Απάντηση: Φωτογραφίες των Stilo μας!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
jason
...πανέμορφο , μπράβο σου..αλλά αυτό το κακάσχημο Γερμανικό ψοφίμι τι δουλειά έχει δίπλα στην όμορφη Ιταλίδα ;;;;..Σαν μέλη του Club , απαιτούμε μια πειστική εξήγηση !!!!!....:wall:.......
Του αδερφού μου είναι ρε φίλε τι να κάνω και για να είμαι ακριβής είναι πολύ καλό το astraki τούμπανο απο τα καλύερα αυτοκίνητα της Opel
joηnny στο προστατευτικο μπροστα το μαυρο απο κατω απο την μασκα τι εχεις κανει; το εχεις βαψει ή το εχεις πλύνει τοσο καλα;
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
angelinho
joηnny στο προστατευτικο μπροστα το μαυρο απο κατω απο την μασκα τι εχεις κανει; το εχεις βαψει ή το εχεις πλύνει τοσο καλα;
Θα σε μαλώσω... :P
που το θυμωσουν ρε φιλε!! χαχαχα ωραιος
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
angelinho
Άβαφο είναι δε δέχεται βάψιμο ούτως η άλλως απλά του έχω περάσει γαλάκτωμα που βάζω και στο εσωτερικό και το κάνει να φαίνετε έτσι έντονο μαύρο και βάζω γαλάκτωμα γιατί δεν κολλάει η σκόνη επάνω όπως με το γυαλιστικό απο τα λάστιχα και είναι αδιάβροχο το βγάζω απο επάνω την επόμενη φορά που θα πλύνω το αυτοκίνητο
Ας βάλω κι εγώ μια από της καλύτερές μου (τραβηγμένη με Android pro HDR Camera - προγραμματάρα):
http://img846.imageshack.us/img846/1864/hdrsl.jpg
τεο πολυ ωραια φωτο....μετραει!!!!!!!
η ζαντες σου τι ειναι????
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
johnny
Του αδερφού μου είναι ρε φίλε τι να κάνω και για να είμαι ακριβής είναι πολύ καλό το astraki τούμπανο απο τα καλύερα αυτοκίνητα της Opel
...άμα είναι του αδερφού σου , οκ ..θα κάνεις υπομονή μέχρι να το δώσει !!!!χέχέχέ....πάντως όπως και να έχει άκουσε../..και τα δύο πρωτοκυκλοφόρησαν σαν μοντέλα το 2001 σωστά;;..εδώ τα βλέπεις το ένα δίπλα στο άλλο../..το Stilo το βλέπεις μετά απο 11 χρόνια !!! και δεν το χορταίνεις , είναι ευχαρίστηση να το κοιτάς../..τον Γερμανικό κουβά , τον κοιτάς και βλέπεις μια ..γριά να προσπαθεί να σταθεί φτιασιδωμένη...αλλά ατύχησε...είναι δίπλα σε ένα Stilo !!!!..αυτά..όσοι διαφωνούν , δικαίωμα τους....
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
teo
Κάτσε καλά ;)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
jason
...άμα είναι του αδερφού σου , οκ ..θα κάνεις υπομονή μέχρι να το δώσει !!!!χέχέχέ....πάντως όπως και να έχει άκουσε../..και τα δύο πρωτοκυκλοφόρησαν σαν μοντέλα το 2001 σωστά;;..εδώ τα βλέπεις το ένα δίπλα στο άλλο../..το Stilo το βλέπεις μετά απο 11 χρόνια !!! και δεν το χορταίνεις , είναι ευχαρίστηση να το κοιτάς../..τον Γερμανικό κουβά , τον κοιτάς και βλέπεις μια ..γριά να προσπαθεί να σταθεί φτιασιδωμένη...αλλά ατύχησε...είναι δίπλα σε ένα Stilo !!!!..αυτά..όσοι διαφωνούν , δικαίωμα τους....
Μα και να θέλω, δεν μπορώ να διαφωνήσω :thumbsup: