Θοδωρή μ' άρεσε ο τρόπος που ανοίγουν οι φωτογραφίες, αλλά δεν υπάρχει σχολιασμός;
Δηλαδή, είναι απλά ένα φωτογραφικό άλμπουμ;
Printable View
Θοδωρή μ' άρεσε ο τρόπος που ανοίγουν οι φωτογραφίες, αλλά δεν υπάρχει σχολιασμός;
Δηλαδή, είναι απλά ένα φωτογραφικό άλμπουμ;
...και κάτι άλλο!
Ποιος ο σκοπός του νέου section "Stiloclub Team-Συζητήσεις";
Αφού υπάρχει γι' αυτόν τον λόγο το section "Περιοχή των μελών".
αυτα θα σας τα ανακοινώσουμε εν ευθέτω χρόνο...
αλλάξανε πολλά και κυρίως αυτο που μόλις είπα δεν θα ξαναειπωθεί..(αυτα θα σας τα ανακοινώσουμε εν ευθέτω χρόνο...)....
Όπως το είπε ο Πέτρος........
Το "Stiloclub Team-Συζητήσεις" είναι για να σχολιάζουμε τα θέματα που τρέχουν.....προσφορές κτλ....
Τη περιοχή μελών δες την σαν κάτι ποιο προσωπικό μεταξύ των μελών κτλ..... (ναι ναι εκεί θα βάλω τις γυμνές φώτος του ΤΑΒΟ)
Όσο για το gallery μην νομίζεις Χρήστο οτι είχα όρεξη να το αλλάξω απλά ρε γμτ το άλλο είχε τεράστια κενά ασφαλείας..... Ένα θα σου πώ....ήτανε η αιτία για το χάσιμο που είχαμε το Φεβρουάριο....οπότε καλύτερα μόνο φώτος και όχι σχόλια παρά να έχουμε το άνχος....
Σύντομα θα προσθέσω και κάποιες άλλες παραμέτρους στο gallery....
http://briefcase.pathfinder.gr/downl...normal_211.jpg
Θοδωρη σου κανει η κοπελα?Ειναι φιλη της κοπελας μου ελευθερη και ψαχνει ενα καλο παιδι 22 χρονων με stilo 1.6 μπλε που να εχει σπουδασει σε πανεπιστημιο και το χομπι του ειναι οι υπολογιστες...Να κανονισω καφε??
Έχω stilo 1.2 και μαύρο....γίνετε τπτ???
Εγώ έχω μπλε!!!
Κατι θα κανουμε..αντε παλι θα σας φτιαξω παλιοσκουληκια...
Δεν ειναι καλη ιδεα!Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο aman17-2
Μπραβο ρε παιδια και ενα ακομα μεγαλητερο στην Ανθη που παιδευετε αλλα ρε Ανθη το ξερω οτι το κανεις απο την καρδια σου γιατι αγαπας πολυ το club ετσι δεν ειναι!Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ThoDoriS