Εγώ έχω ψηθεί ήδη για αποστάτες, απλώς σκέφτομαι αν θα βάλω 2 ή 4... Και όπως είπα παραπάνω να έχουν και αφαλό! Θα στείλω κι εγώ στον Σταύρο να μου πει!
Printable View
Εγώ έχω ψηθεί ήδη για αποστάτες, απλώς σκέφτομαι αν θα βάλω 2 ή 4... Και όπως είπα παραπάνω να έχουν και αφαλό! Θα στείλω κι εγώ στον Σταύρο να μου πει!
Αφου τα αφεντικά λένε μονο πίσω τότε μόνο πίσω...
Απλα σκέφτομαι μη χαλάσει η γεωμετρία του αυτοκινήτου αν βάλουμε μόνο πίσω και έχουμε χειρότερη συμπεριφορά γιατί με τις μλκς που κάνω εγώ μου φεύγει συχνά ο ****ς κι δν εχω κ esp αλλα μόνο asr γμτ...
Κάτσε να δούμε τι θα που και οι ειδικοί εδώ... :D
Μόνο πίσω παιδιά και κάτω από τρεις πόντους γιατί δεν θα μπορείτε να βάλετε πίσω άτομα θα βρίσκουνε συνέχεια και θα σας σπάσουνε τα νεύρα το λέω από προσωπική εμπειρία
Ethnikofron471 είσαι ωραίος :thumbsup:!!!
υγ: χωρίς παρεξήγηση, έτσι; ...χαχαχαχα...
Εγώ για 16mm σκέφτομαι...φαντάζομαι το ίδιο και ο teo... δεν παίζει να βρίσκουνε στους θόλους έτσι? εννοώ στην λαμαρίνα έξω έξω..
χαχα να σαι καλά ρε φίλε...μπορεί να μην είμαι γνήσιος abarth αλλα όταν οι γκόμενες ρωταν τι αμάξι έχεις και τις λες abarth τους ακούγεται λες και είναι lotus ή κατι τέτοιο...άλλωστε καμια δεν θα μου πει άνοιξε το καπό...αλλα και να το έκανα πάλι δεν θα καταλάβαινε τίποτα οπότε....κόκκινο abarth stilo χαχαχαχα
όπως μου είπε και ο μπαμπάς μου όταν έβαλα τα αυτοκολλητάκια κτλ "ζω με ψευδαισθήσεις " χαχαχα
edit- τώρα είδα οτι είσαι απο θεσσαλονίκη...ρίξε μια ματιά στις συνατήσεις....
Πιστεύω τι θα είναι εντάξει
Μόνο πίσω, μέχρι 16. Μετά βρίσκεις επένδυση και μετά λαμαρίνα. Για τους χαμηλωμένους.
Την αηδία την έβγαλες ρε;
Ορίστε και μερικές καινούριες από μένα...
Αρχικά για τον Μιχάλη τα 2 σήματα:
Μάσκα
http://imageshack.us/a/img62/1410/simaa.jpg
και τιμόνι
http://imageshack.us/a/img831/1953/timoni.jpg
Και μερικές εξωτερικές:
http://imageshack.us/a/img69/8269/74070365.jpg
http://imageshack.us/a/img5/9925/plai.jpg
http://imageshack.us/a/img843/2700/pisw.jpg
Λοιπόν για τους αποστάτες εγώ ίσως βάλω 4 γιατί το offset των ζαντών του grande punto είναι μικρότερο με αποτέλεσμα να είναι λίγο πιο μέσα όλες. Αν παρατηρήσετε στις φωτό ειδικά οι πίσω φαίνονται αρκετά!
Τι λέτε οι πιο έμπειροι? Μήπως να βάλω μόνο πίσω αρχικά και να το δω?
Τεό!!! Το σήμα στο τιμόνι που μου πες ακριβώς οτι το βρήκες??ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ !!!! Αν αλλάξεις το αγοράζω ! Το αγοράζω και τώρα !
Κουκλί το έχεις κ εσύ όμως...μ'αρεσουν πολύ τα μπροστά φανάρια που είναι μαύρα μέσα...πως τα έκανες??Τα έβαλες στον φούρνο και τα άνοιξες??
Με το χαμήλωμα έδειξε πολύ...τι ελατήρια έβαλες? Και πως σου φαίνεται οδηγικά χαμηλωμένο και σε συνδυασμό με τα Monroe?
Το μπουρί πίσω ελεύθερο είναι?Κάνει καθόλου θόρυβο?
Οι ζάντες αν και πανεμορφες και του πηγαίνουνε όντως φαίνονται πιο μέσα...ειδικά οι πίσω...
Πολλές ερωτήσεις ε?? :p
Σταμάτη εγώ με 1.2 λέω abarth και εσύ με abarth 2.5 λες σκέτο fiat stilo? απαράδεκτο... πλάκα πλάκα να σε ρωτήσω κάτι?Δουλεύεις ταξί με το abarth?γιατι 700.000χλμ μόνο σε αστικό του ΟΑΣΘ έχω δει (λέμε τώρα... :p ) :hehe:
Μιχάλη θενξ για την πληροφορία ! Φαγωθήκατε όλοι με την αηδία.... χαχα!! Θα την βγάλω λίγο πιο μετα που θα βγω...απλά δεν έχω πιστολάκι για να το ζεστάνω και φοβάμαι μη σκιστεί ή μείνουν υπολείμματα κόλλας....
Χαχαχα! Λοιπόν με τη σειρά:
1) Το σήμα το βρήκα από εδώ:
www.capricorn1.co.uk
Είναι ο τύπος που μου έφτιαξε και το μπροστινό σήμα και τα σηματάκια των παλιών ζαντών (που ήταν ίδια με του τιμονιού αλλά τα έδωσα με τις ζάντες). Αυτό είναι από καρφίτσα πέτου και το δικό μου δεν βγαίνει γιατί είναι κολλημένο με logo... Χαχα! Εκτος αν ανταλλάξουμε αερόσακους οδηγού... :bleh:
2) Τα φανάρια ήταν του Mike_Kavala και τα μαστοριλίκια τα είχε κάνει εκείνος με φούρνους κλπ! Χεχε! Πάντως ειλικρινά απορώ γιατί η Fiat άργησε τόσο να δώσει και μαύρα φανάρια στα Stilo (στο facelift των πεντάπορτων)... Ειδικά σε χρώματα πλην του μαύρου θα ήταν άψογα σαν εναλλακτική.
3) Τα ελατήρια είναι eibach 3,5cm... Κάπου είχα γράψει και παραπάνω εντυπώσεις που με είχες ξαναρωτήσει! :laughing:
4) Το μπουρί είναι αυτό που βλέπεις... Μπουρί! Απλώς έκοψα το πεσμένο τσουτσούνι που έχει το μαμά τελικό και έβαλα απόληξη τιτανίου να ομορφύνει! Δεν μπορώ βουητά κλπ, ειδικά στα ταξίδια που κάνω...
5) Είδες? Οι ζάντες είναι πιο μέσα από τις δικές του οπότε εγώ με τους αποστάτες ίσως απλά έρθω εκεί που θα έπρεπε να είμαι...
PS:
Του Σταμάτη δεν του μιλάω γιατί διαρκώς εξαφανίζεται... :nervy:
Α ρε παίδες, τι να κάνω; Εσκεμμένα νομίζεται εξαφανίζομαι; Ούτε εγώ το ήθελα-θέλω αλλά έτσι ήρθαν τα πράγματα. Τώρα βέβαια που είμαι "εδώ" βλέπω και την γλύκα ;)
Όσο για χλμ. Μιχάλη, όπως είπα από την εγγραφή μου ακόμη, το αυτοκίνητο είναι της οικογένειας. Ο πατέρας μου είναι επί των πωλήσεων και περπατά όλη την στερεωτική Ελλάδα οπότε "γράφει" ασταμάτητα...μάλιστα σε λίγο καιρό θα το αλλάξω γιατί είμαστε κοντά στο 8: :)
υγ1: Τεό ελπίζω να σε κάλυψα!
υγ2: από εδώ και πέρα θα ενημερώνω. Να, σε λίγη ώρα θα πρέπει να φύγω! ...χαχαχα...
Βάλτου αν θες μπροστά 10mm και πίσω 20mm αποστάτες. Απλά οι μπροστά δεν θα έχουν δικό τους οφαλό για την ζάντα.
Δεν ξέρω... λέω.
