Σιγά τα σάλια ρε μάγκες! Θα γίνει λίμνη κάνα πληκτρολόγιο και θα πάθετε καμιά ηλεκτροπληξία.......
Printable View
Σιγά τα σάλια ρε μάγκες! Θα γίνει λίμνη κάνα πληκτρολόγιο και θα πάθετε καμιά ηλεκτροπληξία.......
Ευχαριστω φιλε μου!! θα τα λεμε!!!-κι ασε τους να λενε!Have a good night!!!!:)
Καλή σας μέρα κάτοχοι και λάτρες των stilo.
Χαίρομαι ιδιαίτερα που μπαίνω και εγώ στο forum σαν νέο μέλος.
Δυστυχώς βέβαια δεν είμαι κάτοχος stilo αλλά τους έχω ιδιαίτερη εκτίμηση(ειδικά αν είναι κίτρινο, με φώτα xenon, καινούργια λάστιχα και αμορτισέρ )
Νομίζω έχετε καταλάβει όλοι ποιος μου έχει προτείνει το forum και τον ευχαριστώ πολύ.
Ελπίζω να περάσω όσο καλά περνάτε και εσείς με την συμμετοχή μου στο forum και να ενημερώθω για κάποια πραγματάκια για τα τουτουνια γιατί έχω μάθει πως εδώ υπάρχουν σημαντικές πληροφορίες (ειδικά για εμάς τις γυναίκες )
See you
Καλωσηρθες και καλη διαμονη στο club:)
Αν μας έλεγες και περιοχή, θα σου λέγαμε αμέσως ποιος είναι. Εγώ έχω 3 ονόματα που έχουν κάνει σημαντικές βελτιώσεις. Αθήνα ο Nikos (ngtech) που πήρε του Gregory το κιτρινακι. Βόλο του φίλου μας Πέτρου (face) και ανεβαίνοντας σαλόνια ο Νίκος με το Τgt. Έπεσα μέσα σε κανένα;
ο Sniper εκανε δουλεια εδω για την εν λογω Sniperina.Καλως ηρθατε ολοι στο κλαμπ κ καλο διαβασμα :D
O Magelanos έπεσε όντως μέσα..και έκανε και καλή δουλειά ο Sn7per :)
Δεν ασχολειστε με τπτ αλλο λεω εγω...
ελα να γινομαστε πολλες!!!
καλα ποστ και καλη διαμονη
Ενταχει βρε!!! οχι και παντοφλα στο παιδι!!! Δεν ειπε και τιποτα κακο!!
:)