Απάντηση: Επιλογή Ξενοδοχείου για την 7η Πανελλήνια Συγκέντρωση - Ζαγοροχώρια 2010
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
s6_sot
Και γι' αυτά που έχει είναι ακριβό Πέτρο. Ειδικά φέτος ξενοδοχεία με τις ίδιες παροχές είχαν πολύ καλύτερες τιμές.
Πού ρε παιδιά, πού είναι αυτά να πάμε...!!
Αλλά ξενοδοχείο με αυτό το στυλ (5*) καινούργιο με πισίνες, χαμαν, πέτρες, ξύλα κτλ κτλ κάτω από 150 δεν έχω πετύχει ποτέ και πουθενά...
Πραγματικά τώρα...
Πολύ καλή περίπτωση είναι το και το πρώτο που είχα βάλει με 70-80€ δεν θυμάμαι πόσο ήταν αλλά έχει 10 δωμάτια...
Απάντηση: Επιλογή Ξενοδοχείου για την 7η Πανελλήνια Συγκέντρωση - Ζαγοροχώρια 2010
Πήλιο, Αγ. Αθανάσιο, Νυμφάιο, Πόζαρ... Τώρα δεν ξέρω αν ήταν 5 ή 4 ή 3 αστέρια, πάντως δωμάτιο με τζάκι και υδρομασάζ παίζει στο 100ρικο ( μέσο όρο).
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
s6_sot
Πήλιο, Αγ. Αθανάσιο, Νυμφάιο, Πόζαρ... Τώρα δεν ξέρω αν ήταν 5 ή 4 ή 3 αστέρια, πάντως δωμάτιο με τζάκι και υδρομασάζ παίζει στο 100ρικο ( μέσο όρο).
Ξενοδοχεία με εσωτερικές θερμαινόμενες πισίνες, spa και σε αυτό το στυλ σου λέω Σωτήρη παίζουν στο 150άρι + σε γενικές γραμμές...
Αλλά ξαναλέω, αν βρείτε τίποτα άλλο που να μας βολεύει πείτε το...
(Δηλάδή καλό, με ευρύχωρο λόμπυ -μην την πατήσουμε όπως πέρυσι- Parking και γενικά όπως πχ αυτό στην Πλαστήρα που είχαμε πάει..)
Μέχρι το τέλος της εβδομάδας.
Χαμάμ;;; Χμμμ... :hmmm:
Μέσα σε ότι πείτε!
Τα 125 είναι εφικτά...
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
για μισο για να καταλαβω αυτη η τιμη ειναι και για τις παρασκευη -σαββατο-κυριακη η' μηπως ειναι τιμη ανα ημερα ?
οποιος ξερει να το δυεκρηνησει γιατι με ποναει ιδη το κεφαλι μου .
μα καλα μη χεσω στα Ζαγοροχώρια δε ειπαμε να παμε ?
Για τις παροχες που εχει ειναι λογικη τιμη νομιζω,το θεμα ειναι τις θελετε αυτες τις παροχες, η ειναι ειδος πολυτελειας τετοιες δυσκολες εποχες? Αν υποθεσουμε οτι καποιος θα μεινει 3 μερες ειναι 375,00 ευρω, + 200 ευρω βενζινες, διοδια και μετακινησεις παμε στα 575,00 ευρω.
Βαλε και το φαγητο περιπου 150 ευρω το ατομο (εξαιρειται ο Θοδωρης που θελει ενα πεντακοσαρικο...) τοτε η κατασταση φευγει΄λιγο για ενα Σ/Κ.
Αν βρειτε με 70 ευρω δωματιο θα ειναι σαν να σας κανουν δωρο ολα τα καυσιμα σε σχεση με το χλιδατο.
Εγω παντως προσωπικα θα προτιμουσα αντι να κανω χαμαμ και σαουνα να μου γεμιζαν 2 φορες το ρεζερβουαρ...
Η αποφαση δικη σας.
Παιδιά και εγώ μέσα είμαι σε ότι πείτε....
Και εμένα το 125αρι θα με ζορίσει άσχετα αν θα τα έδινα....
Με τα έξτρα +55 την ημέρα βγάζουμε τις βενζίνες.
Πάμε για το 70άρι το πρώτο?...
Υπόψιν έχει 10 δωμάτια...
Οι υπόλοιποι θα πάνε κάπου κοντά...
Και ποιοι θα είναι αυτοί?
Πέτρο πιστεύεις θα χρειαστούν περισσότερα από 10 δωμάτια?
Καλημέρα και καλή χρονιά και πάλι. Επειδή ήμουν Ζαγοροχώρια για πρωτοχρονιά, να ρίξω μερικές ιδέες στο τραπέζι? Αν και δεν θα μπορέσω να έρθω εγώ (για αυτό και δεν δήλωσα συμμετοχή). Λίγο ψάχνοντας, βρήκα 2 ξενοδοχεία τα οποία πιστεύω σας χωράνε όλους κι έχουν σχετικά λοιγικές τιμές.
1) Το Μικρό Πάπιγκο, το οποίο βρίσκεται προφανώς στο χωριό Μικρό Πάπιγκο. Στο site δίνει τιμές 100Ε την βραδιά, αλλά αν κάνετε επαφή για πολλά δωμάτια, φαντάζομαι η τιμή θα πέσει.
Τα θετικά του:
-Εξαιρετικό περιβάλλον.
-Πανέμορφο ξενοδοχείο.
-Υπέροχη θέα.
-Χτισμένο μέσα στο οικισμό ο οποίος είναι 100% γραφικός και προσπελάσιμος μόνο με τα πόδια.
Τα αρνητικά του:
-Είναι στο τέλος του δρόμου, που σημαίνει αν κάνετε μια εξόρμηση, θα φάτε όλο το στροφιλίκι να γυρίσετε πάλι πίσω (μερικούς μάλλον δεν θα τους πειράζει αυτό).
-Στο χωριό δεν έχει σχεδόν τίποτα από μαγαζιά, αλλά έχει στο Πάπιγκο το οποίο είναι μόλις 3χλμ μακριά.
-Επειδή το χωριό είναι κλειστό για οχήματα, τα αμάξι θα παρκάρουν σε μια πλατεία στην είσοδο του χωριού και μετά έχει 200-300μ περπάτημα
2) Το Ameliko Hotel, το οποίο βρίσκεται στα Άνω Πεδινά (πολύ καλό "στρατηγικό" σημείο για εξορμήσεις). Στο site δίνουν 70-90Ε το δίκλινο, πιστεύω και πάλι θα σας κάνουν καλύτερη τιμή.
Τα θετικά του:
-Οικονομικό.
-Σε καλή θέση στην περιοχή των Ζαγοροχωρίων και μπορείτε να κινηθείτε και βόρεια και ανατολικά.
Τα αρνητικά του:
-Δεν είναι τόσο γραφικό όσο το Μικρό Πάπιγκο.
Γενικότερα, στο Μικρό Πάπιγκο έχω πάει και για αυτό έγραψα και περισσότερα. Από τα Άνω Πεδινά απλά έχω περάσει, για αυτό και δεν έγραψα περισσότερα για το ξενοδοχείο. :)
Αυτά, ελπίζω να βοήθησα και να μη σας μπέρδεψα... :)