Απάντηση: Αν αλλάζατε το STILO τι παίρνετε?
Μετά από το Stilo δεν υπάρχει γυρισμός!!!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Stile
Μετά από το Stilo δεν υπάρχει γυρισμός!!!!!
Εγραψες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τουλαχιστον για τα σημερινα δεδομενα!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
EXARSIS
ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΟ "TIGUAN ESCAPE" ΠΟΥ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΛΥ, ΑΛΛΑ Η Π...ΑΝΑ Η VW ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΚΡΙΒΟ (ΜΕ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΚΛΠ 29000 ΠΕΡΙΠΟΥ). ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΟΜΩΣ ΧΕΧΕ... ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ. ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΞΩ) ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ STILO OYTE ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΤΟΣΟ.
edit:Γραφε με μικρα.Ειναι κανονας του forum.
Το Tiguan δεν είναι defender ή έστω navara ή hilux.Μόλις το κακοποιήσεις θα στα δώσει στο χέρι και η vw θα καραδοκεί να σε δαγκώσει
22. O 4κίνητος κάγκουρας = Ψηλωμένο Wrangler όσο δεν πάει άλλο, αναπνευστήρας, χωμάτινα λάστιχα, προφυλακτήρες με συρματόσχοινο, φώτα παντού και pda navigation για να μή χάνεται στα στενάκια του Κολωνακίου και της Κιφησιάς. Βλέπει χώμα όταν κατά τη διάρκεια παρκαρίσματος στα παραπάνω μέρη, κάποιος τροχός πέσει μέσα σε ζαρντινιέρα ή δέντρο στο πεζοδρόμιο...
το Stilo Abarth δεν αλλαζει ποτε αλλα το Punto Cambrio που εχω το αλλαζω με ενα Panda Mjet 4X4 1,3cc για να πηγενει σχετηκα παντου να σερνει μελοντικα σκαφακι η' τροχοσπιτα, ειδομεν.
Αυτό το pandaκι το γουστάρω κι εγώ τρελά....
Εγω ειμαι Fun του Panda 100hp (με λιγες μετατροπες)
Αν άλλαζα το Stilo μου μόνο γερμανό θα έπαιρνα κανένα astra opc ή κανένα e46 2,5 αλλά τώρα ασχολούμαστε μόνο με το stilo
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
johnnystilo
Αν άλλαζα το Stilo μου μόνο γερμανό θα έπαιρνα κανένα astra opc ή κανένα e46 2,5 αλλά τώρα ασχολούμαστε μόνο με το stilo
Να ξέρεις μόνο ότι το opc τα βλέπει ψιλοευθεία!!!αλλά είναι κούκλα & υπερβολικό!
Οpc σε ευθειες με ειχε οχι πολυ ευκολα αλλα ηταν αισθητα μπροστα.Στις στροφες της Καβαλας ομως δεν μπορουσε να παει με τιποτα.Απο πανω του περνουσα.
Μετα το stilo για μενα, αν βγει,bravo abarth