-
Ο Σταμάτης ξέρει με τι τόνο του τα "έχωσα" παραπάνω και σίγουρα τα διάβασε και γέλασε και όχι να παρεξηγηθεί σαν κι εσάς τους γκρινιάρηδες!! :216 Ρε συ Σοφοκλή, δεν το βάφεις κι εσύ μπλε, να σας λέω και τους δύο να το ρίξετε μαζί στην θάλασσα όπως είναι??? :216 :216 :216
-
Βάψ' το ρε Σοφόκλα... Σαν πολλά κίτρινα μαζεύτηκαν!
-
Οχι δε το βαφω! Ασημι το πηρα, ασημι θα το αφησω!
-
Ε οοοχιιιιι και ασημί το ξέπλυμα..... :216
-
Τιιιιιιιι;;; Για προσεχε εσυ! Επειδη οπλοφορεις νομιζεις οτι θα σε φοβηθουμε; :216
Ασημι ειναι! Εχεις κανενα προβλημα; Αν εχεις να μου το πεις!
Οχι τιποτα αλλο... να σε βοηθησω να το λυσεις! :216
-
Λοιπόν, για να πάρετε και μια εικόνα του τι θα παίξει, εδώ είναι η ιστοσελίδα του δυναμόμετρου που θα πάμε:
http://www.autorace.gr
Για πάρτε μια γεύση...
http://www.autorace.gr/images/garage3.jpg
-
Eγώ παιδιά μάλλον θα απέχω, θα το ξέρω σίγουρα το Σάββατο το μεσημέρι.
Έχω το αμάξι μέσα για το ηχοσύστημα και αν δεν καταφέρουμε να ρίξουμε πολυεστέρα μέχρι την Παρασκευή, θα έρθω. Διαφορετικά πρέπει να μείνει μέσα όλο το Σ/Κ για να στεγνώσει.
-
Επειδή είδα ότι το βράδυ έβρεξε, αν τυχών βρέχει τις πρωινές ώρες της Κυριακής, να ξέρετε ότι η δυναμομέτρηση θα αναβληθεί. Για αυτό όλοι το νου σας στα κινητά σας το πρωί πριν ξεκινήσετε, μήπως και λάβετε μήνυμα ότι ακυρώνεται!
-
και εγω μεσα ειμαι. τελικα ακυρωθηκε το επαγγελματικο τριημερο οποτε θα ερθω και εγω.
ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: αν βρεξει και ακυρωθει μην με κυνηγατε?????????????
-
Λοιπόν.... το event έγινε και όλα πήγαν (σχεδόν) καλά. Περιττό να σας πω ότι εγώ από τις 11:30 περίπου το πρώι, ακόμη χαμογελάω! :lol: Γιατί? Γιατί η μπανάνα μου έβγαλε 227 άλογα και 23 κιλά ροπή!! :lol: :lol: :lol:
Λοιπόν...
Μαζευτήκαμε σχεδόν την ώρα που είχαμε κανονίσει. Μαζί μας ήταν και το PuntoClub και 2 αμάξια από το ClubCento. Πρωινός σχολιασμός και πειράγματα. Αφού ήρθαν και οι πιο αργοπορημένοι, ξεκινήσαμε κατά τις 10:00!!...
Μεγάλο το κονβόι μας. Οδηγός ο Djpap και μετά όλοι οι άλλοι. Περάσαμε μέσα από τον Λαγκαδά και φτάσαμε πολύ γρήγορα στην Χρυσαυγή. Εκεί ξεκινήσαμε με τον Elaborus (ήταν και το μοναδικό cento που μετρήθηκε). Η πρώτη μέτρηση έβγαλε κάπου 95 άλογα από τον 1200άρι κινητήρα. Βέβαια έγινε μια "στραβή" και μετρήθηκε στην 4η ενώ έπρεπε να μετρηθεί στην 5η (καθώς 5άρι το σασμάν), οπότε κανονίστηκε επαναληπτική για το τέλος. Μετά πήραν σειρά τα Punto. Το δυνατότερο που μετρήθηκε ήταν ένα μανίσιο ΜΚ1 GT (νομίζω μόνο λίγο παραπάνω πίεση είχε) το οποίο έβγαλε 148PS περίπου. Κάποια Punto ήταν πολύ χαμηλά και δεν χωρούσαν και άλλα είχαν κλειστά τα καπάκια για τον γάντζο (λόγω πολυεστερικών) και δεν μετρήθηκαν. Γιατί είχαμε και θηριάκια στην παρέα που δυστυχώς δεν ανέβηκαν στα τύμπανα.
Μετά πήρε σειρά το StiloClub!
Ξεκινήσαμε με του Νίκου (Magelanos) του οποίου έβγαλε 107PS. Σειρά πήρε ο Σταμάτης με το 5θυρο 14άρι το οποίο έβγαλε 108 άλογα! Το τι πείραγμα έπεσε ούτε που λέγεται! ;) Ακολούθησε ο Αρθούρος (King_Arthouros) με 14άρι πάλι του οποίου την μέτρηση δυστυχώς δεν την θυμάμαι... :? Μετά ανέβηκε ο Άρης με την σαύρα του, η οποία επίσης μας ξάφνιασε με 99PS παρακαλώ! Τέλος μπήκα κι εγώ και το αποτέλεσμα το γνωρίζετε... :D :D :D :D
Στο δυναμόμετρο "δοκίμασαν" να μπουν και ο Σπύρος και ο Μήτσος. Ο Σπύρος είχε κλειστό το καπάκι του γάντζου και δεν μπορούσε να μπει και το Μήτσου.......... ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ!!!! Ανέβηκε στα ράουλα και ακουμπούσε η γέφυρα στα τύμπανα!!!!! ΡΕ ΜΗΤΣΟ??? Μας έστειλες όλους αδιάβαστους!!! ;)
Μετά ακολούθησε ένα 106 (Ζάχος) το οποίο έβγαλε 148PS και 179PS με νίτρο. Επίσης ανέβηκε κι ένα παιδί με ένα δίλιτρο megane coupe (το παλιό μοντέλο) κι έβγαλε 139PS. Τέλος (επειδή πήρα τηλέφωνο και τον έκραζα ότι έβγαλα 227 άλογα και τον πατάω) ήρθε και ο αδερφός μου με το RX8 Cosmo. 209 μουλαράκια έβγαλε ο Ιάπωνας κι έφαγε άλλη μια ήττα από το Stilaki μου ;)
Περάσαμε πολύ καλά. Γελάσαμε πολύ. Τρομερές ατάκες και πειράγματα. Άντε και πάλι δυναμομέτρηση με 50-60 άλογα + ο καθένας! ;) (κι εσύ Μήτσο και με 2-3 πόντους + στο ύψος! :216).
Απουσίαζαν ο Χρήστος (Κάλφας) και ο Αλέξανδρος (Αλέξανδρε καλύτερα ρε, θα έπρεπε να το βάφεις μπλε μετά! :216)
Παρέα μας έκαναν ο Χρήστος (Sparck) και ο Θεοδόσης (Teo)...
Άντε και του χρόνου! ;)
ΥΓ: Παρακαλώ διορθώστε με γα τυχόν ανακρίβειες στα αποτελέσματα, γιατί δεν τα θυμόμουν όλα καλά από έξω..