Γκουχ...!!!Γκουχ...!!!Ηταν 1000 ευρω extra το σκουρο πρασινο γιαυτο δεν εχουν πολλοι...:p:p:p
Printable View
καλα χαλαρωσε σακη μου!
μονο μαλλον σε εσενα αρεσε!!(χωρις παρεξηγηση)
Εθεάθη μαύρο racing stilo 3d 1.2 04:00 τα ξημερώματα Σαββάτου...?Κυριακής...? στην Πυλαία.Ο οδηγός του με ΜΙΑ απο τις γυναίκες του ζητούσε οδηγίες για το πως θα πάει στην Καβάλα απο σουρωμένο που σταμάτησε να κάνει την ανάγκη του.(πουθενά δεν μπορώ να ηρεμήσω.. ;p)
LOL...........
Stilo 3D, κίτρινο με extra όργανα στην εμπρός-αριστερή κολόνα (του οδηγού) στο Cosmos, Τετάρτη βραδάκι.
Κίτρινο Stilo με βαμένη μαύρη μούρη (τύπου VAG) και οργανάκια στην κολώνα, έστριψε τελευταίος από την Αγ. Δημητρίου προς περιφερειακό κι εγώ έστριψα πρώτος από το φανάρι από Τριανδρία προς περιφερειακό. Ήμουν πίσω του μέχρι που συνέχισε ανατολικά κι εγώ δυτικά...
νικο παντως στον γιωργο που συναντηθηκαμε δεν ηξερα οτι ησουν εσυ.
ναι νικο εγω ημουνα και την αλλη μερα που πηγα να το παρω μου ειπε ο γιωργος οτι ησουν εσυ!
αγγελε κοπριτη και αληταρα!ωστε ετσι?
σημερα κιτρινο stilo στα πανεπηστημια με ηλιοροφη,παρκαρισμενο πανω στο πεζοδρομιο με πινακιδα ΝΖΗ-7... ποιος ητανε?
Νομίζω οτι πρέπει να σταματήσει αυτό το θέμα παιδία πραγματικά κάποιοι παντρεμένοι ή με σοβαρό δεσμό θα έχουμε πρόβλημα αν και οι γυναίκες τους διαβάζουν μέσα στο club!
Είδα μαύρο Stilo μου φάνηκε ήταν το Abarth παρκαρισμένο σε γνωστό στριπτιτζαδικο της βορείου ελλάδας... :) :) Κάποιος έχει λερωμένη την φωλιά του!!!
Όχι όχι όχι δεν ήμουν εγώ αλήθεια λέω!
Προχτές εθεάθη κίτρινο στίλο με αυτοκόλλητα του club έξω από καφετέρια της κοζάνης. Ήταν κανένας από εμάς??
Μερες τωρα βλεπω κιτρινο stilo με ηλιοροφη παρκαρισμενο στην περιοχη διοικητηριου( Ολυμπου συνηθως) με θεσσαλονικιωτικες πινακιδες... αυτοκολλητο δεν εχω προσεξει πουθενα... ειναι κανενας απο το club το γειτονακι?? (Παρεμπιπτοντως απο ποιον μπορω να παρω αυτοκολλητο κι εγω..?)
αυτοκολλητο σε καποια συναντηση απο τον αρη!
Κ εγω θελω αυτοκολητο αλλα ειμαι απο Ηρακλειο Κρητης...εγω πως γινεται να παρω?
Καποιον χαιρετησα πριν απο τα τεμπη με Κιτρινο Stilo, εξατμηση, μπλε ψειρες!
Ηταν κανεις απο εδω ???
Ασημι με πωλειτιριο και γραματα (after market)stilo στο κεντρο του πορτ μπαγκαζ.Aν θημαμαι καλα στους Αμπελοκηπους.ειναι δικος μος?
Ακτη καλογριας σημερα, μαυρο με σημα abarth πισω, στο πλαι Stiloclub εξατμησεις και τα λοιπα, το παλικαρι κουβαλουσε ενα βαλιτσακι και ενα μοτερακι αν δεν κανω λαθος.
Μου μυριζει οτι ειναι ο Verone μιας και ειναι σαν τον στεφανακη παντου..!
οχι φιλε μου εγω ημουν.το μοτερακι ηταν ενας κομπρεσορας A/C απο ενα celika ενος φιλου.γιατι δεν φωναξες να γνωριστουμε?
sn7per σε ειδα τουζλα...νομιζω δηλαδη
Γνωστό και παλιό μέλος του Club εθεάθη σήμερα επί της οδού Παπάφη (Θεσσαλονίκη Κ. Τούμπα) την 11:10 πρωινή με κατεύθυνση προς κέντρο.
Η μουσική του ήτω σε υψηλά επίπεδα (σχετικό είναι αυτό) ντεσιμπέλ, ενώ είχε το αριστερό του χέρι κρεμάμενο εκ του παραθύρου!
Και για να μην λέτε ότι στο thread αυτό καρφώνουμε, δεν περιγράφω άλλο!!!!
Περισσότερες πληροφορίες έναντι αμοιβής.
Λιγότερες πληροφορίες έναντι αδράς αμοιβής!!!!
μαυρο ηταν??
αν ητνα μαυρομε περιεργη αεροτομη και σε εκεινη την περιοχη βαζω στοιχημα οτι θες ποιος ηταν!!!!!
Μαύρο 3πορτο με bodykit εξατμισούλα και πολυάκτινες ζάντες εδώ θεσσαλονίκη, φιμέ τζάμια και με κόκκινο www.stilo-club.gr στο χερούλι του πορτπαγκάζ, ποιανού είναι ρε παιδιά;
Δεν λέω που το είδα χθές το απόγευμα μην εκθέσω κανέναν. Πολύ όμορφο πάντως. Και μάλλον είναι και φρεσκογυαλισμένο! Ποιου είναι;
τελικα υπαρχει ενας ρουφιανος μεγαλος εδω στην θεσσαλονικη!
πρεπει να προσεχουμε!
ΟΚ... δεν ξαναμιλάω!
Εδώ τουλάχιστον!
πω πω αμεσως να αρπαχτεις!
τι εισαι εσυ βρε παιδι μου?
ειναι κανεις απο ευοσμο θεσσαλονικης με stilo?
1.Στο traction στις Συκιες ασημογαλαζιο με αυτοκολητα του κλαμπ.παιδαρε μηπως ησουν εσυ.
2.Την περασμενοι Κυριακη στα Πλαγια κιτρινο με αυτοκολιτο του κλαμπ και νομιζω ηλιοροφη ποιος?