Εμείς φεύγουμε αύριο το πρωί.
Θα τα πούμε κατά το μεσημεράκι.
Printable View
Εμείς φεύγουμε αύριο το πρωί.
Θα τα πούμε κατά το μεσημεράκι.
:thumbsup:ελπιζω τα παιδια να περναν οσο καλυτερα γινεται......φατε λιγο και για μας:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
πριν λιγο φτασαμε κι εμεισ.πολυ βροχη κι ομιχλη ρε παιδι μου.αλλα ηταν υπεροχα.αν κι πρωτη φορα...περασα υπεροχα με ολουσ.thnx gayz!!!
εμεις δεν εργησαμε καθολου μαζι με τον Face και τον Ioannidi απο εκει που χωρισαμε τοα παιδια που ειχανε προορισμο την Αθηνα καναμε 2 ωρες παρα 5 λεπτα και ειχαμε μερικες καθηστερησεις ομηχλη και ανεφοδιασμο δικο μου που τελικα διαπιστοσα οτι δε χριαζοτανε .
ειχα μεσο ορο καταναλωσης 10,7 αλλα με μεσο ορο ταχυτητας 52 km/h
η παρεα πολυ καλη απο ολους .
Ναι καποιες ατυχειες συγουρα δικολεψαν τα πραγματα αλλα συγουρα μας μας εχουνε γινει μαθημα οστε να ειμαστε καλητερα προετοιμασμενοι την επομενη φορα.
επισεις η πίτα ηταν γευστικοτατη και αν και αλλαξαμε μαγειρα οδειλω να πω οτι εφαγα και την επομενη μερα για πρωινο και ητανε το ιδιο καλη σαν φρεσκια τις ωρας , συνχαρητηρια στο μαγειρα - ζαχαροπλαστη.
Ο Γιαννης καταφερε να ξεκειναει γρηγορα το SS του και τωρα κοσμε των φαναριων τρεμεται.
η Λισα ταλεπωρηθηκε αδικα κριμα αλλα αποδειξε οτι εχει τη δυναμη που χρειαζεται καποιος οταν θελει να νικησει τα στοιχεια της φυσης αρκει να ειναι και ο Γιαννης κοντα να βαζει -βγαζει αλυσηδες σε 3 λεπτα , διοτι καταχει το Μστερ ''περνω αλυσηδες ......
τωρα τα υπολοιπα αυριο ποιο αναλυτικά.
θελουμε φωτογραφιεεεεεεεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς ςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! :) :) :)
¶λλη μία φορά περάσαμε υπέροχα. Λεπτομέρειες και φωτογραφίες αργότερα.
(Respect στον Μιχάλη που έφτασε 1:16 τα χαράματα και για την εγκράτεια που επέδειξε και δεν έσφαξε κανέναν αγρότη στο γόνατο)
Ωραία περάσαμε αν και παρ'ολίγον να ξενερώσουμε άσχημα,έμαθα ότι τελικά τα εργαλεία που είχα δεν κάνουν για τις ζάντες μου (αν και τελικά 8 στους 10 αν έμεναν μάλλον το ίδιο θα πάθαιναν) ,ευχαριστώ πολύ τα παιδιά που μου κράτησαν παρέα τις δυομιση ώρες που είχα μείνει στην ερημιά και για την προσπάθειά τους να βρούμε λύση στο πρόβλημά μου.Λυπάμαι που δεν πρόλαβα την πίτα παρόλλο που έτρεχα σαν τρελός να προλάβω αλλά με σταμάτησε μια κοτρώνα, μιας και ως φαίνεται τα παιδιά στο κλαμπ πεινούσαν αρκετά και τέλος χάρηκα που είδα νέα ζευγάρια που έκαναν οικογένεια πρόσφατα (face , papor) που τους θυμάμαι από τότε που ήταν ελεύθεροι , είδα νέα πρόσωπα και κάναμε καλή παρέα! Δυστυχώς έκανα και άλλη μια διαπίστωση... δεν υπάρχει σύμπνοια στη λέσχη μας και απ'ότι όλα δείχνουν θα καταλήξει (αν δεν έχει γίνει ήδη) να είναι απλά ένα καλό φόρουμ απο το οποίο θα έχουν βγεί κάποιες καλές φιλίες...
Απλά τέλεια!
Φωτογραφίες θα μπούν τις επόμενες μέρες.
Πίτα; ¶ψογη!
Ξενοδοχείο; Μια χαρά!
Το φαί; ¶σωτο!
Το κρύο; Τσουχτερό!
Το χιόνι; Μπόλικο!
Οι διαδρομές; Πολύ καλές!
Τα απρόοπτα; Αναπόφευκτα...
Η παρέα; ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ!
Και του χρόνου με υγεία!
Υ.Γ: Θα έγραφα κι άλλα αλλα η νύστα δεν μ'αφήνει...
Υ.Γ. Χρόνος από πετρούπολη μέχρι τα μέσα Αράχωβας Δελφών με πολύ βροχή και με υαλοκαθαριστήρα οδηγού που μετά τα 130 δεν καθάριζε τίποτα και με ένα φως στα μεσαία... 1 ώρα και 47 λεπτά! και για να δείτε τι πρέπει να έχετε μαζί σας στα χιόνια ... δείτε τι καλά κρατάνε τα πανια οτοσοκ! Το βίντεο τραβήχτηκε την περασμένη Τετάρτη στο χιονοδρομικό παρνασσού! http://www.youtube.com/watch?v=goq9a9Z9u3Q