Νικόλα άμα έχεις μπλε, τέτοια προβλήματα έχεις... δεν μπορείς να το κοντρολάρεις...
Καλά ρε παιδιά, μία πλάκα είπαμε να κάνουμε!
Printable View
Νικόλα άμα έχεις μπλε, τέτοια προβλήματα έχεις... δεν μπορείς να το κοντρολάρεις...
Καλά ρε παιδιά, μία πλάκα είπαμε να κάνουμε!
Kalispera kai xronia polla se olous...Kai omos den eimai katoxos stilo alla to exo agapisei apo enan filo mou kai gnosto sas onomata de leme oikogeneies de thigoume:P
Pou lete exo pathei porosi, dioti ektos apo ena super taxidi pou kaname kai katalava poso aneto einai to amaxi, mou exei kanei kai plysi egkefalou opote kai na ithela na mi simpathiso ta stilakia de tha mporousa :)
ps..eimai kataskopos tis audi...xxaax:P
Γεια σε ολους σας.Ειμαι απο Σερρες και εδω και 2 χρονια εχω ενα στιλο 16αρι μπλου τζετ!!!Απλα τωρα σας ανακαλυψα!!!Ναστε ολοι καλα και ελπιζω να τα λεμε πιο συχνα τωρα που βρεθηκαμε
Καλωσορισες και εσυ στην τρελοπαρεα
Καλως ήρθατε παιδιά στην παρέα μας.
Γεια σου φίλε από Σέρρες. Ελπίζω να σε δούμε και σε κάποιο από τα meeting στη Θεσσαλονίκη.
καλως ηρθατε στην παρεα μας και καλα Post.........
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΜΕ ΛΕΝΕ ΑΝΤΩΝΗ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΕΧΩ ΤΟ STILO5D 1.2 ΑΣΗΜΙ , ΜΙΚΡΟ ΣΕ ΚΥΒΙΚΑ ΣΑΝ ΚΑΛΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ.
:twisted: ΟΣΟ ΠΑΙΡΝΕΙ!!!!!!!!
ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ
ΑΠ’ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ DO IT YOUR SELF
Καλησπερα καλως ορισες
καλοριζικο και καλοταξιδο
αντε να μεγαλωνει η παρεα απο Ηρακλειο.
καλως ηρθες αντωνη :) ελπιζω να τα πουμε και απο κοντα !! καλα posts
Καλως ηρθατε ολοι σας!
Καλώς ήρθες Αντώνη.....έτσι να μεγαλώνει και η παρέα μας απο Κρήτη....
Γεια σου Αντωνη. Αντε να βλεπουμε τα μελη απο τα πατρια εδαφη να μεγαλωνουν!!!
ΕΛΑ MIKE ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?
Γεια σας παιδια ειμαι ο Νικος εχω ενα stilo 1.2 active 3d ασημη ειμαι απο Θεσσαλονικη αλλα μενο Διδυμοτειχο
Καλωσήρθατε όλοι σας(έχω μείνει λίγο πίσω όσων αφορά τα νέα μέλη)...
καλωηρθατε στιλατοι και καλα ποστ
Καλησπερα.....σας....
Λοιπον....Ειμαι ο Manolito ή Μανος (κοινός ... : Εμμανουήλ)..
Κατοικώ στο Ν.Αττικής καπου βόρεια....
Ειμαι κατοχος ενος : Stilo 1.6 Dynamic χρώματος Ασημί... εδω και 2,5 χρόνια.
Γενικα ειναι μαμά, εκτος απο μια ρυθμιζόμενη ανάρτηση και ενα φίλτρο αερος.
Αυτά...
P.S Το site σας το εμαθα απο ενα μαυρο Stilo που ειδα το προηγούμενο σαββατο στο καραβι του Σχοινια..
(το ψιθυρισε στο δικο μου..)
Καλώς όρισες Μανώλη στο StiloClub.
Βλέπεις το Stilo είναι ένα ζωντανός οργανισμός; Κάνει τα πάντα, αλλά αν πεισμώσει κάνει του κεφαλιού του κάποιες φορές...
