Δεν ειναι και ασχημο, μπροστα κατι σε κλουβα volgswagen και aston martin vanguish και βλεπω και προβολακια κατω..καθρεφτης brera...
Printable View
Δεν ειναι και ασχημο, μπροστα κατι σε κλουβα volgswagen και aston martin vanguish και βλεπω και προβολακια κατω..καθρεφτης brera...
Αυτή την φορά το 5πορτο είναι ομορφότερο του 3πορτου!
Ρε γμτ το κακό είναι ότι το μοντέλο μας θα ανήκει πλέον στην ιστορία σε περίπου έναν χρόνο...
Το καλό Χρήστο είναι οτι θα έχουμε το πιό όμορφο στίλο....
Όντως, για 5πορτο είναι ασύγκριτα καλύτερο από το τρέχων και σχεδόν όλα τα 5πορτα της αγοράς στην κατηγορία.Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο face
Παιδια το υπ αρχον stilo το εχω αγαπησει οσο τιποτα αλλο.Δεν ειναι τυχαιο οτι μετα απο το 1.2 που ειχα το ξαναπηρα στα 1.6.Φοβηθηκα οτι τοσο πετυχημενο αυτοκινητο δε θα εβγαζαν ξανα οι Ιταλοι για αυτο και το προτιμησα ξανα.Μπορει και το καινουργιο οταν βγει να ειναι πιο ωραιο και πιο εμπορικο αλλα η πρωτη αγαπη ειναι παντα πρωτη αγαπη.
σταύρο εσύ που έχεις ζήσει και τα 2 (1,2lt , 1.6lt) δεν μας λές και τις διαφορές αν έχεις εντωπίσει καμία (γκάζι) και σε τι βαθμό είναι...??
Φιλε το 1.6 το εχω τρεις μηνες τωρα και εχω κανει 4000 κμ.Το προηγουμενο το εδωσα στα 3 χρονια με 65000 κμ.Ειναι σημαντικο οτι τα δυο πρωτα χρονια το αυτοκινητο το κυκλοφορουσα στην επαρχια.Το πραγματικο τεστ ομως το περασε τον ενα χρονο στην Αθηνα.Διαπιστωσα οτι το αυτοκινητο δεν εκαιγε τιποτα και δεν καταλαβαινε και πολλα στο χαος που λεγεται Αθηνα.Τα 15αρια που φορουσε το βοηθαγανε παρα πολυ στις λακουβες και αποροφουσε παν ευκολα ολες τις ανωμαλιες απο το οδοστρωμα.Το αμαξι εστριβε και δεν με προβληματισε ποτε.Το πιο σημαντικο ειναι οτι 14αρι ακομα και με 95 αλογα δε με αφησε ποτε.Το 1.6 αν και με 4000κμ ειναι σαφως πιο νευρικο αν και οκινητηρας του δεν εχει ανοιξει ακομα.Με τα 16αρια το στριψιμο του ειναι ακομα πιο ευκολο λογω καλητερης προσφυσης.Ενα μειον που εχει ειναι οτι εντος πολης εχει αυξημενει καταναλωση αλλα μπορεις να το προσεξεις αναλογα με την οδηγηση σου.Επισης πιστευω οτι το αμαξι στα 1.6 ειναι πιο προσεγμενο γενικως.Προσοχη θελει στις λακουβες γιατι απο το συνεργειο μου ειπανε οτι το αμαξι ειναι καπως ευαισθητο στα ακρομπαρα αλλα δεν το πολυπιστευω.Οσον αφορα το 1.6 δεν μπορω να αναφαιρω κατι αλλο γιατι ειναι λιγο το χρονικο διαστημα που το εχω.Ελπιζω να σε βοηθησα.Κατι που ξεχασα να πω ειναι οτι στο ταξιδι το 6αρι σαζμαν βοηθουσε σημαντικα το αυτοκινητο και δεν εκαιγε.Σημαντικο θα ητανε να ειχαι και το 16αρι 6αρι σαζμαν για πιο οικονομια στο ταξιδι και οχι για βοηθεια γιατι το αμαξι εχει τη ροπη που πρεπει.
μια χαρα, ωραίος....
αν έχεις και άλλες εντυπώσεις γράψε...(όταν ανοίξει ο κινητηράς)
απο προσωπική εμπειρία μετά τα 35000 ανοίγει καλα....
στα 4000 δεν έχεις δεί ακόμα ούτε το 70%....
Σε αυτο εχεις δικιο γιατι ωρες ¨ωρες πιστευω οτι οδηγω ακομα το 1.2 αλλα μετα τις 4000 το αμαξι ειναι φωτια και ας ειναι ακομα αστρωτο.
http://assets.in.gr/dgenesis/assets/...tity_46746.jpg
Η πρωτη φωτο του νεου Stilo!!!