζομαι στα 100 χιλιομετρα 7 λιτρα περιπου με κανονικη οδηγηση. (ταξιδι οχι μεσα σε πολη)
Τα 1.2 εχουν λιγοτερο ? και αν εχουν λιγοτερο ποσο λιγοτερο μπορει να παει αυτο !
Μηπως εχουν περιπου το ιδιο ?
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Sn7per
Αν θελεις να δεις την χαμηλοτερη καταναλωση και να καταλαβεις ποσο ειναι αυτη μπορεις να το φουλαρεις το αμαξι και μετα να κανεις 100κμ περιπου.
Το ξαναφουλαρεις για να δεις ποσο εκαψε αυτα τα 100κμ.
εγω χρειαζομαι στα 100 χιλιομετρα 7 λιτρα περιπου με κανονικη οδηγηση. (ταξιδι οχι μεσα σε πολη)
Τα 1.2 εχουν λιγοτερο ? και αν εχουν λιγοτερο ποσο λιγοτερο μπορει να παει αυτο !
Μηπως εχουν περιπου το ιδιο ?
με τι ταχτητες?
Το κανονικο για εμενα ειναι και μεχρι 140...
περιπου 6,5-6,7!
θεσσαλονικη-μονεμβασια-θεσσαλονικη μικτη διαδρομη με αναβαση-καταβαση θηβας και ταυγετο εκαψε περιπου 6,9