:201 :201 :201 :201 :201 :201 :201 :201 :201 :201Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο back
Printable View
:201 :201 :201 :201 :201 :201 :201 :201 :201 :201Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο back
Λοιπον,12 στον κομβο Γιοφυρου.Γιωργο θα το κανονισουμε
back θα ερθει και ο HARRIS (το παιδι απο την πυραμιδα) ο οποιος θα ειναι και αυτος μονος του
ok θα μαζευτουμε γιοφυρο και θα δουμε πως θα μπουμε.
ok 12:00 στη Γιοφυρο.Γιωργο αν δεν παρεις το STILO σου, πρεπει να σε παρουμε απο το σπιτι σου.
σας ενημερώνω ότι πιθανότατα να έχουμε και ένα νέο μέλος στην παρέα τον μανόλη !! έχει ασημι stilo και είναι από περιοχή καμινιών! δεν ξέρω για ποιον λόγο δεν έχει κάνει post ακόμα αλλα του μίλησα στο τηλέφωνο και μόλις άκουσε εκδρομή ενθουσιάστηκε! ελπίζω να είμαστε μεγάλη παρέα!
alo,akouei kaneis ??? pame ekdromi xania akouei kaneiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis? nenya den akouei anthropos.giofyro ora 12 kai mera kiriaki kai i ora den exei allaksei akoma (gia tous mi enimerous) tha perimenoume oloi emeis ti pareas tou stiloclub edo sto iraclio osoi vevea mporoun kai epithimoun as erthoun na pame gia kafe xania kai oxi mono gia kafe alla an kanei kali mera giati oxi kai ena mpanaki kaalooooooooooo e???
δηλαδή κυριακή στις 12 μήπως να πούμε στην εθνική στον κόμβο του γιόφυρου??)
Ωραια λοιπον κλεισαμε!!Στις 12.00 στον κομβο του Γιόφυρου :D :D
μανόλιο καλός όρισες στο club λοιπόν άκου πως έχει τo πρόγραμμα! μάζωξη στις 12:00 την κυριακή 27/03/05 την εθνική μόλις βγείς από γιόφυρο δεξιά εκεί που έχει και χορό !! μόλις μαζευτεί η παρέα ξεκινάτε (γιατί εγώ και ο χάρης θα έχουμε πάει από τω σάββατο οποιος θέλει έρχεται και από σάββατο! μονο να μου πείτε να κανονίσω hotel) λίγο πριν τα χανιά μας παίρνετε και μας phone για να δώσουμε ραντεβού χανιά ! αφού φτάσετε και συναντηθούμε πάμε για mam και μετά πάμε για καφεδάκι η και το ανάποδο και αν γίνει τω ανάποδο προτείνω να πάμε γένι γκαβε που είπε ο χάρης (πολύ καλο φαΐ και φτηνά για να μην μας βγει ο κούκος αηδόνι!)!Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο MANOLIS
ps: μανόλιο γράφε please ελληνικά :)
καλως το μανωλη καλως ωρισες στο club
θα ενημερωσω αν χρειαστη να με παρετε απο
το σπιτι μου θα βγω 62 μαρτυρων εξω απο την opel
να μην ψαχνεστε αλλα περιμενετε να κανονισουμε
ωστε να ειμαστε 2 ατομα σε καθε αμαξι
μπορει να το παρω τελικα θα δειξη.