Απάντηση: 8η Πανελλήνια Συνάντηση - Η συνήθεια που έγινε θεσμός.
λιοπον αποφασησα να ερθω γυριστε το χρονο πισω θα ερθω και εγω.
αλλα μπορω να κανω καποιες αλαγες?
πλακα πλακα γιατί δεν γίνοντε πλέον τέτοιες συναντήσεις ??
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ethnikofron471
πλακα πλακα γιατί δεν γίνοντε πλέον τέτοιες συναντήσεις ??
Αυτου του τυπου συναντησεις γινονται μια φορα το χρονο, σε διαφορετικο μερος καθε φορα και πηγαινουν μελη απο ολη την Ελλαδα!
Το ξέρω.Απλά λέω γιατί δεν οργανώνουμε τίποτα τέτοιο?
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ethnikofron471
Το ξέρω.Απλά λέω γιατί δεν οργανώνουμε τίποτα τέτοιο?
...γιατί στίς τσέπες των ανθρώπων έχει απομείνει " υπόλοιπο ταμείου " κάτι ψιλά !!!!! υποθέτω../..και μη ξεχνάμε...είμαστε κάτοχοι Fiat Stilo ( πράγματι σπουδαίο αυτοκίνητο ) , και όχι κάτοχοι ...Lamborgini .....
Κι εγώ που ήμουν έτοιμος και οικονομικά και χρονικά (βλ.ΚΡΗΤΗ)΄πριν 3 χρόνια να πάμε, μάθαμε ότι η Μαρία ήταν έγκυος την Αννούλα μας κι έτσι μου έμεινε άχτι!!!
Καλά να περάσετε και φέτος παιδιά,πιείτε και καμιά για μας κι ελπίζω να σας γνωρίσω από κοντά κάποτε!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
tzagarakis
Κι εγώ που ήμουν έτοιμος και οικονομικά και χρονικά (βλ.ΚΡΗΤΗ)΄πριν 3 χρόνια να πάμε, μάθαμε ότι η Μαρία ήταν έγκυος την Αννούλα μας κι έτσι μου έμεινε άχτι!!!
Καλά να περάσετε και φέτος παιδιά,πιείτε και καμιά για μας κι ελπίζω να σας γνωρίσω από κοντά κάποτε!!!
...εσύ είχες την πιο όμορφη συνάντηση της ζωής σου..με την Αννούλα σας ../..κάποτε μπορεί να συναντηθείς και με εμάς../..να είναι πάντα καλά όλα σου τα Tzagarakia!!!!!!
Να σας ζήσει το καλύτερο κομμάτι της ζωής...
Κάθε φορά παραδοσιακά το ανοίγω εγώ το θέμα, και φέτος μας προέκυψε και δεύτερη εγκυμοσύνη στα καπάκια και δεν έχω ασχοληθεί από το πολύ ξεσκ@τισμα....
Ακούω γνώμες....
Υπάρχει θέληση...?
Νικιώτες δεκτοί μόνο αν το αμάξι τους είναι κόκκινο.
βρε οικοδομε με μαγαζι δεν ειμαι Νικοτης παναθεμασε γιατι με βρηζεις ολυμπιακαρα Βολου ειμαι απλα δεν ειμαι δηλωμενος οπως εσυυυυυυυυυυυ.
μπορει να μεγαλωσα στην Ν.Ιωνια αλλα ποτε δεν μπηκα σε αυτο το γηπαδο ουτε ποτε δεχτηκα ως ομαδα αυτο το συλογο.
επιδη μου αρεσει να σε πηραζω (παντα καλοπροαιρετα) γιατυο σε τσιμπαω .
Αγόρι μου σε είχα παρεξηγήσει...
Έλα στην αγκαλιά μου....
(προσπερνάω το οικοδόμε με μαγαζί):tomato:
και αυτό το μίασμα που ακούμπησε το σάπιο του χέρι στο καπό σου, να πεθάνει από τύφο αφού του έχουν πέσει τα αυτιά από λέπρα....