Απάντηση: οι Golfαδες προσπαθουνε να στρηψουνε
ειδα εχθες ενα golf 6 τουμπανο και πραγματικα ειχε φτιαξει το παλικαρι διακριτικο tuming με 19αρες με πατουρα ζαντες φρενα χαπλωμενο τιτανιους απολυξεις εξατμησης δερματα μεσα σε σαλονι και ταμπλο και πεντακαθαρο τι και αν δε μου αρεσουνε τα γερμανικα αυτοκινητα καποιοι πεθαινουνε για το αμαξι τους και οταν ειναι παλικαρια και αξιοπρεπεις χωερις να προσπαθουνε να θεωρουντες διθεν επιδη εχουνε ενα σημα ειτε ειναι Abarth ειτε WV και ειναι για την παρεα και περνενε καλα χωρις η καλοπεραση τους να ειναι εις βαρος των αλλων τους χαιρωμε και τους επενω οτι και να εχουνε οτι και να οδηγουνε
εστω και γερμανικα αυτοκινητα
ο Νικος εξερητε
... κ. πρόεδρε η τοποθέτηση σας ήταν, η το δυνατόν αρτιότερη... ;)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
tzagarakis
Ωραίο είναι ...δε λέω , αλλά....μου φαίνεται λίγο διχασμένη προσωπικότητα , όχι αυθεντία , πως να στο πώ ..fake ίσως ;
Δεν έχει σχέση με golf αλλά είπα μην ανοίξω νέο θέμα:
http://www.youtube.com/watch?v=pYSTYLLz_gU
XAXAXAXAXAXAXAXA...δεν ξέρω γιατί αλλά με φάνηκε πολύ αστείο(ίσως από τον ήχο της μηχανής καθώς πέφτουν οι στροφές σε συνδυασμό με την έξοδο και το τρίξιμο των ελαστικών)...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ωωωωχ τα βάλαμε με Μ τώρα χαχααχα!
χαχχαχαααχχαχαχαααα να χεσω μεσα τα διαφορικα της μπεμπας .
αμα θελανε να φτιαξουνε σωστο εργαλειο θα το φτιαχνανε 4Χ4 αλλα γιατι το αφινουνε πισοκουνα?
γιατι πολυ απλα ολο και καποιος ασχετος θα κανει καμια μαλ..........κια και ετσι θα ζησουνε και αυτοι πιυλοντας κανα φτερο κανα μασπιε κανα αυτοκιλυτο Μ5 επι τις ευκαιριας.
χαχααααχαχαα
Μιλάμε και για πολύ μεγάλους μ@λ@κες !!!!ρε παιδιά...Άσε που ο δεύτερος είναι και γ@μώ τους "κουλούς"!!!