ΠΑΡΑ πολύ όμορφο και το δικό σου teo! Και η δουλειά του Mike_kavala πολύ καλή! Τέλεια τα φαναράκια.
Πείτε στον κύριο που μας κρατάει μούτρα πως το έχει κουκλί το Stilo! ;)
Μιχάλη ευχαριστώ φίλε! Ναι o Mike έκανε πολύ καλή δουλειά, παρόλη την κουλαμάρα του (χαχαχα...όπου νά'ναι θα πεταχτεί γελώντας θα δείτε)!
Καλή ιδέα αυτή αλλά όταν λες πως οι μπροστά δεν θα έχουν δικό τους οφαλό τι εννοείς? Δηλαδή γιατί να μην έχουν? Επειδή θα είναι 10mm?
Είναι που δεν θέλω να ρισκάρω το οτιδήποτε, γιατί δεν είναι και καλό να στηρίζεται η ζάντα μόνο στα μπουλόνια...
Σταμάτη το ξέρω ρε φίλε κι εγώ μια έτσι μία αλλιώς είμαι, αλλά ξέρεις πως αν δεν πειράξω θα σκάσω! Χαχαχα! Thank youuu! :hug:
ΥΓ:
Έτσι να ενημερώνεις... Να ξέρω που είσαι, όχι να μου τριγυρνάς με τους κοπρίτες τους φίλους σου κι εγώ να σε ψάχνω... (mama's speech!!)
Επειδή είμαι εκτός τωρα, θα σου απαντήσω λεπτομερώς μετά.
Ok φίλε όποτε μπορέσεις... Να τα διαβάσω αργά ξαπλωμένος να ονειρεύομαι αποστάτες... :laughing:
Σιγά κακέ... λερωθήκαμε! :bleh:
Popcorn έχεις ή να σου φέρουμε? http://1.bp.blogspot.com/-NcXjfJwaTO...00/popcorn.gif
Θοδωρή με πίκρανες τώρα για το σηματάκι στο τιμόνι...και έκανα όνειρα... :P
Έχω άσχημα νέα για το φόρουμ :P
Ο προηγούμενος κάτοχος του Stilo μου,εκτός απο πλαστελίνι στο λαμπάκι του αερόσακου και πολλά άλλα, έβαλε το carbon στο καπάκι της βενζίνης γιατί το πήρε απο άλλο αμάξι...δεν γνωρίζω τον λόγο αλλα έτσι είναι...
Πήγα εχτές να βγάλω το carbon και καλά που μ'εκοψε να δω μήπως το καπάκι έχει άλλο χρώμα και τελικά ήταν ΑΣΠΡΟ ! Άντε να πω κανενα κίτρινο,κανένα μαυρο,κανένα ασημί κτλ που κυκλοφορούν πολλά Stilo οκ...αλλα άσπρο??? Οπότε δυστυχώς και για μένα, όπως καταλάβατε το carbon μένει στην θέση του..... :(
Ρε ο τύπος δεν υπάρχει χαχαχαχα ελπίζω να μην σου βγάλει κανα μηχανολογικό πρόβλημα και όλα τα άλλα γίνονται stilate φίλε μου παντός έχω δει πολλά stilo χωρίς καπάκι στο ρεζερβουάρ πρέπει να χαλάει εύκολα μάλλον ο μεντεσές
Ναι Δημήτρη...κι εγώ αυτό φαντάστηκα γιατί κι εγώ έχω δει πολλά Stilo χωρίς καπάκια και νομίζω είχα διαβάσει ένα παλιούτσικο θέμα εδω στο φόρουμ που έλεγε οτι είναι πολυ ευαίσθητο...
Απο μηχανολογικά ευτυχώς τίποτα...βέβαια οταν το πήρα είχε καταμαυρα λάδια,κάτι φίλτρα που είχαν να αλλαχτούν καμια 5ετία και κάτι μπουζί θρίλερ...όπως επίσης αλλα αμορτισερ μπροστα άλλα πίσω - βέβαια σημασία έχει οτι και τα 4 ήταν 105% σκασμένα :P , πίσω σκασμένα σινεμπλόκ, λίγο τα ψαλίδια μπροστά παίζανε, και airbag failure... ευτυχώς όπως θα έχετε καταλάβει οι περισσότεροι έχω τόση μεγάλη αδυναμία στα Stilo και ειδικά στο δικό μου, που σιγά σιγά μέσα σε ένα χρόνο τα έφτιαξα όλα και το αμάξι πάει καλύτερα και απο καινούργιο...βέβαια πρέπει να αξιωθώ κάποια στιγμή να αλλάξω και τα ψαλιδάκια και θα είμαι οκ...
