καλως ηρθες
Printable View
καλως ηρθες
καλως ηρθες στην παρεα!!!!!!!!!
Γεια σε όλους τους Stilo-πληκτους!Από χθες είμαι και εγώ κάτοχος ενός Stilo 1.6 το οποίο αγόρασα μεταχειρισμένο (μοντέλο 2003). Η αλήθεια είναι ότι προβληματίστηκα πολύ πριν το αποφασίσω γιατι είχα ακούσει πολλές δυφορούμενες απόψεις σχετικά με το πόσο ζημιάρικο είναι....Ελπίζω να μη μου βγάλει κανένα βαρβάτο πρόβλημα....Γενικά πάντως μπορείτε να μου πείτε σε γενικές γραμμές αν όλα αυτά που ακούγονται είναι μύθος ή όχι;Αυτά για την ώρα........
Καλως ηρθες.
Καλη διαμονη και καλα posts.
Καλως ηρθες.
Καλη διαμονη και καλα posts.
Καλως ηρθες στην παρεα μας και απο μενα!
Μ'αρεσει παρα πολυ που βλεπω σχεδον καθημερινα να μεγαλωνει η παρεαρα μας!
Καλησπερα κ απο μενα.
Ειμαι κ γω νεος αν κ παρακολουθουσα εδω κ κανα χρονο τη σελιδα σας που βρηκα τυχαια απο την Wikipedia.
Oμολογω οτι αν κ δισταζα στην αρχη να εγγραφω μηπως υπαρχει προκαταληψη υπερ του Stilo που να εμποδιζει τη σωστη ενημερωση,παρολαυτα δεν συναντησα κατι τετοιο.
Συγχαρητηρια κ καλα κ απροβληματιστα χιλιομετρα σ' ολους !
Καλως ηρθες και εσυ στην παρεα μας!
Καλα χιλιομετρα και σε σενα και καλα ποστ!
καλως ηρθατε και οι δυο στην μεγαλη παρεα μας!!!!
Καλώς σας βρίσκω όλους. Έχω ένα stilo dynamic 1.6 5d 2004 με 105000 χλμ στην πλάτη του. Είμαι πολιτικός μηχανικός και το έχω κάνει σχεδόν εργοταξιακό αυτοκίνητο, αλλά γενικώς αντέχει. Όταν το αγόρασα μετά από 2000 χλμ μου άλλαξαν εγκέφαλο. (συνεχή engine fault). Τα προβλήματα με τους αερόσακους τα ξεπέρασα με την βοήθεια των μελών του club (με συντήρηση των επαφών). Γιά να πώ την αλήθεια το αυτοκίνητο γιά τα χρήματά του, είναι μιά χαρά. Αν το συγκρίνω μάλιστα με το νέο bravo, δεν νομίζω ότι υπολείπεται σε κάτι. Το αντίθετο. Το μόνο που μου παρουσιάζει είναι ότι φαίνεται να καίει λάδια. Στα 5000 χλμ έχει κατέβει η στάθμη στο κάτω μέρος του διαστήματος στον μετρητή (με ένδειξη low oil pressure) και θέλει συμπλήρωμα. Το εξουσιοδοτημένο λέει ότι είναι φυσιολογικό πράγμα που αμφιβάλλω. Επίσης γιά το δεύτερο πράγμα που δεν είμαι ικανοποιημένος είναι ότι δεν τραβάει. Σε κάτι ανηφόρες αν δεν το γκαζώσεις ή αν σε κόψουν δεν πάει με τίποτα, όπως και δεν ανταποκρίνεται άμεσα στο γκάζι. Τέλος πάντων. Αυτά προς το παρόν και επικοινωνούμε. Χαιρετώ του φίλους.