Καλησπερα παιδια,με λενε Νικο ειμαι απο την Αθηνα και σπουδαζω Ηγουμενιτσα.Πριν Λιγο καιρο απεκτησα το Stilo μου και ειμαι χαρουμενος που ειμαι στο club!Ελπιζω να μπορεσω να σας συναντησω στην επομενη συναντηση!..................by Stilovatis
Printable View
Καλησπερα παιδια,με λενε Νικο ειμαι απο την Αθηνα και σπουδαζω Ηγουμενιτσα.Πριν Λιγο καιρο απεκτησα το Stilo μου και ειμαι χαρουμενος που ειμαι στο club!Ελπιζω να μπορεσω να σας συναντησω στην επομενη συναντηση!..................by Stilovatis
Γειά σου συνονόματε! :wink: Τι σπουδάζεις? Από που μας έμαθες? Είναι και ο Πάνος από Ιωάννινα. Ίσως βρεθείτε κάποια στιγμή.
Γεια σου και εσενα!σπουδαζω ιχθυοκομια αλιεια!Αν δεις πιο επανω ειναι ενα παληκαρι με μεγκαν απο το αντιστοιχο κλαμπ.Απο αυτον το εμαθα!Εσυ απο εκει εισαι η σπουδάζεις?
Ούτε από εκεί είμαι ούτε σπουδάζω! :? Μάλλον ήταν λάθος η διατύπωσή μου "Είναι και ο Πάνος από Ιωάννινα"... :oops: Από Θεσ/νίκη είμαι εγώ, Μηχ/γος Μηχ/κός.
Καλο το megane του Φιλου Νικου απο επανω απλα ακομα θελει λιγη δουλιτσα για να μπορεσει να κινηθει με stilisious ρυθμους!!.......by Stilovatis
Βλέπω ότι υπάρχει μια φιλία Νίκου (Stilo) - Νίκου (Megane) και ταυτόχρονα κοντρίτσες και πειράγματα! :D Ότι καλύτερο... :wink:
ΜΕ ΛΕΝΕ ΒΡΟΥΜ ΒΡΟΥΜ ΜΕΝΩ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΙΛΙΚΙΑ ΜΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΙ ΜΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ ΤΑ CAR LIVE SHOW ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ ΤΟ ΧΙΡΟΦΡΕΝΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΙΤΕΡΟ ΑΠΟΛΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ
you can call me "ατίθασο νιάτο!" :twisted:Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο verone
βρε μπάμπη τι θα γίνει με τα κεφαλαία....???
ρε πετρο !!! ειπαμε ! "ατίθασο νιάτο" αστο το παιδι να εκφραστει ελευθερα!