Γενικά το πήρα το αμάξι σε εμφανισιακά άριστη κατάσταση αλλα απο μέσα....το χάος.... α! ξέχασα να αναφέρω την χαλασμένη ηλιοροφή...που τελικά δεν την έφτιαξα και ούτε πρόκειται...την πάτησα και ένα σφράγισμα σαν γύφτος και ησύχασα ... :P
Μιχάλη για την τάπα σου έχω λύση αστέρι... Βγάζεις την τάπα, πας και αγοράζεις ένα σπρει στο χρώμα σου (και μιας και έχεις κόκκινο θα είναι μονής, ούτε βερνίκια, ούτε τίποτα) το πολύ 10 ευρώ, το ξύνεις και το βάφεις...Μπαμ μπαμ! Το πολύ αύριο να το έχεις κάνει! Χαχαχα!
Μη σκας ρε φίλε, πολλά σπάνε όπως λέει και ο Δημήτρης και απλώς δεν βρήκε κόκκινο...
Mike έχω θριλεράκι super τώρα που το είπες... :fun:
χαχα Θοδωρή κι εγώ το σκέφτηκα αλλα θα γίνει γύφτικο μετά ρε συ...Δεν λέει...ασε που απο κοντά είναι πιο ωραίο απ'οσο φαίνεται στις φώτος...
-δεν λέω ωραίο-λέω ΠΙΟ ωραίο- :P
πφφ στεναχωρήθηκα πάντως :/ Θα ρωτήσω πόσο πάει το βάψιμο όταν πάω ξάνθη για Πάσχα και θα δω... :/
Εμενα παλι μ'αρεσει το καπακι σου που ειναι ετσι για να σπαει και λιγο αυτο το κοκκινο ρε παιδι μου!
Τωρα αν ξυνεσαι να το κανεις ή πας και δινεις το λιγοτερο 20ευρακια σε ενα φαναρτζη ή ακολουθεις την οδο του ξυσιματος, ασταρωματος, βαψιματος!
http://www.google.gr/url?sa=i&source...64917054468519
Επιτέλους και κάποιος που δεν μου λέει οτι είναι το 666 το καπάκι μου! χαχαχα
Αν ειναι για 20 ευρώ πιστεύω ειδικά το Πάσχα που θα πέσει παραδάκι βρίσκονται... :)
Ethnikofron ο teo ψάχνει για θριλερακι δώστου τα παλιά μπουζί σου και θα βλέπει εφιάλτες χαχαχαχα :-P
Γιατί να γίνει γύφτικο ρε φίλε? Βάψιμο κανονικό θα γίνει, απλά θα το κάνεις εσύ!!
Δημήτρη ΕΝΑ είναι το θρίλερ που θα με κάνει να δω εφιάλτες... Αν ξανανάψει ποτέ το λαμπάκι του αερόσακου... Χαχαχα
Οταν αρχικα πηρα το αμαξι στο καπακι της βενζινας ειχε αυτοκολλητο. Εν καιρο και βλεποντας τους βενζιναδες πως προσπαθουσαν να ανοιξουν το καπακι μου με ζορι αρχιζα και την ψιλιαζομουν.... Το κοιταξα λοιπον μια μερα κατω απο το αυτοκολλητο και ειναι αβαφο (καινουργιο). Φτανει και η ωρα του ολικου βαψιματος και απο απορια ρωταω τον μαστορα και μου λεει.... καλα δεν το ξερεις σχεδον ολα τα συγκεκριμενα αμαξια η θα τα εχουν σπασμενα τα καπακια η βγαλμενα η αλλαγμενα και αυτο γιατι οι βενζιναδες τα ζοριζουν και τα σπανε η οι ιδιοι οι ιδιοκτητες. (οταν κλειδωνει το αμαξι κλειδωνει και αυτο) και απο την βιασυνη τους να ανοιξουν με ζορι το καπακι το σπανε ενω ειναι κλειδωμενο, καποιες αλλες φορες κολλαει και πρεπει να κλειδωσεις και να ξεκλειδωσεις για να ξεκολλησει. Αυτα λοιπον ξερω....
