Έτσι να παίρνουμε τα πάνω μας!!!
Printable View
Έτσι να παίρνουμε τα πάνω μας!!!
Μπραβο παλικαρια! Παντα τετοια να εχετε και ακομα καλυτερα!
Αντε να παρουμε σειρα και οι υπολοιποι!
Μπράβο ρε παιδιά....
Πολλά μπράβο σε όσους την οργάνωσαν, σε όσους πήγαν αλλά και σε όσους ήθελαν να πάνε αλλά δεν μπόρεσαν.
Την επόμενη φορά.
Τν επομενη φορα περισσοτεροι παιδια...ετσι πρεπει να γινεται!
Stilares... :) περιμένω και την επόμενη φορά να ψήνουμε τα σουβλάκια πάνω σε καμια οροφή του Stilo!!!
μπραβο παιδια δυστυχως δεν καταφερα να ξεμπλεξω στο επομενο σιγουρα.
κατι καλο βγηκε τελικα απο τη γκαζουρα μπραβω στα παιδια αυτο ειναι .
ετσι πρεπει να κινηστε δυναμικα και να κανεται πραξη οσα λαιτε . εκει ακρηβως αποσκοπουσε η επιθεση που εκανα να πιεσω μονο αυτους που πραγματικα θελουνε να ειναι στο club και κατι πετυχα .
μονο και μονο για να αποδηξεται οτι μπορειτε κανατε εντιποσιακη συντατηση και πιστευω περασατε καλα .
συνχαριστηρια παιδια συνεχηστε ετσι και θα υπζρχει και παλι κινητηκοτητα στο club .
οσο για το νεαρο που με το αγαπιμενο του χρωμα ροζ γραφει ανοησιες ριχνει απλα το επιπεδο του . θα περιμενα να κινησε με περισοτερη αξιοπρεπεια γιατι αυτο δειχνει αλοστε και συντομη πορια σου στο forum . μου εχεις δωσει την εντιπωση του συγκροτημενου και συνετου μην μου τα χαλας σου δινω μια ευκαιρια να διωρθωσεις .
παντα φιλικα και φανερα οχι υποχθωνια με pm.
μετα απο μια γερη μπορα συνηθως ερχειται η γαληνη και η καλοκαιρια. αντε να δουμε θα την εκμεταλευτητε και οι υπολοιποι .
να εχεται ενα καλο απογευμα ολοι .
Ο (Μιχα)Λάκης ο γλυκούλης ξαναχτυπά...!! Χαχα! :upside: Δεν παίζεσαι...!
Παιδιά στην επόμενη συνάντηση ελπίζω να διπλασιάσουμε τον αριθμό των συμμετοχών! Αν βέβαια παίζει και κοψιδοκατάσταση...προβλέπω να μη χωράμε... :beer:
Μέχρι τότε ... για να δούμε και τους Βόρειους...! Σειρά σας!!
Εγώ λέω πάντως να ξαναγίνει σύντομα μην ξεχαστούμε πάλι .!!!!