Απάντηση: Νέο Μέλος??? Συστηθείτε εδώ.....
ευχαριστω παιδια σημερα δεν εχει κινηση
Καλοσηρθατε παιδια. Καλα posts...
ευχαριστω παιδια η αληθεια ειναι οτι ειμαστε δυο εχει και η γυναικα μου την ιδια τρελσ ελπιζω και η κορακλα μου εκτος απο το να τρελαινει τους αντρες
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
themis-z
Γειας σας και απο εμενα πριν απο 5 ημερες εγινα και εγω κατοχος ενος stilo 1.6 dynamic,το οποιο αγορασα απο ιδιωτη με 80.000 χλμ. Το αυτοκινητο εχει κανει ολα τα service μεχρι στιγμης στην αντιπρωσοπεια. Μιας και ειναι η πρωτη μου φορα ως κατοχος Ιταλικου αυτοκινητου μπορω να εχω καποιες συμβουλες για το τι πρεπει να προσεξω στο αυτοκινητο τωρα που το πηρα? Πολλοι φιλοι μου με εχουν αγχωσει οτι το αυτοκινητο θα μου βγαλει πολλα προβληματα και απο δω και περα θα τρεχω και δεν θα φτανω στις αντιπρωσοπειες.
Καταρχήν καλώς ήρθες Θέμη....
Όσο για τη απορία σου, οι φίλοι σου έχουν μείνει πολλά χρόνια και 10ετίες πίσω.....:)..Αν περιμένουν να καίει λάδια και να σαπίζουν οι λαμαρίνες θα απογοητευτούν....
Κάποι απροβλήματα που έχουν παρατηρηθεί είναι ηλεκτρονικής φύσεως πχ. φίσα αερόσακου και σχετίζονται με τα γερμανικά ηλεκτρικά της Bosch...:mad:
Όπως και όλων πλέον των εταιριών...
Και πάλι καλώς ήρθες και μή μασάς...απλά ζηλεύουν...:rolleyes:
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
carlos_jackal
οντοσ γιατι απο οτι θυμαμαι ειμουνα σε διακοπεσ στιν παργα και πρεπει να το ειδα σε καποια διαδρομη στη λευκαδα η οταν ταξιδευα απο εδω εκει ή απο εκει εδω.ηταν ενειμεροτικες διακοπες δεν μπορω να πω!χιχιχιχι:D
καλως ηρθτε ολα τα νεα μελη στην παρεα μας!!!!
ποτε ησουν παργα και λευκαδα????
σε ρωταω μηπως ειδες το δικο μου που εχω το σημα abarth πισω!!!!!!!!!!
μηπως αυγουστο????
εχω γαλαζιο ανοιχτο 3d!!