Καλώς όρισες και ελπίζουμε να σε γνωρίσουμε (όχι μόνο μέσο φόρουμ...).
Γειά σου Μάνο ζημιάρη!!! :P Ελπίζω να δεις και τον κάτοχο του μαύρου Stilo κάποια στιγμή. Καλώς όρισες στο club!
Καλωσορισες Μανο καλα post..στο δικο μου stilo παντως το ψυθιρισε ενα megane..
γεια σας παιδιά! είμαι ο Ηλίας.πρώτη καταχώρηση στο forum,νέο μέλος. είμαι ήδη κάτοχος μιας barchetta και ενός punto mk1 και ζαχαρώνω ένα stilo 1.6 μεταχειρισμένο. θέλω τις γνώμες σας αλλά καλύτερα να ποστάρω σε άλλο topic ε;!χάρηκα που σας βρήκα εδώ, ιταλόφιλοι όλου του κόσμου ενωθείτε!
Παρε και κανα ιταλικο αμαξι..Καλωσορισες και καλα post..
Πολυ καλο....Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο stilovatis
Καλωσορισατε παιδια.
Για στα νέα μέλη του club που δεν με γνωρίζουν. Με λένε Σπύρος και μένω στην ρόδο. Δεν ξέρω αν κάποιος από εσάς είναι τώρα διακοπές εδώ στο νησί, αν είναι κάποιος θα χαρώ να τα πούμε. Χαιρετώ όλους τους παλιούς. :)
Που εισαι εσυ ρε παλιοπαιδο?????????????
Για σου Γιάνναρε. Επεσε πολύ Δουλεία ρε φίλε αλλά τώρα είμαι μόνο στην μια Δουλεία για κανένα μήνα ακόμα, έτσι είπα να σας πω ένα για. :) :) :) :)
ας παρουσιαστω και εγω!!!δημητρης απο θεσσαλονικη και προσπαθω να δαμασω 109 ατιθασα ιταλικα ατια σε μια alfa 146 t.s. 1,4 '99 sport kit!μελος του alfisti.gr , του alfa romeo club salonika και ολιγον τι γνωστος στις γρηγορες "νυχτοπερπατησιες" σε ολους τους κυκλους της γρηγορης πολης μας χαλλλλλαρααααα!!! :211 :211
Γεια σου Δημητρη,καλωσορισες στην παρεα μας
και...καλα Post.
Φιλια στη νυφη του Βορά. :D :D
WeLcOmE!!!!!! :149
Καλώς όρισες Δημήτρη στο StiloClub!
Γεια ειμαι ο Νικος και μενο Διδυμοτειχο ειμαι κατοχος ενος stilo 1.250 3D active silver
Καλωσορισες στη μεγαλοπρεπη παρέα μας.
Καλα post.Το εχεις καιρο το εργαλειο;
Γεια σου συνονόματε!! Υπηρετεί ο αδερφός μου στο Διδυμοτειχο, στο ΚΕΠΙΚ σττην μεραρχία. Ένα ασημί Xsara coupe με GTR MOMO 17" και πίτα χαμηλό. Αν τον δεις ρίξτου μια φάπα από έμενα! ;) Καλως όρισες στο club :D
Καλως ήρθες φίλε στο club...αφού είσαι Διδ/χο θα σε βλέπουμε συχνά (πλάκα πλάκα καιρό έχει να γίνει ΕΒΡΟ-meeting)....
Καλώς όρισες φίλε Νίκο!
Καλώς όρισες ασημένιε αετέ μας!
Καλωσόρισες στο ωραιότερο club Ηλία, Δημήτρη. Νίκο Σε χαιρετώ και εγώ από την άλλη μεριά της Ελλάδος! Την μακρινή ρόδο… :D :D :D :D
Ηλία, Δημήτρη, Νίκο καλωσήρθατε.
Καλος τα παιδια θα τα πουμε απο κοντα απο λαστιχα πως πατε;
Γεια χαρα. Νικος απο Καλλιθεα. Εχω μια Alfa 147 GTA και ενα Punto Sporting.