Teo - Για πες μου ποια εχεις;
Εύκολα το κάνει μόνος του το καπάκι! Ούτε αστάρωμα δεν θέλει Σόφο, γιατί είναι ήδη βαμμένο άλλο χρώμα, απλά καθαρίζει,ξύνει και βάφει!
Mike...
THE HIDDEN FACE
http://www.imdb.com/title/tt1772250/
αν δεν το έχεις δει δες το άμεσα...
Ρε παιδιά τώρα μ'αυτό που λέει ο mike όμως....μήπως και το δικό μου είναι άβαφο και όχι βαμμένο άσπρο ? Όταν ειναι άβαφο καινούργιο τι χρώμα έχει?ΓΙατί αν έχει ασπρο τότε παίζει και εμένα να ειναι καινούργιο... και όντως αυτό που λέει ο mike για τους βενζινάδες ισχύει και μου την βιδώνει πολύ...αφού βλέπεις οτι ΔΕΝ ανοίγει γιατί το παλεύεις??Ρώτα με μήπως ξέχασα να το ανοίξω απο μέσα! ΒΛΑΚΑ! νευρίασα τώρα γιατί μάλωσα πριν λίγο καιρο γι'αυτό τον λόγο με έναν που του είπα ευγενέστατα "σταματήστε λίγο να το πιέζετε για να το ανοίξω απο μέσα" γιατί το έχω βάλει το αμαξι να κλειδώνει αυτόματα όταν ξεκινάω και κλειδώνει και η τάπα, και νευρίασε κιόλλας ο τυπάς...έπρεπε να το αφήσω να μου το σπάσει και να μου πληρώσει καινούργιο...και κόκκινο rosso tiziano χρώμα :p
Πλάκα πλάκα μόλις μου ήρθε μια ιδέα...όχι και πολύ έντιμη....
Πάντως να μου κολλήσει και να μη ξεκλειδώσει εμένα ευτυχώς δεν μου έχει τύχει ποτέ...
Θοδωρή έλεγα οτι θα γίνει γύφτικο γιατί δεν πιστεύω οτι το χρώμα θα πατήσει με του αυτοκινήτου και θα είναι μετά σαν κάτι astra ή κάτι 316 που έχουν οι γύφτοι και βάφουν τα πλαστικά με σπρέυ για να το κάνουν και καλά όμορφο και να το φέρουν στο χρώμα του αυτοκινήτου αλλα τελικά βγαίνει μια αποτυχία...και επειδή υπάρχουν πολλά κόκκινα δεν πιστεύω οτι αν το κάνω μονος μου θα βγει ωραίο...να ήταν κανένα άσπρο ή έστω μαύρο άντε και ασημί μπορεί αλλα το κόκκινο δεν πιστεύω οτι θα κάτσει...
Αυτό το θρίλερ δεν το έχω δει ποιος παίζει χαχαχαχα !!!! Μακάρι να μην ξαναδείς τίποτα teo !!!
To αν θα βγει ίδιο χρώμα είναι στο πόσο σωστός μάστορας είναι αυτός που θα σου φτιάξει το σπρέι φίλε... Δεν είναι στο χέρι σου δηλαδή!
Πάντως αν είναι άβαφο, πρέπει να είναι ένα πολύ ανοιχτό γκρι και να είναι λίγο "άγριο" (όχι δηλαδή όπως είναι λείο το χρώμα σου)! Για τσέκαρέ το!
@Σόφο:
Αν είναι ήδη βαμμένο, τότε όχι φίλε! Απλώς το ξύνεις να πιάσει η νέα μπογιά και το βάφεις!
Χμ... Μια χαρα τοτε! :thumbsup:
Ενα βερνικι σε σπρευ θα παω να παρω μονο για να το περασω μετα το χρωμα και ειμαι οκ!
Ρε παιδια μηπως το αβαφο ειναι ενα μαυρο-γκρι ματ; Τουλαχιστον οταν αγοραζεις ανταλλακτικα ετσι στα δινουν