To 9-10/02 ακούγεται πολύ καλό....
Printable View
To 9-10/02 ακούγεται πολύ καλό....
9-10/02 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΟ 02 ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ???
Παιδια μεσα αλλα παιζει προβλημα!Ο Θοδωρης δεν θα ερθει γιατι πολυ απλα ποιος θα κατσει στο μαγαζι?
Εγω μεσα και ο θοδωρής μεσα!
Η τιμη μου ακουγεται καλη για τα δεδομένα τα δικα μου!Αν ομως κανει καλυτερη τιμη θα ειναι καλυτερα για να ερθουν και καποιοι που θα τους φαινεται ακριβα τωρα!Αν μας κανει 75 ειναι 30 ευρα κερδος για τον καθένα που σημαίνει εξοδα βενζίνης για το γύρω τις λίμνης κτλ!
Ας κανουμε την ψηφοφορια για μερος και ημερομηνια,ποιος μπορει να το κανει αυτο?
Τι ψηφοφορία μωρέ....είπαμε 09-10/02 στη Λίμνη Πλαστήρα....τι το ψάχνουμε...πάμε εκεί για να μην μπερδευόμαστε κιόλας...
Μπορει καποια παιδια να μην συμφωνουν,δεν ειναι πιο σωστο να ακουστουν ολες οι γνωμες σε θεμα περιοχης και ημερομηνιας?
Εγω δεν εχω προβλημα αλλα καλο ειναι να ξερουμε οτι παμε σε ενα μερος που η πλοιοψηφια εχει αποφασισει,καθαρα για λογους δημοκρατικους.
Εγω ειμαι απο τους πρωτους που συμφωνησαν για λιμνη Πλαστηρα,και πιστευω οτι και οι περισσοτεροι θα θελουν.
Σημασια εχει να ειμαστε ολοι καλα-μια παρεα και το μερος ειναι το τελευταιο που με νοιαζει,αυτη ειναι η γνωμη μου.
Ομως πρεπει να δουμε το θεμα της ημερομηνιας ωστε να μπορεσουν να ερθουν οσα περισσοτερα μελη και φιλαρακια μπορουν.
Αντε η ωρα η καλη!:)
νομιζω εχει δικιο ο richard!!
Λοιπον εχουμε και λεμε για την συγκεκρημενη ημερομηνια οι συμετοχες ειναι:
1. Παντελης (stilodriver) 2 ατομα + 1/2
2. Πετρος (face) 2 ατομα
3.
4.
5.
καλο ειναι να δουμε ποσα παιδια θα ερθουνε για να κανονησουμε 1.την τιμη και 2.ποιο ξενοδοχειο θα μας χωρεσει . ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΟΥΡΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΘΗΜΗΣΕΙ.
υπαρχει και ενα μερος που λεγεται ΚΕΡΑΜΑΡΙΑ αν δεν κανω λαθος και εχει πολυ κορυφεα κουζινα και βρησκεται σε πολυ κρυφο μερος καλα μηλαμε για πολυ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ .