Απάντηση: Επιλογή αυτοκινήτου στις 13000€
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ngtech
Πάντως έχοντας οδηγήσει ένα stilo το ceed σου φένεται φτωχό, το ibiza μικρό και καλύτερα είναι να ψάξεις σε κάτι γερμανικό για αντίστοιχη ποιότητα κατασκευής.Το c4 είναι ωραίο με εξαίρεση το τιμόνι...
καλα μηλαμε οτι οι κατοχοι των ceed νομιζουνε οτι κατι εχουνε
μου ειπε στο γυμναστήριο ενα παιδι οτι το ceed δεν εχει κατι να ζηλεψει απο το stilo γιατι και τα περιοδικα γραφανε τα καλητερα λογια για το ceed και κανονησαμε μια μερα να δει το stilo μου γιατι τελικα μου ειπε οτι πραγματηκα δεν ειχε προσωπικη γνωμη ελεγε οτι διαβαζε.
Τον εβαλα μεσα και απο τη πολυ αμηχανια καταπιε τη γλωσα του.
παντελη σαν το stilo δεν εχει....κι εγω πηγα και το ειδα το pro_ceed.
εξωτερικα ωραιο αλλα ρε παιδια αυτο το μεσα ειναι αθλιο!πραγματικα αν
ψαχνουμε να βρουμε κατι αξιολογο και καλυτερο παμε στο bravo και μετα στα γερμανικα!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
παντελης
μου ειπε στο γυμναστήριο ενα παιδι οτι το ceed δεν εχει κατι να ζηλεψει απο το stilo γιατι και τα περιοδικα γραφανε τα καλητερα λογια για το ceed και κανονησαμε μια μερα να δει το stilo μου γιατι τελικα μου ειπε οτι πραγματηκα δεν ειχε προσωπικη γνωμη ελεγε οτι διαβαζε.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ:D οντως ετσι ειναι παντελη:)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
παντελης
Και όχι μόνο νομίζουν ότι κάτι έχουν αλλά το παίζουν και γρήγοροι!! :eek1:
Προσωπικά έχω τιμωρήσει 2 pro ceed στην Καβάλα :whip:
Ελπίζω να συμμορφώθηκαν...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Tokis
Προσωπικά έχω τιμωρήσει 2 pro ceed στην Καβάλα
φιλε πες μου λιγο που ακριβως στην καβαλα πεχτηκε αυτο?
Από τα φανάρια της Καλαμίτσας ξεκινήσαμε εγώ πήγαινα αριστερά και στις στροφές της ιχθυόσκαλας με κόλλησε προφηλακτηρα επιδεικτικά. Μετά βέβαια με ξαναείδε στα φανάρια στο Φάληρο.... :tongue2: Ενα άσπρο ήτανε
Τη δεύτερη φορά περίμενα στο φανάρι πριν το Shell στη Καλαμίτσα και ο τύπος με το ceed δίπλα μου έκανε ξερογκαζιές αν είναι δυνατόν. Το μετάνιωσε και αυτός :dildo1:
ειναι το μοναδικο που περασε σε φαρδος αξονα το stilo αλλα εχει και τον πιο δυνατο ατμοσφαιρικο κινητηρα στην κατηγορια του
Tokis (δεν ξερω και το ονομα σου) εισαι ευχαριστημενος με το Bravo t-jet 150hp?
πως ειναι?πως παει?τι εχεις ακουσει για το t-jet 120hp?
Eπειδη σκεφτομαι για το Bravo t-jet 120hp!
απο εγκυρες πηγες εδω θεσσαλονικη εμαθα για πολλα ηλεκτρικα προβληματα που εχουν αναγκασει τους υπαλληλους να δουλευουν υπερωριες
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
paidaros
απο εγκυρες πηγες εδω θεσσαλονικη εμαθα για πολλα ηλεκτρικα προβληματα που εχουν αναγκασει τους υπαλληλους να δουλευουν υπερωριες
Ηλεκτρικά προβλήματα στο bravo? :confused:
Πολλή επιστημονική φαντασία διαβάζεις φίλε μου.... :thumbsdown:
Εκτός αν εννοείς καμια καμμένη λάμπα..