Απάντηση: 12/04/2014 Να τα πούμεεεε????
Καλημέρα και πάλι !!! Όπως είδα άλλαξε και το topic σε 13/4/14 άρα όλα βαίνουν καλός:thumbsup: !!! Aκόμα όποιος θέλει να έχει και την εναλλακτική του τηλεφώνου για μην τυχών υπάρξει κάποιο θέμα ή θέλει βοήθεια με το μέρος συνάντησης να στείλει pm για να δώσω το κινητό μου . Για να κάνω ακόμα ποιο δελεαστική τη συνάντηση μας θα πω, πως θα φροντίσουμε να έχουμε τα υπερτέλεια , υπερτιτάνιας ομορφιάς μπλουζάκια και τα υπερμέγιστου γούστου αυτοκόλλητα!!!!
bill_stilo , ioannidis , stilatos δεν σας βλέπω στο guest list :book:, γρήγορα παρακαλώ να δω και τα ονόματά σας :fun:
soul με εσένα τα είπαμε.....θα σταρμπουλίξεις το φρύδι σου......
Απάντηση: 13/04/2014 Να τα πούμεεεε????
Ποιος θα φέρει λάπτοπ??????????
17:00 εκεί που συναντηθήκαμε και την προηγούμενη φορά;
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ioannidis
Νομίζω ναι , εκεί που είχαμε μαζευτεί την προηγούμενη φορά.
Αααα να πω και κάτι.... θα πιουμε και ένα καφεδάκι εεε?Οχι ξεροσφύρι η συνάντηση.... ετσι?
1. Stile
2. DHMHTRHS
3. Maximos
4. Gunner7
5. ntinosmg
6. Angelinho
7. Pinelopi
8. Bill stilo
Θα ερθω κ εγω αλλα δεν ξερω ποσο θα κατσω παιδια!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ioannidis
Θα έρθεις και εσύ??? Ο λόγος για τον οποίο πήρα Stilo? Ο λόγος που γράφτηκα σε αυτό το Site? Ο λόγος που γνώρισα τον Megelano και τον αγάπησα παράφορα χωρίς αναστολές? Εσύ????
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Stile
Θα έρθεις και εσύ??? Ο λόγος για τον οποίο πήρα Stilo? Ο λόγος που γράφτηκα σε αυτό το Site? Ο λόγος που γνώρισα τον Megelano και τον αγάπησα παράφορα χωρίς αναστολές? Εσύ????
Ναι καλά!
Τον magelano τον έχεις ακόμα φίλο στο facebook. Εμένα χεσμένο με έχεις!
Παιδιά περάσαμε πολύ ωραία να επαναληφθεί !!
Ναι!! Χάρηκα που σας γνώρισα επιτέλους και από κοντά! Να επαναληφθεί και όσο το δυνατόν συντομότερα, τόσο καλύτερα;)