Εθεαθη σημερα το πρωι κατα τις 10 κοκκινο stilo με οδηγο τον giorgokoura.
Ημουν με την μηχανη στο αντιθετο ρευμα, δεν ξερω αν με καταλαβες φιλε μου...
Printable View
Εθεαθη σημερα το πρωι κατα τις 10 κοκκινο stilo με οδηγο τον giorgokoura.
Ημουν με την μηχανη στο αντιθετο ρευμα, δεν ξερω αν με καταλαβες φιλε μου...
Εθεαθη σημερα το πρωι κατα τις 9 στη Νέα Ιωνία το alter ego σε διπορτο του stilo μου , ειναι κανείς από εδώ?Θα βρει και χαρτακι του club στο μπαρ μπριζ τουhttp://s11.postimg.org/do78i6rur/DSC_0005.jpg
Έχουμε και λέμε 2 γαλάζια (η όπως αλλιώς λέγεται) το ένα με την καινούρια μάσκα ένα μαύρο multiwagon ένα μπλε με ήλιοροφή 2 κίτρινα το ένα με xenon ioannidi εσύ ήσουν; :-P ααα όλα αυτά σήμερα έτσι ;-)
Που ρε φίλε με είδες;
Λοιπον,αφου βρηκα το θεμα, (και με βοηθησε ο maximos σε αυτο...ευχαριστω maxime!!) Ενα μαυρο stilo πειποιημενο μπορω να πω κυκλοφορει στην Ηλιουπολη.Ποιανου ειναι??Που καναμε και ψιλοπαιχνιδι στο δρομο...??Και ενα αλλο μπλε,σαν το δικο μου,το οδηγουσε μια ξανθια?Αλλη γυναικα υπαρχει εδω μεσα??
Γεια σου ρε Πηνελοπη, μοναδικη γυναικα του club μας!
Αν προσεξεις στην κεντρικη σελιδα του forum, κατω κατω που λεει το νεοτερο μελος, θα δεις οτι εχουμε ακομα μια γυναικα, την Ελενα.
Δεν είσαι η μόνη...
Έχουν περάσει κατά καιρούς πολλές. Αλλά τέτοιοι που είμαστε δεν αντέχουν και φεύγουν...
:)
Ολη την εβδομαδα συνανανταω παρκαρισμενο ενα μαυρο στιλο με αυτοκολλητα abarth στον αγιο ελευθεριο...ειναι κανενας απο εδωω????
Εθεάθη ioannidis. Το κακό είναι πως με έπιασε απροετοίμαστο και δεν πρόλαβα να κρυφτώ. Τα υπόλοιπα τα αφήνω στη φαντασία σας!
ΥΓ:
Κάτω απ τα κιτρινιάρικα φώτα του κηφισού στην αρχή σε πέρασα για λευκό ρε φίλε και σκεφτόμουν "μπα δεν ξέρω κανέναν με λευκό τρίθυρο, απλά θα χαζεύει το αμάξι"! :hehe: